GRASS Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Hehe Grass to przecież był Malbork! :wink: Fotki wstawie jak się ogarne! Dzięki wszystkim było miło! Ps.Trzeba odpokutować tą pizze po 18 :icon_twisted: I pętla kwidzyńska. :bigrazz: W końcu ktoś mówił, że pieczarki w pizzy chodzące. :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a my se bylim w Pelplinie na jakims rozpoczęciu sezonu :) kuppppa moto było, pogoda była i było fajno :) a Wy u Ulryka von Jungiongena na zamku?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za pozytywne towarzystwo :D Tego mi było trzeba, a łeb napier*. Grass - nie zapominaj, że siedzenie zawiera też dobre strony t.j spotkania towarzyskie, w tym poznawanie nowych znajomości i zacieśnianie więzów prawie jak 'rodzinnych' :bigrazz: solidarność kominiarek itp. :wink: Chodzące pieczarki to nic w porównaniu z pizza z Reala - działu mrożonki dowieziona w 40 min! :icon_evil: ale i tak z Marcinem byliśmy dzielni :icon_twisted: Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ale fajnie macie, ja z weekendu mało co pamiętam. Odświeżam pamięc oglądając zdjęcia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) No to pośmigalim(śmy) I pięknie! Panie, Panowie - to była przyjemność, jak zawsze :lalag: Przechooj ninja! :icon_twisted: Dzięki i do następnego! (małe co nieco - na PW :wink: ) Ale fajnie macie, ja z weekendu mało co pamiętam. Odświeżam pamięc oglądając zdjęcia :bigrazz: Nieee, no, co tu porównywać. Wyście to grubo pojechali... Ale zapytam, niech mnie zaboli: "Do Czech" smignięcie było..? Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ale fajnie macie, ja z weekendu mało co pamiętam. Odświeżam pamięc oglądając zdjęcia :bigrazz: Tato wróciłeś! :biggrin: Przechooj ninja! :icon_twisted: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Tato - przywiozłeś mi coś ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nieee, no, co tu porównywać. Wyście to grubo pojechali... Ale zapytam, niech mnie zaboli: "Do Czech" smignięcie było..? ...retoryczne :icon_question: :icon_razz: Tato wróciłeś! :biggrin: w całości :cool: Tato - przywiozłeś mi coś ? :icon_razz: a czy ja kiedyś o kimś zapomniałem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ale fajnie macie, ja z weekendu mało co pamiętam. Tak tak mało się zapamiętało, ale ....... było zarąbiście :icon_twisted: Odświeżam pamięc oglądając zdjęcia :bigrazz: :icon_eek: ciii....... :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Hehe Kempin czy stało sie coś o czym chcesz zapomnieć? :biggrin: tutaj fotki z niedzieli czyli Pizza Exspress :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...6entry1619496 Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 hej ludzie pomocy pootrzebuje lewą kapę do suzi sv 1000 ma ktos jakieś namiary albo znajomości na rynku części to niech da znac bo nie wyjade w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Hehe Kempin czy stało sie coś o czym chcesz zapomnieć? :biggrin: Ależ skąd w żadnym wypadku, wszystko było w najlepszym porządku :icon_twisted: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 dzięki dzieci za śmiganko :icon_razz: :biggrin: trochę naklejek poszło w Bydzi i Toronto w wilmacie. Jeszcze sporo zostało jak co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Tato my też dziękujemy :icon_razz: My z Sylą nakręciłyśmy troche km,pojechałyśmy do Zbiczna podziwiać krajobrazy i panów. :biggrin: Były atrakcje,miałyśmy przejazd w stylu cross i sikanie w lesie. :biggrin: Ps.Jesteśmy z Kinią bogatsze o niezbędniki motocyklisty,które wygrałysmy na pikniku w Wilmacie. :biggrin: Miło było zobaczyć znajomych Marek,Kempin,Keryn i tych nowo poznanych. Teraz z Sylą pijemy. :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ładnie ładnie, a co myślicie by na Hel wyskoczyc?? Taki jednodniowy wypadzik, gdzieś wszamac rybkę i nazad. W jakiś weekend bez deszczu i odrobiną słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi