Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja kiedyś też jeździłem na tylnym ale teraz już nie potrafię Spoko,dasz rade. :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 przyjadę do Ciebie na lekcję :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzieki za spotkanie - nastepnym razem nie jezdze z Wami bo szkoda tak sprzet katowac :( milej pracy po swietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 szkoda tak sprzet katowac :( Michał - wierz mi Twoja Kawa to lubi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Michał - wierz mi Twoja Kawa to lubi :biggrin: wręcz bym powiedział, że jest do tego stworzona :) dzieki za spotkanie - nastepnym razem nie jezdze z Wami bo szkoda tak sprzet katowac :( milej pracy po swietach moim zdaniem nie katowanie zx9r to jak oduczanie psa szczekania.. aczkolwiek... co wg Ciebie znaczy "katować" ..możliwe że mamy inne słowniki ;) katuje to Pawełek fazeroskutera na 1 po mieście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wręcz bym powiedział, że jest do tego stworzona :) moim zdaniem nie katowanie zx9r to jak oduczanie psa szczekania.. aczkolwiek... co wg Ciebie znaczy "katować" ..możliwe że mamy inne słowniki ;) katuje to Pawełek fazeroskutera na 1 po mieście :) tak,, na pól sprzęgle koło żulików hehe ja np nie katatuje :icon_rolleyes: ps Grg- ten filmik w powitalni :clap: przehuj nindzia,,,,,,, dobra łodsuńta sie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no ja niestety moją bidulke zakatowałem do zobaczenia na mieście góra za dwa tygodnie mam nadzieje że do tego czasu już będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no ja niestety moją bidulke zakatowałem do zobaczenia na mieście góra za dwa tygodnie mam nadzieje że do tego czasu już będzie gotowa A co się stało się ? Czy ja katuje? Eee : musi oddychać pełną piersią :icon_razz: Jakoś mam sentyment do toruńskiej Starówki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ktoś dzis planuje wieczorne smiganie? treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Niektórzy pracują do 21 :icon_twisted: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dziś jakoś chłodem powiało na dworze :( jutro moze ogarne troche moto - zakurzyło się i keta sie zabrudziła :icon_rolleyes: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak się wygrzebię z roboty, zobowiązań, kłód pod nogi i kupię trochę czasu na bezcelowe latanie w ta i nazad po CT, to się jakoś zamelduję. Będę jeździć z puszką chyba i zbierać na kończący się napęd (o sprzęgle jeszcze nie myślę :evil: ), pewnie będzie RK zamiast DID :( . Na choleRę tyle latałam, $%&*@ :icon_evil: Chyba, że ktoś ma wybitnie korzystny cenowo dostęp do zestawów, łańcuchów :icon_question: :bigrazz: ------------ Jak będzie Wam się nudzić, wpadnijcie w sobotę na Rynek Nowomiejski na Motoserce (11.00-17.00), a wieczorem do Lizard Kinga. ;) Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 .............................................................. Chyba, że ktoś ma wybitnie korzystny cenowo dostęp do zestawów, łańcuchów :icon_question: :bigrazz: .............................................................. rocznik, model sratytaty na PW, ale nic nie obiecuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem90 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 chcialem sie pytac czy moge z kims kiedys polatac ale jak przeczetalem ze macie takie tempo ( nastepnym razem nie jezdze z Wami bo szkoda tak sprzet katowac :( ) to stwierdzam ze moim komarkiem nie mam sie co pokazywac... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) chcialem sie pytac czy moge z kims kiedys polatac ale jak przeczetalem ze macie takie tempo ( nastepnym razem nie jezdze z Wami bo szkoda tak sprzet katowac :( ) to stwierdzam ze moim komarkiem nie mam sie co pokazywac... :icon_eek: E bez przesady, nie trzeba przeciez katowac. wystarczy sprawniej i z wyczuciem operowac gazem i biegami ;-))) i nie bedzie katowania ;). Ja dzis mam w planie polatac z Michałem w kierunku na CB (pewnie do mostu na Fordonie) kolo 19-20. Jak dasz rade do dawaj znac My napewno nie bedziemy miesli zabojczego tempa...jeszcze dlugo dlugo nie...przynajmniej ja ;) treb0r Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi