Butterfly Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Hmm to zamień sie z Kerynem on chyba dostał w malowaniu bardziej pasujacym do Twojego moto. :flesje: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Hmmm właśnie dlaczego my dostalismy do przetestowania HJC??? :bigrazz: Nie wiem dlaczego my dostaliśmy HJC, ale za to mój pasuje mi do moto :crossy: HJC też są super, już SHOEI chyba nie mieli No i od dziś to zawsze tam wpadniemy, na....loda :P Tak tak zamiast do MC`Donalda to teraz na lody będziemy jeździć do Torunia :buttrock: Dzięki za spotkanie i oczywiście lody :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Moto już przygotowane. Jeśli jutro utrzyma się pogoda, dajcie znać czy jeździcie, mam ograniczoy dostep do kompa. Edytowane 27 Marca 2010 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 nie utrzymała się :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 hej motoludki co to za sytuacja z tymi kaskami czemu sie znowu nie załapałem hehe? opisze ktoś?? to na kiedy przewidywana jest poprawa pogody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 koooorwaa- co z tymi kaskami????? jak za darmo?, dlaczego mnie nie było i w ogóle , czemu w czwartek nie rozdawali?? jeszcze Szoji............. trza było dla mnie wziąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 W Galerii Copernicus się wystawiali z kaskami i innymi akcesoriami jak zobaczyli motocyklistów to zapytali czy nie przetestujemy kasków jakie reklamują. Czyli zakładasz, mała runda po toronto , wypełniasz ankietę i odpowiadasz na kilkanaście pytań. A na koniec niespodzianka, w sumie to strasznie małe mieli tam przez cały dzień zainteresowanie więc jako, że my zrobiliśmy w godzinę to na co czekali cały dzień dostało nam się testowane i jak stwierdzili przepocone już przez nas kaski :clap: A pogoda to do połowy kwietnia ma taka chyba byc* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mówiłem Ci Bartłomieju, że masz polatać sobie wczoraj ale Ty zawsze mądrzejszy - smaki mam !! To masz za karę. Jak potrzebowałeś łupinki tak potrzebujesz. Mnie naparło po 21 i sobie polatałem. Jestem z siebie dumny, bo podczas podróży na ct wyprzedziłem tylko nocny kurs PKS-u. Z Tobą nigdy nie udała się taka sztuka. To wręcz niemożliwe połączone z nieosiągalnym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 no to lipa i z tymi kaskami i tą pogodą choć ranek zapowiada się interesująco na razie pogoda jest cool jak sie dodaje to popaprane zdjęcie???? kombinuje i kombinuje i ni chu chu oooooooooooooooooooooooo wwwwwwwwwwlllllllllllaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłllooooooooooooo!!!!!! Moto już przygotowane. Jeśli jutro utrzyma się pogoda, dajcie znać czy jeździcie, mam ograniczoy dostep do kompa. no moze dzisiaj uda sie polatać na razie pogoda ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mówiłem Ci Bartłomieju, że masz polatać sobie wczoraj ale Ty zawsze mądrzejszy - smaki mam !! To masz za karę. Jak potrzebowałeś łupinki tak potrzebujesz. Mnie naparło po 21 i sobie polatałem. Jestem z siebie dumny, bo podczas podróży na ct wyprzedziłem tylko nocny kurs PKS-u. Z Tobą nigdy nie udała się taka sztuka. To wręcz niemożliwe połączone z nieosiągalnym :biggrin: K****a klękłem :biggrin: A pogoda.. nie se taka będzie - mi tam na ręke na razie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 czekaj jak Cię dorwę :icon_razz: piękna ma byc, słoneczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 K****a klękłem :biggrin: A pogoda.. nie se taka będzie - mi tam na ręke na razie :icon_razz: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: Ma słoneczko świecić! Jak moge pojezdzić to pogoda h..owa! :evil: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 hej motoludki może jest ktoś chętny żeby przejechac sie na kryterium asów do bydzi??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jak ktoś jutro między 11.00 a 13.00 będzie krążył po Toronto, wybitnie się nudził i miał chwilę czasu (plus żadnych "ale" i innych przeciwwskazań), to może wstąpić do Auli UMK na badania potencjalnych dawców szpiku, bo...czemu nie. ;) (Byłam dzisiaj, wszystko kilka minut, ludzi mało.) Szczegóły (kto-co-jak-kiedy): http://szpikcity.wordpress.com/ pozdrawiam (Nie zakładam osobnego, bo to tylko przy okazji, a czasu i tak niewiele, no i nikt nikogo usilnie nie namawia :bigrazz: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 ja bylem dzien wczesniej w galerii i nikt nie zwerbowal mnie do testowania kasku :( szkoda ze nie zajechalem w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi