Marek BANDIT Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Barteza 34 cm to najdłuższa guma wykonana pod koniec sezonu 2009, także spoko. Chwalił się, że już opanował TL i mu wyszło. A i ja lubię przepisowo pojeździć - serio :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Barteza 34 cm to najdłuższa guma wykonana pod koniec sezonu 2009, także spoko. Chwalił się, że już opanował TL i mu wyszło. A i ja lubię przepisowo pojeździć - serio :icon_razz: no dobra przyznaje sie- 32 a nie 34------- to długość stopy:) kolega Marek zaproponował, żebyśmy w miare mozliwości pojeździli w czwartkowy wieczór gdzies po Ct i okolicach.....uważam, ze ten pomysł jest średni, ale jak na Marka możliwości to nawet chłopakowi wyszło z myśleniem :biggrin: :bigrazz: jest ktos chętny.... ja tak:) Edytowane 23 Marca 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) witam! Jestem oburzony tym co się tu dzieje i dziwie się że administrator to toleruje! Jakiekolwiek domniemania i oskarżenia że ktokolwiek z grona forumowiczów jeździ nieprzepisowo są niedopuszczalne! Każdy z tu zalogowanych jeździ przepisowo, inaczej nie wolno, a wszelkie próby prędkości zapewne sprawdzane były na niemieckiej autostradzie! A wychwalanie się jak to wolno nie jeżdżę jest nieporozumieniem zwłaszcza przez człowieka podróżującego plastikiem 900 :wink: bo po co komu plastik?? co żeby 50km/h pojeździć.. .. chyba że po deszczu co nie Maro :icon_razz: :smile: Edytowane 23 Marca 2010 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 hej dlaczego akurat czwartek??? apropo ja przeleciałem sie dzisiaaj do grudziądz całkiem znośnnie było wiosna coraz bliżej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 W zimę piliśmy często w czwartek i to tak jakoś z przyzwyczajenia :biggrin: W czwartek ma być upał - tak gadają, to by było przyjemnie pośmigać w sandałach. W week niby ma być już deszczowo :-( W piątek Bartez ma zajęcia korekcyjne i mu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 W zimę piliśmy często w czwartek i to tak jakoś z przyzwyczajenia :biggrin: W czwartek ma być upał - tak gadają, to by było przyjemnie pośmigać w sandałach. W week niby ma być już deszczowo :-( W piątek Bartez ma zajęcia korekcyjne i mu nie pasuje. no tak a gdzie smigacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kiedys byly spotkania czwartowe motocylistow na fordonie, moze warto kontynuowac ta akcje w Toruniu. Tradycyjne miejsce spotkania to wylotowka na CB gdzie jest 2 pasmowka i prawdziwi motocyklisci demonstruja jazde na kole. W dawnych czasach kiedy wracalem z pracy i byla tam grupa motocylistow to sie zatrzymywalem i probowalem zintegrowac, obecnie mi tego brakuje, pozostaly jedynie wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 To może spotkanie k. Komendy Wojewódzkiej Policji w CT. W sumie poznałem już chłopaków to się z nimi bardziej zintegrujemy . Tym razem obiecuję być grzeczny i nawet będę miał polski paszport przy sobie :bigrazz: Jo w czwartek może być. Wyjadę sobie w środę późnym popołudniem co by być na czas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kiedys byly spotkania czwartowe motocylistow na fordonie, moze warto kontynuowac ta akcje w Toruniu. Tradycyjne miejsce spotkania to wylotowka na CB gdzie jest 2 pasmowka i prawdziwi motocyklisci demonstruja jazde na kole. W dawnych czasach kiedy wracalem z pracy i byla tam grupa motocylistow to sie zatrzymywalem i probowalem zintegrowac, obecnie mi tego brakuje, pozostaly jedynie wspomnienia... Misiu, chrzanisz, w CT nie ma prawdziwych motocyklistów. :bigrazz: To może spotkanie k. Komendy Wojewódzkiej Policji w CT. W sumie poznałem już chłopaków to się z nimi bardziej zintegrujemy . Tym razem obiecuję być grzeczny i nawet będę miał polski paszport przy sobie :bigrazz: Jo w czwartek może być. Wyjadę sobie w środę późnym popołudniem co by być na czas :biggrin: Obiady czwartkowe sobie wymyślili...Będę, jak będę - kiedyś na pewno. ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Napiszcie jeszcze w jakich godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nie wiem jak Wy, ale ja polatam sobie dzisiaj, taka pogoda nie moze sie zmarnowac :) ok 17 wyruszam ze Złotorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 a ja o 20:30 z CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 oo jutro wycieczka do CT!! ciekawe ciekawe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 oo jutro wycieczka do CT!! ciekawe ciekawe?? ciekawa to jest Twoja wypowiedź- co "ciekawe" odpalaj B12 i dawaj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 a w piątek.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi