bartez Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 A Wy tak o tych górkach i nartach piszecie i piszecie a nikogo jescze u Nas nie widziałam, dalej zbierac dupska i do na Śląsk spanko, papu i coś wyskokowego sie znajdzie a w Beskidy jakieś 70 km, ładne i długie górki a i grzańca jest gdzie wypić!!!!! Pozdrawiamy :bigrazz: aaaaaaa TAAAA- nic sie nie odzywa przez pół roku i dzis specjalnie!! bo liczysz na życzenia- musiałas się przypomnieć nie?? :biggrin: :biggrin: :biggrin: dziekuje Grass :* Marek: wymienie, wymienie nie bojties- bedzie czas bedzie pora :icon_idea: ps. wodniki to ludzie którzy sa odpowiedziali i spokojni z natury- tak mi cygańska wróżka kiedys powiedziała jak byłem na nartach w Wąchocku(latem ubiegłego roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 aaaaaaa TAAAA- nic sie nie odzywa przez pół roku i dzis specjalnie!! bo liczysz na życzenia- musiałas się przypomnieć nie?? :biggrin: :biggrin: :biggrin: dziekuje Grass :* Marek: wymienie, wymienie nie bojties- bedzie czas bedzie pora :icon_idea: ps. wodniki to ludzie którzy sa odpowiedziali i spokojni z natury- tak mi cygańska wróżka kiedys powiedziała jak byłem na nartach w Wąchocku(latem ubiegłego roku) heheheh bo Ci przypomnę kilka dni wstecz :biggrin: a życzenia dostałam i podziękowałam a nabazgrałam booo przy urodzinach wyjątkowo czas miałam hehehe nie czuje jak rymuję. A jesli chodzi o sporty zimowe to właśnie siedzę w domu ze zwichniętą nogą, snowboard mnie porwał ale i tak polecam :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witajcie ! co sie z Wami dzieje ? spotykacie sie jeszcze ? dotarliscie na stok ? Ja w tym roku jeszcze na nartach nie jezdzilem, na poczatku marca moze wypali wyjazd na Slask do Asi na narty. W weekend postanowilem odpalic ninje ale po ponad 2 mies. stania jedynie rozladowalem aku do konca i musialem sobie odpuscic :( teraz postaram sie co miesiac max 1,5 podladowac. Czekam z utesknieniem kiedy znow sie wspolnie polansujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 http://img52.imageshack.us/img52/6369/dsc00020c.jpg odpalił dziś TLreske- jak pięknie chodzi- kiedy wiosna?>? DAWAĆ!! :icon_idea: a w czwartek moze pizza/ piwo w CT?? wieczorową porą? Co towarzystwo na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 cholera dlaczego w czwartek :icon_question: :icon_exclaim: :banghead: a nie mozna w sobote :icon_question: :wink: solenizanci spóźnione :notworthy: aaa juz wim dlaczego w czwartek :icon_razz: ale moze lepiej w sobote :icon_twisted: i nie piwko tylko dwa, trzy.........ście :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 http://img52.imageshack.us/img52/6369/dsc00020c.jpg odpalił dziś TLreske- jak pięknie chodzi- kiedy wiosna?>? DAWAĆ!! :icon_idea: a w czwartek moze pizza/ piwo w CT?? wieczorową porą? Co towarzystwo na to? Taa odpalił.. Ponoć w Kałdusu we trzy traktory (te 200KM) ciągli TLReske i ni uja :bigrazz: Mariusz... Żyjesz jednak - już się martwiłem.. :biggrin: A ten czwartek to kameralny ma być - na lajta. U mnie np. sobota odpada bo żona ma.. ten tego imieniny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 czwartek to bardzo dobry dzień :clap: pracuje do 20 czekam na info gdzie i o której :D kameralnie heh.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a zyje zyje, dziekuje :icon_razz: :biggrin: :biggrin: sezon juz rozpocząłem, czekam tylko na pogodę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 W czwartek pasuje bardzo. Mały brzdąc ma zaznaczone w grafiku, że będzie zachowywał się poprawnie więc mogę wyjść :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 :flesje: Najlepszości z okazji 18 - stki Grass :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 :flesje: Najlepszości z okazji 18 - stki Grass :biggrin: :icon_mrgreen: tak tak , NAJLEPSZEGO GRASS :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 NAJLEPSZEGO GRASS no zdrówka, to jak w sobotę mamy imprezkę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Napiszcie prosze dokladniej gdzie i o ktorej jest spotkanie w czwartek a gdzie w sobote bo ja nie kumam i pozniej wszystko kolo nosa przechodzi... Jesli chodzi o pizze to moze w tej pizzerni Capri niedaleko nalesnikarni Manekin - nie pamietam ulicy - Prosta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wybiera się ktoś do Częstochowy? na 18 IV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja powiem tylko tyle że zje***ą policje macie w CT :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi