MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie nie mi tam zadnych mentorów nie potrzeba :bigrazz: łyżwy wystarczą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a w chełmnie słoneczko ładnie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 w CSW również a znaczy to, że przymrozi wieczorkiem. To jak aura odpowiednia, robimy ustawkę na moto a nie łyżwach?* :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Na razie widzę, że bez konkretów. Do wieczora będę bez dostępu do netu, tak więc jeżeli coś będzie - pliz dać znać ;) A jak nie - to do następnego!. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Musiałem dziś przetestować jak mój rumpel oddycha pełną piersią. No i powiem tylko tyle,że masakra jest z decybalami chyba. Dziwnie się wszyscy patrzeli wystraszeni :icon_eek: A tak wali po puszczeniu manety że muszę zabierać ze sobą majty na zmianę i papier toaletowy :biggrin: Byliśmy wczoraj na łyżwach, ale to Bartez niech coś napisze na ten temat :biggrin: "proszę nie spać przy stoliku proszę Pana" Edytowane 27 Grudnia 2009 przez Marek BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Musiałem dziś przetestować jak mój rumpel oddycha pełną piersią. No i powiem tylko tyle,że masakra jest z decybalami chyba. Dziwnie się wszyscy patrzeli wystraszeni :icon_eek: A tak wali po puszczeniu manety że muszę zabierać ze sobą majty na zmianę i papier toaletowy :biggrin: Już wystosowałem wniosek do Landrata Torunia o zatrzymanie dowodu rejestracyjnego w związku z nadmiernym hałasem i zakłócaniem porządku publicznego, w tym ciszy sjesty popołudniowej co zgodnie z art. 51 § 1 i § 2 grozi karze chłosty aresztu i G(rzywnie) :bigrazz: Ps. co z tymi lodami tfuu tj. ływżwami :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Maro ja już pisałem, że Bartez się chwalił jak to on nie śmiga na łyżwach :) i trzeba przyznać pivoty to wali niezłe :) więc nie ma co się chłopak wypowiadać jestem ciekaw jak to jest z tym zrywaniem agrestu to mu podobno lepiej idzie :D sądzę że byłoby megaBAM :) a IXIL ładnie brzmi trzeba przyznać.. aha i co najlepsze to nie L-ka.. Bandit to jednak nie taka porażka, wczoraj jak widziałem jednego gościa jak sobie pluł w brodę bo chu**wy motocykl kupił, normalnie miał depresje.. zal mi go było.. biedak :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 mi dziś ako zdechło i nie chciała fujara odpalic :banghead: a na łyżwach było bajerancko, i żadnej gleby oczywiście nie miałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a na łyżwach było bajerancko, i żadnej gleby oczywiście nie miałem :icon_razz: Bo oszukiwałeś :bigrazz: :P . Jedna gleba na sam koniec, centralnie na tyłek :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 tłumacz się jeszcze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 tłumacz się jeszcze :icon_razz: A mogę? Czy ostrzeżenie dostanę za wygadanie za dużo? :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 no to masz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Za chęć do życia chyba, bo ja nie przeklinam :bigrazz: - dzięki o bosski, qrwa :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaraz Wam bana j*b** za spamowanie. Potem Michał będzie szukał tematu i nie będzie mógł się doszukać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a co też chcesz ?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi