GRASS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://www.mosir.torun.pl/obiekty/lodowisk...e-na-rubinkowie To niemal pod moim nosem, więc ja mogę się dostosować, o której, kiedy (dziś czy jutro). :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 jakos cisza byla wiec jak bylo cos dzis w sobote znaczy?? :) jak nie to moze w niedziele ?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja odpadłam...wiosna idzie a wam sanki w głowie czy tam inne zabawki zimowe :icon_twisted: Aktualnie raczę się prezentem urodzinowym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Aktualnie raczę się prezentem urodzinowym :bigrazz: aaa czyli trafiony był , bajerancko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nic nie było dzisiaj, dupy wołowe. Ale jak nie to nie, walcie się, pijaki :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nic nie było dzisiaj, dupy wołowe. Ale jak nie to nie, walcie się, pijaki :D jasne, puknij w stół ........ :icon_razz: Grassowa a w niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nic nie było dzisiaj, dupy wołowe. Ale jak nie to nie, walcie się, pijaki :D Grass jesteś bardzo wulgarna :cool: Słucham właśnie kolegów z GN...fajne utwory mają :crossy: jasne, puknij w stół ........ :icon_razz: Grassowa a w niedziele?? Przestańcie, lepiej na jakiś bro, czystą czy zabarwioną się umówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Grass jesteś bardzo wulgarna :cool: taaa pewnie po pary drinach ma odwagę :icon_razz: Przestańcie, lepiej na jakiś bro, czystą czy zabarwioną się umówić... no to kiedy i gdzie?? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Janieskromnie powiem ze na łyżwach jeźdze dobrze. Inną czynnością,którą robie lepiej od jazdy na łyżwach to zrywanie agrestu bez rękawiczek :icon_rolleyes: tak się Bartuś chwalił a pierwszy BAM zrobił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nastukało Wam się przez te kilka minut, płodni jesteście :icon_twisted: Grass jesteś bardzo wulgarna :cool: Słucham właśnie kolegów z GN...fajne utwory mają :crossy: A skąd, tu jestem dobrze wychowana :biggrin: GN dobrzy są, każdy z osobna i wszyscy razem, mówię Ci. :icon_twisted: taaa pewnie po pary drinach ma odwagę :icon_razz: no to kiedy i gdzie?? :lalag: Z drinami, bez drinów - tchórz jestem :bigrazz: Możemy się na dziś umówić WSTĘPNIE około 17.00 lub 18.00 na godzinkę wyżłowania. (O 20.00 muszę najpóźniej śmigać do pracy, na łyżwach oczywiście). Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a to lodowisko jest jakoś sztucznie schładzane?? ja pierdziele, sam nie wierze, że o to pytam :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a to lodowisko jest jakoś sztucznie schładzane?? Sikać to raczej na niego nie powinieneś, popsujesz (mikro)klimat :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 no i łyżwy można wypożyczyc czy swoje wyłącznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a to lodowisko jest jakoś sztucznie schładzane?? ja pierdziele, sam nie wierze, że o to pytam :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Wyłącznie ciekłym azotem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jest, ale nie wiem, jak z wyborem w tej wypożyczalni, bo mam swoje. To jest zwykłe sezonowe lodowisko, jak chcemy na większe, kryte, gdzie wyżły można w każdym rozmiarze ( :icon_twisted: ) dobrać, to pewnie lepiej wspomniany wcześniej Mentor na Chełmińskiej. Ale na tym koło mnie zwyczajnie jest mało ludzi, kilka osób jednorazowo śmiga. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi