TYSON Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ...A każdy daje, wpłaca, wrzuca i wspomaga tam, gdzie ma ochotę lub komu jest bliżej (i do ludzi, i do miejsca). Nie chcę być utożsamiany z MB ale jeśli chodzi o tego typu sprawy/akcje najwygodniej jest mi dołożyć cegiełkę właśnie przez nich..., liczy się idea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witajcie ! Motomikolaje to z jednej strony mpreza gdzie mozna posprzeczac sie o kase ale z drugiej mozna spotkac sie i wspolnie pojechac do Bydgoszczy, cieszac sie jazda 2 o i naszym towarzystwem, bez wzgledu na to kto komu ile i po co i kto sie przez to wypromuje kosztem kogo. Rzadko sie zdarza aby nie bylo 6 grudnia jeszcze mrozu i soli na drogach wiec kto jedzie i gdzie sie spotykamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Może zostawcie kwestie kto, gdzie, ile i podziały na miasta oraz kluby/stowarzyszenia/organizacje, bo spieprzycie idee akcji. A każdy daje, wpłaca, wrzuca i wspomaga tam, gdzie ma ochotę lub komu jest bliżej (i do ludzi, i do miejsca). Dokładnie :wink: Liczy się idea. Nie ważne skąd, ważne dla kogo ... :bigrazz: Edytowane 5 Grudnia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jak mam rozumiec ten zlew mojego pytania ? Nikt nie jedzie czy po prostu nie chcecie zdradzic miejsca spotkania abym sie nie dolaczyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja nie mam czym jechać..., moto jeszcze nie złożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jak mam rozumiec ten zlew mojego pytania ? Nikt nie jedzie czy po prostu nie chcecie zdradzic miejsca spotkania abym sie nie dolaczyl ? Michał ja nie jadę :-( bo siedzę w pracy, ale wiem, że na innych forach ludzie się umawiali. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 no to imprezie, czek przekazany, dzieciaki trzy :) zadowolone, my uśmiechnięci nikt po drodze z puszkarzy (prawie) nie dostał... czas obrabiać fotki. Do zobaczenia za rok na kolejnym podsumowaniu akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 To moze zrobimy w Toruniu jakies spotkanie motocyklowe bez motocykli w okresie jesienno-zimowym i wtedy sie dolacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 a mozna by, mozna. Jakies kregle moze......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Może 19-stego? To sob. i nie ma za wczesne dobranoc, bo praca lub inne obowiązki :bigrazz: Edytowane 9 Grudnia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Może 19-stego? To sob. i nie ma za wczesne dobranoc, bo praca lub inne obowiązki :bigrazz: Mam Cię :icon_twisted: W ciemno mówię, że AKURAT 19. mogę i 20. nie mam ŻADNYCH obowiązków, tym bardziej pracy :biggrin: (będę Cię łapać do końca tygodnia tel. w sprawie S. - jest pewna propozycja stadna ;) ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mam Cię :icon_twisted: W ciemno mówię, że AKURAT 19. mogę i 20. nie mam ŻADNYCH obowiązków, tym bardziej pracy :biggrin: (będę Cię łapać do końca tygodnia tel. w sprawie S. - jest pewna propozycja stadna ;) ) Brzmi wieloznacznie, ale podoba się :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (będę Cię łapać do końca tygodnia tel. w sprawie S. - jest pewna propozycja stadna ;) ) Ja też chce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mi tam też pasuje 19-go kolędy pośpiewać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 hmmm no w sumie to też bym pośpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi