TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dziś odpada, może jutro wieczorkiem polecimy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Yeti też mam takiego co mnie może zdepnąć :lalag: razem jest 8szt plus Skowycz-jeszcze chwilowo. Jutro możecie przylecieć do mnie na kawe,chata wolna :bigrazz: Chyba ,że włoże nogę w buta to polatam z Wami. :biggrin: Ps.Oczywiście zaproszenie dla wszytskich chętnych. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dziś odpada, może jutro wieczorkiem polecimy :icon_question: chetnie :lalag: ale nie koniecznie tak pozno dobra??? :icon_mrgreen: wiesz ze Ja chodze wczesnie spac bo pozniej jestem nie do zycia :icon_twisted: Yeti też mam takiego co mnie może zdepnąć :lalag: razem jest 8szt plus Skowycz-jeszcze chwilowo. Jutro możecie przylecieć do mnie na kawe,chata wolna :bigrazz: Chyba ,że włoże nogę w buta to polatam z Wami. :biggrin: Ps.Oczywiście zaproszenie dla wszytskich chętnych. Jasne ale bylo by milo jak bys jednak wbila noge w kalosza :flesje: i choc chwole z nami pojechala :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Yeti po 18tej będę wolny, zdzwonimy się i polecimy do Toronta do Butte :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Yeti po 18tej będę wolny, zdzwonimy się i polecimy do Toronta do Butte :lalag: ok to jutro bro nie kupuje dopiero jak wroce :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Mi pasuje :lalag: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 No to jesteśmy wstępnie ustawieni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To moze i ja si? do was podlacze? Dzi? spotkala mnie osobista tragedia. Ja... ciezko nawet wypowiedziec... Ja dzi?... nie wyjechalem sprzetem na ulice... Duzy szok dla organizmu, wiecie? Mrowiennie miesni.. Klopoty z oddychaniem... Dzwonienie w uszach... Nie jest lekko... Mysle, ?e polatanie jutro dobrze mi zrobi... Mozemy? Keryn,a? si? pop?aka?am ze ?miecjhu!Wydrukuj? i zachowam na pami?tke! Dzieki za mi?e s?owa! Taka ze mnie psia mama,wola?am si? przewróci? ni? uszkodzi? malca. Tutaj sprawca wypadku Skowycz(z prawej) i jego siostra Grubcia-jej ju? z znami nie ma. :( sprawca wypadku To ja sie zajebiscie ciesze, ze sie Tobie spodobalo :icon_biggrin: Najlepszym lekarstwem jest smiech (ktory sie pojawia gdy objezdzasz na jednym kole sznurek samochodow! :crossy: ) Do zobaczyska! No to jeste?my wst?pnie ustawieni :icon_mrgreen: Chlopacy, Dajcie cosik znac, gdy juz bedziecie startowac z Bydzi, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To miłego weekendu, motórzyści, ja robię wypad, wykop, spad, odpadam, będę poza Toronto na :flesje: i :crossy: Dzisiaj było widać, kto ma smycz na szyi, wczoraj 20, dziś my we dwie z Kinią :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To miłego weekendu, motórzyści, ja robię wypad, wykop, spad, odpadam, będę poza Toronto na :flesje: i :crossy: Dzisiaj było widać, kto ma smycz na szyi, wczoraj 20, dziś my we dwie z Kinią :icon_twisted: Ja dopiero teraz wróciłam :crossy: zimno było mimo bluzy, kalesonów...teraz przez najbliższe dobre kilka dni jestem zmuszona odstawić 2oo. Pewnie dopiero na Borki się ustawimy. A dziś rzeczywiście pustka na toruńskich asfaltach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 To moze i ja si? do was podlacze? (...) Dajcie cosik znac, gdy juz bedziecie startowac z Bydzi, ok? Zapraszamy, będziem dzwonić jak będziem wylatywać :icon_mrgreen: Lukoil oczywiście :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Powiem tylko tak - jeżeli chcecie się umawiać w Toronto na latanie w piątek popołudniową porą, to najwyżej na kofeinę. Jazda w korkach i przeciskanie się między autami to marne śmiganie. Centrum bedzie zawalone w kierunku jedynego mostu, a Rubinkowo (tam, gdzie ów Lukoil) może być ciasnawe w kierunku Warszawy, w odwrotną stronę (na Łódź, Poznań) Szosa Lubicka jest też dupna, bo remontują i w pewnych miejscach z trzech pasów robi się jeden. Piątek na ulicach Toronto do godziny 18.00 jest średnio szczęśliwy, więc radziłabym późniejsze. O ile w jeden, dwa motocykle to przyjemnośc nawet, o tyle w kilka w korkach to "tak se". ;) Zresztą Butterowa sama wie, więc lepiej skorzystajcie z tej kawy u niej :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Będziemy wieczorkiem, po 18tej a z kawy to pewnie i tak skorzystamy..., nie wypada odmawiać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Napiszcie skad i o ktorej startujecie - moze bym zajechal poznac przed spotkaniem w Borkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Zapraszamy. Będziemy wylatywać ok. 18:30, prawdopodobnie spod Orlenu k. WORD`a. Jeżeli nr tel. w Twoim profilu jest aktualny to się odezwę jak będę znał szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi