Pablo78 Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Coś się ruszyło ;) ,i bardzo dobrze.Mam cichą nadzieję że niejeden wypad przed nami :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Mam nadzieje ze wszyscy niecierpliwie wyczekujecie jutrzejszego spotkania, postaram sie byc.Przygotujemy jakis znak rozpoznawczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 hejkano moze mi tez sie uda wpasc (kurde moturem bym sie juz zjawił - gdzie ta wiosna :D ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Spotkajmy się przed pubem o 19.Ja będę miał czapkę z logiem Yamaha. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Wspaniale, ze pierwsza propozycja spotkania zostala zrealizowana bez przeszkod !!Bardzo dziekuje wszystkim za przybycie, milo bylo poznac i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu albo przejazdzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja równiez dziekuję tym którzy przybyli na spotkanie.Mam nadzieje że nasze grono wkrótce się powiększy.Robi się coraz cieplej więc może w najblizszym czasie pośmigamy razem.Jeśli chodzi o wypad nad morze w majowy weekend to jak jesteście chłopaki zdecydowani to dajcie znać bo trzeba zarezerwować nocleg.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Pogoda juz chyba odpowiednia aby tym razem na motocyklach sie spotkac co Wy na to.Ewentualnie przy piwie tez mozemy - kiedy Wam pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Witam.Pogoda jest juz całkiem całkiem ale co z tego jak mój sprzęt jeszcze stoi w warsztacie bo stelaze nie gotowe.Może w sobotę będę mógł już pośmigać ale jak znam zycie to raczej watpliwe.Jak juz będę wiedział coś więcej to zadzwonie do Ciebie Michale.Napisz jeszcze co z tym wypadem nad morze bo trzeba zarezerwować domek.Pozdrawiam.A jesli chodzi o browarka to zawsze jestem chętny.Może być nawet w sobotę. Edytowane 28 Marca 2006 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Napisz jeszcze co z tym wypadem nad morze bo trzeba zarezerwować domek. Musze jeszcze uzgodnic z wladzami wyjazd. Jesli bym mial jechac to we wtorek od rana i tylko na jedna noc z 2 na 3 V.Ja tez wybieram sie do warsztatu z motocyklem - zobaczymy co to bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo78 Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Witam kolegów :( .Coś nie mogłem się odnależć na tym nowym forum,ale już powoli dochodzę do siebie :) .Co do spotkania w H-D,to prawda że coś się w końcu w tym naszym Toronto :bigrazz: ruszyło,lecz martwi mnie trochę że jest nas narazie tylko 3.Czy niema w toruniu żadnych innych motocyklistów chcących w więkkszej grupie polatać na moto?????????????Czekamy na więcej waszych postów.Pozdro4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Chłopaki to ja mam propozycje spotkania w piątek wieczorkiem w H-D.Czekam na aprobatę.No i widzę że kolega Pablo78 zaczął używać wyrazu "Toronto" :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 CZesc !!W piatek wroce dosc pozno ok 22 to byloby mi ciezko zdazyc. Poznalem wczoraj 2 motocyklistow z mojego osiedla, maja najlepsze motocykle z mozliwych i jak sie uda przyjda z nimi do HD (Marcin i Lukasz).Moze zorganizujemy spotkanie w sobote o 19 - wtedy zadzylbym ich powiadomic i sie umowic> Od jutra ma byc deszcz i ochlodzenie wiec pozostaje tylko pub !Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No to paczka nam się powiększy.Przegląd zrobiony i OC zapłacone.Czekam jeszcze na stelaże do kufrów i zaczynam śmigać.Umówimy się konkretnie przez telefon.Jak juz będę miał moto w domku to zadzwonię Michale.Do zobaczenia.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo78 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Cześć chłopaki i dziewczęta :banghead: Pogoda coraz ładniejsza a my jeszcze nie pośmigaliśmy :flesje: Z niecierpliwością czekam na wypad z wami koledzy :D .Dziś byłem z kolegą w Lipnie i kupił GS500,także jest nas już czworo,a niebawem jeszcze trzech kolesi planuje szybki zakup MOTO,więc nasze grono napewno się powiększy ;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :smile: Ps:Dlaczego nie dostaję info na maila o nowych postach,skoro Wł tą opcję????????.Jak ktoś wie to niech napisze.Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja też już odliczam dni do śmiganka.Widzę że powolutku powstaje niezła ekipa.Mój kumpel na EN500 też z nami polata. :smile: Ja tez nie dostaję powiadomienia Pawle.Nie znam przyczyny. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi