yeti30 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Naprawdę? :icon_twisted: Cos Ty Grass On zazdrosny jest :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja te? nie mam, wi?c mo?emy pospacerowa? :wink: na 2oo W konkursie na "lubiacego smigac najwolniej" nie mam szans (szajba motocyklowa trwa), ale nie skarze sie, gdy domykam tyly. Wszystko ma swoj smak, a fajna trasa jest wazniejsza od tempa. Tylko mi daj posluchac, King R,, jak Twoje tuby graja, i jest gitara! :biggrin: Motylu, Twoja Kawa na miasto jest przeciez idealna - naprawde, zero kompleksow juz od dzisiaj, ok? Nie ma powodu. Przypomnij sobie, jak wszyscy byli pod Plockiem obsrani na jej widok. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja też nie mam, więc możemy pospacerować :wink: na 2oo Taa już to widzę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Taa już to widzę :bigrazz: tez to widze inaczej ale sprobowac musze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Naprawd?? :icon_twisted: Gdy nawet Ty watpisz, O, Mistrzu moj, to coz ja maly mis... Chyba napic sie trzeba... :flesje: Cos Ty Grass On zazdrosny jest :icon_biggrin: I to jak!... :( Trafiles, bracie, w centrum srodka samego sedna. A taka pogoda byla... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Gdy nawet Ty watpisz, O, Mistrzu moj, to coz ja maly mis... Chyba napic sie trzeba... :flesje: Widocznie też lubisz słowo "ironia" :biggrin: Cos Ty Grass On zazdrosny jest :icon_biggrin: Nie marudź, kombinuj czas w tygodniu. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Widocznie też lubisz słowo "ironia" :biggrin: Nie marudź, kombinuj czas w tygodniu. :notworthy: tak zrobie bede mial czas :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) Widocznie te? lubisz s?owo "ironia" :biggrin: Nie marud?, kombinuj czas w tygodniu. Ja prosty chlopak jestem. Ironia to chyba dobra na sok? Prawie jak maliny? Znam, znam. Babcia kiedys robili. Slyszalem, ze ironia jest dosc lykowata, dlatego , zeby ja jesc, przydaje sie byc zgryzliwym. :icon_biggrin: btw Pisze cos w Wordkzie I stwierdzam, ze komputer to jednak cudowny wynalazek, naprawde! Jedno nacisniecie klawisza i... godzina pisania poszla sie... w cholere! Fuck... A babcia mowili "zapisuj kopie, zapisuj" Trzeba bylo uwazac... Edytowane 20 Września 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No to polatali my z yetisonem..., może uda się jakoś w tygodniu ustawić w większym stadzie a jak nie to następny weekend :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W konkursie na "lubiacego smigac najwolniej" nie mam szans (szajba motocyklowa trwa), ale nie skarze sie, gdy domykam tyly. Wszystko ma swoj smak, a fajna trasa jest wazniejsza od tempa. Tylko mi daj posluchac, King R,, jak Twoje tuby graja, i jest gitara! :biggrin: Motylu, Twoja Kawa na miasto jest przeciez idealna - naprawde, zero kompleksow juz od dzisiaj, ok? Nie ma powodu. Przypomnij sobie, jak wszyscy byli pod Plockiem obsrani na jej widok. :notworthy: Lubić, nie lubić- dla towarzystwa można szajbę ztłamsić, zgnieść jak robaka. Wszystko ma swoj smak, a fajna trasa jest wazniejsza od tempa. i tu się z tobą poniekąd zgodze :notworthy: Tylko mi daj posluchac, King R,, jak Twoje tuby graja, i jest gitara! :biggrin: przecie nie mogę ci tego odebrać ...słuchaj do woli Nie chrzanicie za bardzo kokietki damskie i męskie a propos jazdy? :bigrazz: ;) chrzanic, ależ skąd? w moim przypadku stwierdzam fakty, nataczających się ostatnimi czasy przemyśleń, napewno nie kokieteryjnych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 chrzanic, ależ skąd? w moim przypadku stwierdzam fakty, nataczających się ostatnimi czasy przemyśleń, napewno nie kokieteryjnych :wink: Qrwa, akurat wybitnie nie do Ciebie to było, babo jedna, przecież znasz moje zdanie :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 :banghead: A ty dalej swoje :banghead: Ja z Toba chetnie polatam niezbym szybko :lalag: Jakos ostatnio nie mam weny do ostrego latania chyba sie starzeje :banghead: Trzymam Cię za co chcesz :biggrin: Tylko spróbuj nie dojechać na te wspólne latanie to osobiście się przelecę do Bydzi i do dupy nakopie! :icon_twisted: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witajcie ! Jak doczytalem - na Borki wybiera sie bardzo silna ekipa, czy ktos planuje wyjechac w sobote rano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Witajcie ! Jak doczytalem - na Borki wybiera sie bardzo silna ekipa, czy ktos planuje wyjechac w sobote rano ? Michał, żeby nie było, że brak informacji - ale od razu mówię, że ja od piątku planuję być w Borkach...większość z kuj-pomu też się wybiera na trzy dni, z tego, co mi wiadomo. Ale nie ma tego złego - nie widzielismy się właściwie w sezonie, to chociaż tam :D Uomatko, Misiu, urodziny masz - najlepszego :D :flesje: Edytowane 21 Września 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W temacie Borki zrobilem liste kto leci z bydzi i toronto :flesje: wiec tu ja powtazam i dopisujcie sie : bedziemy wiedzieli jak sie ustawic itp :notworthy: 1. yeti (bydg) 2. tyson(bydg) 3. keryn(thorn) 4. grass(thorn) 5. 6. 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi