TYSON Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Z Grzechem chyba lepiej, wygodniej tak we dwóch...? Keryn, zależy co, kto lubi..., ja osobiście wolę bez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Z Grzechem chyba lepiej, wygodniej tak we dwóch...? A kto to jest Grzechu :icon_razz: Keryn nie spodziewałam się tego po Tobie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Ustaw się z Yetisonem :biggrin: Tak zrobię :biggrin: Albo pojadę autem i przebiorę się na miejscu w kombi,nie podpadnie. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Hehe miałyśmy przyjemność w Bydzi nawet mamy wspólna fotke. :biggrin: (Patryk od Suzuki 750 i Marcin od czerwonej R6). W takim razie miło powitać i do zobaczenia :notworthy: a te Borki gdzie w ogóle są?? daleko to jest? ja tez bym chciał polatać....... moze późnym wieczorem(nocą) jakoś w tyg ktoś jeździ?? Bartek z Terseką zawsze :wink: będę się kręcić po CT po 20:00 w śr i czw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 To może ustawimy się na jakieś małe kołokominowe latanko gdzieś między T. a B. w najblizszy weekend :icon_question: Wy będziecie latać a my z Yetim na jakaś kawkę dupska posadzimy :biggrin: jak się zmęczycie zawsze do nas będziecie mogli podjechać. :cool: KingRider do zobaczenia! :crossy: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 O nie, nie ma sadzania dupsk. Nie ma tak dobrze. Po prostu kurde, tylko nie wiem, gdzie coś jest pomiędzy Bydzią a Toronto :biggrin: , oprócz lasu, jednego baru, ("karkóweczki" nie liczę) i dwóch stacji, zresztą pomiędzy T. a B. jest 20 minut jazdy, dla niektórych nawet nie....Po prostu się JAKOŚ umówimy i już. Za siedzenie punkty karne, chyba że bedziecie mieć składane krzesełka dla wszystkich, do tego jakiś ruszt i grill, itepe... :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ...Po prostu się JAKOŚ umówimy i już. Dokładnie tak zrobimy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Będziemy mieć jeszcze ten wielki parasol gdyby zaczęło padać. :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wybieramy się do agroturystyki w okolicach Bydgoszczy z kilkoma ludźmi. Na miejscu planujemy zintegrować się trochę. Jak ktoś zainteresowany spędzeniem weekendu w gronie moto, to zapraszamy. Szczegóły na chwilowo rozwalonej stronie krainamoto.pl Wyjazd w piątek lub sobotę - jeszcze nie uzgodnione... Dla tych, którzy dojadą na miejsce wa własnym zakresie, cena niższa. Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Będziemy mieć jeszcze ten wielki parasol gdyby zaczęło padać. :biggrin: Dziś też trochę po Toruniu pośmigamy - jak się uda . Start o 19-tej na Łukoil'u, dawniej Jet (Rubinkowo). Kto wie, dokąd dolecimy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Keren dziki za kawke wspolna i mila niespodzianke rewanz bedzie :buttrock: :buttrock: Grasssssssssss szkoda ,ze nie przyjechalas :banghead: :banghead: :banghead: A jezeli chodzi o Borki to Tyson i Keren ma racje po trochu Zielonej bestji nie zostawimy na poboczu,A Ja bede jechal powoli i pilnowal tylow a reszta niech sobie zapier...dala :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a po za tym Ja na swojej armaturce nie moge szybko :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Kto wie, dokąd dolecimy..? Keren dziki za kawke wspolna i mila niespodzianke rewanz bedzie :buttrock: :buttrock: Grasssssssssss szkoda ,ze nie przyjechalas :banghead: A jezeli chodzi o Borki to Tyson i Keren ma racje po trochu Zielonej bestji nie zostawimy na poboczu,A Ja bede jechal powoli i pilnowal tylow a reszta niech sobie zapier...dala :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a po za tym Ja na swojej armaturce nie moge szybko :icon_twisted: No i dolecieliście, nie kocham Was, szuje :icon_evil: Do następnego razu :D Z armaturki to ona tylko czysta była, do czasu.... :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Keren dziki za kawke wspolna i mila niespodzianke rewanz bedzie... Szkoda, że na tą kawkę nie wpadliście do mnie..., mimo wszystko Keryn, dzienx za tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Szkoda, że na tą kawkę nie wpadliście do mnie..., mimo wszystko Keryn, dzienx za tel. tyson chlopaki chcieli wypic na miescie nie w domu przeciesz mogles podjechac :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Keren dziki za kawke wspolna i mila niespodzianke rewanz bedzie Grasssssssssss szkoda ,ze nie przyjechalas De pleżeris majn! No chyba by trzeba, tak? Nie jest daleko, tak? :crossy: W końcu - z Bydzi do Toronto jest bliżej, niż z Toronto do Bydzi :icon_biggrin: (paradoks - dzięki spieprzonym znakom na drodze - ale jednak!) Szkoda, że na tą kawkę nie wpadliście do mnie..., mimo wszystko Keryn, dzienx za tel. Tyson No szkoda... Nastepny raz nie da na siebie długo czekać - spoko. No pokusa była, żeby wyłamać Ci bramę :banghead: i na sprzęta po ciemku zwiąnego wyciągnąć, ale upadła. Że niby bramy nie masz, czy coś...? Także - trochę pogadalim-śmy, pośmigalim-śmy, i ciągle, k..wa, mało :icon_twisted: Nawet dziś, ledwo 11-ta mineła, a już przytupuję w miejscu, nosi mnie. I weź tu pracuj... No i dolecieliście, nie kocham Was, szuje Do następnego razu Z armaturki to ona tylko czysta była, do czasu.... Dobrze zrozumiałem? Nie kochasz nas do następnego razu, tak? Aaa to w porządku! :icon_biggrin: A Ja bede jechal powoli i pilnowal tylow a reszta niech sobie zapier...dala a po za tym Ja na swojej armaturce nie moge szybko Acha, oczywiście, powoli... 270 - 280, No! Tak, żeby obroty paliwa nie odcięły, co nie? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi