MariuszJ Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 http://images42.fotosik.pl/107/fe736771ff13d3a3med.jpg bedzie ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 http://images42.fotosik.pl/107/fe736771ff13d3a3med.jpg bedzie ktos ciekawa propozycja moze sie wybiore :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 http://images42.fotosik.pl/107/fe736771ff13d3a3med.jpg bedzie ktos :( Mario, czy jest szansa, że sie w ogóle spotkamy w tym sezonie? Się rozmijamy, a taki rzut kamieniem do siebie... ciekawa propozycja moze sie wybiore :crossy: Tak, Ty się w ten weekend nadawałeś wybitnie na objazdy wszelkich imprez, chyba takich :flesje: :icon_razz: Abstynencję sobie włącz na latane weekendy :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Tak, Ty się w ten weekend nadawałeś wybitnie na objazdy wszelkich imprez, chyba takich :flesje: :icon_razz: Abstynencję sobie włącz na latane weekendy :biggrin: Juz wlaczona nie pije :biggrin: dopiero w Borkach :icon_twisted: :icon_twisted: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A ja od teraz na drugie imię mam Abstynencja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Buahaha Wy i abstynencja ale się uśmiałam.Kurna kuszą mnie te Borki oj kuszą,tylko kiedy ja tam musze wyjechać żeby dotrzeć na czas? :icon_twisted: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Buahaha Wy i abstynencja ale się uśmiałam.Kurna kuszą mnie te Borki oj kuszą,tylko kiedy ja tam musze wyjechać żeby dotrzeć na czas? :icon_twisted: Spoko, Motylu, 4 godzinki wyprzedzenia i dośmigamy. Nawet czas na kawkę się znajdzie. Zobaczysz. A jak nas wydechem podsmaży Grass'zka, i gaz odkręci, między TIRami przefrunie - a śmignąć fajnie potrafi, kurna, naprawdę solidnie (szacun!) - to sama zobaczysz jak się wtedy zapie... pomyka. Czysty strach. Daje kopa. Fajną masz kobyłkę przecież, da radę. Cię na poboczu nie zostawimy. Mowy nie ma. Dobrze mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ...tylko kiedy ja tam musze wyjechać żeby dotrzeć na czas? :icon_twisted: Ustaw się z Yetisonem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Buahaha Wy i abstynencja ale się uśmiałam.Kurna kuszą mnie te Borki oj kuszą,tylko kiedy ja tam musze wyjechać żeby dotrzeć na czas? :icon_twisted: Jak kuszą , nie ma się nad czym zastanawiać :lalag: Wyjedziemy wszyscy razem z CT :crossy: P.S 1 Butterfly, czy my się czasem nie znamy? P.S 2 Keryn- miło było poznać na śmiganiu z Grass :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Hehe miałyśmy przyjemność w Bydzi nawet mamy wspólna fotke. :biggrin: (Patryk od Suzuki 750 i Marcin od czerwonej R6). Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 To może ustawimy się na jakieś małe kołokominowe latanko gdzieś między T. a B. w najblizszy weekend :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 To może ustawimy się na jakieś małe kołokominowe latanko gdzieś między T. a B. w najblizszy weekend :icon_question: Będziemy się gonić na tej trasie w kółko i walczyć na kopie z naprzeciwka - Tyfusy kontra Krzyżaki? :icon_twisted: Tylko bez rzucania kamieniami :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 a te Borki gdzie w ogóle są?? daleko to jest? ja tez bym chciał polatać....... moze późnym wieczorem(nocą) jakoś w tyg ktoś jeździ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ...Tylko bez rzucania kamieniami :biggrin: Chyba, że ktoś jest bez grzechu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Chyba, że ktoś jest bez grzechu :icon_question: Z Grzechem chyba lepiej, wygodniej tak we dwóch...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi