bartez Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Uff a już myślałem, że to o mnie mowa :icon_mrgreen: ja tez tak pomyślałem ze to TY- jesteś do takich rzeczy zdolny i takie zachowanie jest na Twoim poziomie..... :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Cześć Zauważyłem, że to jedno z bardziej ludnych miejsc forum osobami płci wielu z Torunia (a nawet i nie), więc postanowiłem się przywitać właśnie tut... Zaraz! Chwileczkę! Zanim dostanę oponą między oczy za powitania w miejscu nie ku temu przeznaczonym, na swoje usprawiedliwienie dodam, że: - Primo - znaleźć swojaków w sieci nie jest łatwo, a samemu wiatr w oczy wieje, czy coś podobnego (czyli odwołanie do LITOŚCI) - Secundo - zajedwabiście mi się podobają fotki z wesela! I sprzęta mocarne! Miodzio! (czyli WAZELINA ale szczera!) - eee, Tertio..? (no! następne po secundo) - obcego nie przyjąć, i to nieobcykanego w tematach, to jakoś nie po chrześcijańsku (do SUMIENIA wołam!) - Quarto - po 15 latach bez wiatru na wyciagniecie nosa (to była długa przerwa) od miesiąca jestem ponownie 2-kołowy, co radość mi piekielną sprawia, więc i rozejrzeć się wokoło próbuję. Jeśli coś zapamiętałem z czasów, gdy "MZ-ETZ" chciałem mieć wręcz na klacie wydziergane, to na pewno to, że śmiganie najlepiej smakuje jako sport zespołowy. I dlatego ten drobny pościk. Na razie z koleżką sobie śmigamy do Bydzi, Inowrocka i z powrotem, po Toruniu często pomykamy, grzecznie witkami machami każdemu sprzętowi jaki się pojawi (jak się rozmachaliśmy na obwodnicy-poligonówce pod Toruniem, to i Policajom się pomachało, ale taki szok ich złapał, że po żwirze pobocza BM'ką hamował bidok ze 100 metrów wężykiem, dobry kwadrans się tłumaczyliśmy ktore palce do machania użyte były, więc ustaliliśmy z Emilkiem, że następnym psiakom już tylko mrugamy, i to okiem, bo się w policji nie przelewa, nawet benzyna, a przede wszystkim opon też mają pewnie mało i zatrzymywać ich tak nie wolno). Się nagadałem.. Więc - jeszcze raz - powitanko bardzo serdeczne! Liczę na spotkanie gdzieś na pasach. Niech tylko chmury z deszczem gdzieś na Litwę odpłyną! Może jeszcze będzie w tym sezonie okazja? Paweł KAWA Z1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Cześć i gratulacje kawy :) Może do zobaczenia gdzieś tam w T. Następnym razem lepiej jednak pisz w temacie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1469784 (rozwiń sobie wszystkie tematy, pewnie nie widziałeś tego) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 ............. Następnym razem lepiej jednak pisz w temacie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1469784 ................................. :notworthy: :bigrazz: Cześć .................... .................... ................... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam kolegę! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witajcie :notworthy: :notworthy: :notworthy: tez bywam czesto w Toronto czy nadal robicie jakies spotkanka?? A po za tym czy Torun jedzie na Borki ??? moze jakos sie ustawic i razem polecimy :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: w grupie razniej na drogach :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witamy witamy Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Cześć... Witajcie... Również witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 powitać! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzieki za powitania :notworthy: :notworthy: i do zobaczenia gdzies na drogach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzieki za powitania :notworthy: :notworthy: i do zobaczenia gdzies na drogach :icon_mrgreen: No trzeba będzie, trzeba! Do Bydzi też się chętnie jeździ (świetny macie tam kawałek od obwodnicy w strone lotniska) Naprawdę super. A na koniec weekendu - za Włocławek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No to widzimy się w niedzielę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) :icon_twisted: takkkkk w niedzielle :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: a kawalek obwodnicy fakt fajny ale te cholery w pasacie tez tam lataja i filmy kreca :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Edytowane 10 Września 2009 przez yeti30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ...a kawalek obwodnicy fakt fajny ale te cholery w pasacie tez tam lataja i filmy kreca :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Ale o Ci chodzi, przecież zawsze chciałeś być w telewizji..., pamiętaj tylko, żeby przepalili filmik na płytkę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ale o Ci chodzi, przecież zawsze chciałeś być w telewizji..., pamiętaj tylko, żeby przepalili filmik na płytkę :bigrazz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: juz nie chce telewizji mam dosc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi