bartez Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 hehehehe oki dam ale nie obślinisz? :biggrin: Sorry ale weszłam z profilu Miłosza ehhhhhh ale chyba wszyscy kojarzą już mojego przyszłego męza więc nic sie nie dzieje hehehe a juz myślałem ze Miłosz sie nam wpieprzył w temat toruński i spamuje :icon_evil: :biggrin: aha jeszcze raz gratulacje :clap: szkoda ze 600- poniżej litra sie nie opłaca kupować :rolleyes: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no to sprzedalem dzis draguche, teraz zostało mi tylko to takie coś plastikowe co się jeździ tym z nogami do tyłu i najlepiej ponad dwie paki :biggrin: hymmmmm no i teraz sam nie wiem co by se tu kupic :icon_eek: chodzi za mną FJR 1300, ale również R1- ka :icon_rolleyes: ..... varadero tez zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no to sprzedalem dzis draguche, teraz zostało mi tylko to takie coś plastikowe co się jeździ tym z nogami do tyłu i najlepiej ponad dwie paki :biggrin: hymmmmm no i teraz sam nie wiem co by se tu kupic :icon_eek: chodzi za mną FJR 1300, ale również R1- ka :icon_rolleyes: ..... varadero tez zajefajne kurcze to strasznie podobne te Twoje wymyślone sprzęty, albo zaćmiony jestem, a już wiem jestem, ale i tak nie są podobne, ja myślę że Viadro :buttrock: o FJR kiedyś w radio słyszałem ponoc fajny ino nie hamuje, generalnie co byś nie wybrał do dobrze że się frędzla pozbyłeś choć dobry frędzel nie jest zły :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 hmmm no viadro powiadasz :icon_rolleyes: tez tak mysle tylko slyszalem, ze ma spory apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Część już może wie,a część może jeszcze nie ale i tak się pochwalę bo właśnie zostałam właścicielką "szybkiej i prendkiej" maszyny w w kolorze oczojebnej czerwieni :bigrazz: nowy nabytek zwie się suzuki GSX-R600K7 :crossy: :flesje: Gratulacje i niech długo i dobrze służy. :clap: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) heheheh mamy juz marzec, a w marcu widomo: marzec plecień co przplata troche zimy troche lata :icon_mrgreen: hokuss pokus trelemorele bęc :crossy: aaaa Mariusz!!! gratulacje sprzedania frędzla i teraz najważniejsze: kup enduro- bo tylko na enduro jeźdzą prawdziwi faceci!! :) Edytowane 2 Marca 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 bo tylko na enduro jeźdzą prawdziwi faceci!! :) Dominik... rozbawiłeś mnie do łez :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gratuluje Asia dobrego wyboru ! Mariusz - jestem pod wrazeniem Twojego nawrocenia. Nie denerwuj sie luki ! definicji prawdziwego faceta jest tyle ile ludzi na swiecie, a definicji prawdziwego motocykla tylko 2 - scigacz i druga dla tych co nie znaja sie na rzeczy. Co do rozterek Mariusza - albo wybierz R1 albo bladz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Próbowaliście pojeździć w weeks?Wczoraj wsiadłem pierwszy raz na motor w tym roku :icon_mrgreen: i powiem Wam,że pogoda pozwoliła już się pocieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Próbowaliście pojeździć w weeks?Wczoraj wsiadłem pierwszy raz na motor w tym roku :icon_mrgreen: i powiem Wam,że pogoda pozwoliła już się pocieszyć. Ja próbowałem ale na próbach się skończyło . Czyli g**no z tego wyszło :bigrazz: ps. wydechy odblokowałeś ? Pozdr. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ja wczoraj troche posmigalem bandziorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ps. wydechy odblokowałeś ? Jeszcze nie.W sobotę będzie próba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ja to spękałem i nigdzie nie pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 u mnie aku zasnęło głebokim snem zimowym, a że nie było czasu na wybudzanie wiec na tym przystało... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) a mi udało się przez weekend prawie 200km nakręcić :crossy: ,a przez Biskupice przejeżdżając tak patrzałem czy tam Kinia przypadkiem Duca nie grzejesz.. pozdrówka Edytowane 3 Marca 2009 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi