KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kinia to wkleisz chyba fote z Lorisem?? Jak uda mi się do niego ,,dokopać" przez tłumy to pewnie tak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wybieram się w sobote z bartezem ale chyba kpl w aucie juz jest Szefo nas zabiera :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wybieram się w sobote z bartezem ale chyba kpl w aucie juz jest Szefo nas zabiera :notworthy: heheheeheehe :flesje: <piwo> :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 wybieram się w sobote z bartezem ale chyba kpl w aucie juz jest Szefo nas zabiera :notworthy: Nie bądź taki prędki... Jest taka opcja, że Cie żona nie puści a wtedy ja za Ciebie pojadę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no jo kolega :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jakie u mnie dzis sloneczko piekne, i temp odpowiednia by sprzeta przepalic ale mokro jakos i ślisko, ziemia puszcza :biggrin: w koło komina przesmarowac cylindry- wskazane Bartez się pewnie do imprezy szykuje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jakie u mnie dzis sloneczko piekne, i temp odpowiednia by sprzeta przepalic ale mokro jakos i ślisko, ziemia puszcza :biggrin: w koło komina przesmarowac cylindry- wskazane Bartez się pewnie do imprezy szykuje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a jak :flesje: :) kurde tez bym sobie pojeździł, ale brakuje mi jednej nakrętki- czakam az mi przyślą:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 [/b] a jak :flesje: :) kurde tez bym sobie pojeździł, ale brakuje mi jednej nakrętki- czakam az mi przyślą:((( powiedziałbym że jednej klepki, koleżko liczący do jedenastu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Panie i Panowie nie macie w planie jakiegoś sobotnio-wieczornego sponiewierania w planie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 hyy, chyba jutrzejszy wyjazd do wa-wy zbytnio opróżni moją kieszeń. W tym tyg. jestem na nie- w następnym-tak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 powiedziałbym że jednej klepki, koleżko liczący do jedenastu :biggrin: hehe w tym roku dojde do 20 :buttrock: a z imrezą- jakąś popijawką to w tym tyg. nie dam rady ale w następnym kto wie :icon_eek: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jak pogoda sie nie zmieni to beda wspaniale warunki na niedoszly kulig, tyle ze trudny do realizacji gdyz wiekszosc z nas polamala sanki w dziecinstwie :). Napiszcie czy bedzie kolejne spotkanie na kreglach aby dogadac szczegoly na najblizszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 teraz ferie mamy, dzieci w domu. chyba sobie pare dni urlopu zapodam i do zakopca wyskocze troche na bialym posmigac :cool: Magda wszystkiego najlepszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Tutaj też wszystkiego naj najlepszego dla koleżanki! :flesje: Edytowane 17 Lutego 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzień dobry cześć i czołem, krotka pilka do Was drodzy mieszkańcy Torunia :) - Macie namiary na jakas firme z Trń zajmujaca sie transportem motocykli? Prawdopodobnie na dniach stane sie wlascicielem pewnego rumaka i musze go jakos do domu przytaszczyc bo o wlasnych silach chyba nie przyjedzie :P. Przepraszam za ten maly OT (uzasadniony tym, ze tu najwiecej ludzi z Trń zaglada hehe ;) Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi