Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Również chciałbym życzyć wszystkiego naj naj. Pod choinkę nowych sprzętów i wszystkiego co dusza zapragnie. Znam jednego kolesia, co chciałby się w końcu z wioski wyrwać na jakieś rozrywki. Biedak mieszka pod Chełmnem ale on nawet na rowerze przyjedzie :biggrin: Tak mówił.

masz szczęście że są świeta bo inaczej to wiesz- niema zmiłuj- raz i moze poprawić drugi raz i skończyłaby sie rozgryweczka......... :lapad: :evil:

Byłoby miło spotkać się w większym gronie...

Ps. i jak Gwiazdor był bogaty w tym roku ??? :icon_mrgreen:

Ni c***a nie przyniósł mi nic motocyklowego :rolleyes:

bo Tobie prawda jest taka przydałby sie nowy moto- ile mozna tym staruszkiem jeździć :icon_rolleyes:

Rozmawiając z kolegą Markiem (taki mały, niski, na B12 :icon_mrgreen: ) stwierdziliśmy, że dobrze byłoby zorganizowac takie spotkanie w drugą sobote stycznie- ot tak własnie :icon_mrgreen: co wy na to?? miejsce- mi obojętne ( nie musimy rzucac się kulą :icon_razz: )

Termin z duzym wyprzedzeniem wiec ma szanse powodzenia. Moze zaszalejemy i zorganizujemy kulig, kazdy przyniesie sanki i mocna linke, spotkamy sie gdzies w lesie na peryferiach Torunia a motocyklista z najbardziej terenowym samochodem pociagnie wszystkich, zrzuta na paliwo dla ciagnacego przed rozpoczeciem i od ogolnej sumy bedzie zalazala dlugosc trasy.

Jak nie to niech beda te kreglw albo pub :(

Kinga - ta sobota (chodzi o 10.01.?, zresztą 03.01 też passuje ;) ) - jak najbardziej oki, przynajmniej my z Azbestem będziemy, wstępnie poinformowałam też "chłopaków" o spotkaniu :bigrazz: ...ja w kwestii lokalowej nieco cofnięta jesstem, więc propozycji miejsca nie rzucę :icon_evil: Ale jak wiadomo, że sobota, i że wieczór - to mi wystarczy ;)

może 31 jakiś staroroczny lansik bydgosko-toruński?

Jakiś? To znaczy? Dane techniczne pliz, o co biega :bigrazz:

Edytowane przez Grass

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

Bardziej ta pierwsza opcja 10.01, bo 3-go kilka osób po Sylwestrze może być jeszcze ,,EbE" :wink:

Gdzie?? hmm..->pomyśle<-

i 3/4 i 10/11 stycznia mam szkole- ale to nic:) trzeba byc twardym,,,,

takze mi pasi :crossy:

Edytowane przez bartez

Dorzucę 3 grosze : opcja 3 styczeń odpada bo będę pijany po dzisiejszym dniu, a 10 stycznia jadę do Poznania.

Tak więc dla mnie kicha :bigrazz:

No to małe edit: 3 jadę do PO, a 10 wolny jestem. Po*****o mi się :smile:

I już teraz wszystkim życzę Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU !!!

No to małe edit: 3 jadę do PO, a 10 wolny jestem. Po*****o mi się :smile:

I już teraz wszystkim życzę Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU !!!

qurw- a juz sie cieszyłem ze Ciebie nie bedzie a tu taka przykra niespodzianka na koniec roku..... :icon_evil: