bartez Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Również chciałbym życzyć wszystkiego naj naj. Pod choinkę nowych sprzętów i wszystkiego co dusza zapragnie. Znam jednego kolesia, co chciałby się w końcu z wioski wyrwać na jakieś rozrywki. Biedak mieszka pod Chełmnem ale on nawet na rowerze przyjedzie :biggrin: Tak mówił. masz szczęście że są świeta bo inaczej to wiesz- niema zmiłuj- raz i moze poprawić drugi raz i skończyłaby sie rozgryweczka......... :lapad: :evil: Byłoby miło spotkać się w większym gronie... Ps. i jak Gwiazdor był bogaty w tym roku ??? :icon_mrgreen: Ni c***a nie przyniósł mi nic motocyklowego :rolleyes: bo Tobie prawda jest taka przydałby sie nowy moto- ile mozna tym staruszkiem jeździć :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (od poniewaz zadania sie nie zaczyna, ale...) poniewaz, jest nikłe zainteresowanie tematem(jak zawsze zresztą) odpuszczamy temat spotkania- lepiej sobie w domu posiedzieć.............. :clap: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Rozmawiając z kolegą Markiem (taki mały, niski, na B12 :icon_mrgreen: ) stwierdziliśmy, że dobrze byłoby zorganizowac takie spotkanie w drugą sobote stycznie- ot tak własnie :icon_mrgreen: co wy na to?? miejsce- mi obojętne ( nie musimy rzucac się kulą :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Termin z duzym wyprzedzeniem wiec ma szanse powodzenia. Moze zaszalejemy i zorganizujemy kulig, kazdy przyniesie sanki i mocna linke, spotkamy sie gdzies w lesie na peryferiach Torunia a motocyklista z najbardziej terenowym samochodem pociagnie wszystkich, zrzuta na paliwo dla ciagnacego przed rozpoczeciem i od ogolnej sumy bedzie zalazala dlugosc trasy. Jak nie to niech beda te kreglw albo pub :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 może 31 jakiś staroroczny lansik bydgosko-toruński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Kinga - ta sobota (chodzi o 10.01.?, zresztą 03.01 też passuje ;) ) - jak najbardziej oki, przynajmniej my z Azbestem będziemy, wstępnie poinformowałam też "chłopaków" o spotkaniu :bigrazz: ...ja w kwestii lokalowej nieco cofnięta jesstem, więc propozycji miejsca nie rzucę :icon_evil: Ale jak wiadomo, że sobota, i że wieczór - to mi wystarczy ;) może 31 jakiś staroroczny lansik bydgosko-toruński? Jakiś? To znaczy? Dane techniczne pliz, o co biega :bigrazz: Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bardziej ta pierwsza opcja 10.01, bo 3-go kilka osób po Sylwestrze może być jeszcze ,,EbE" :wink: Gdzie?? hmm..->pomyśle<- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Bardziej ta pierwsza opcja 10.01, bo 3-go kilka osób po Sylwestrze może być jeszcze ,,EbE" :wink: Gdzie?? hmm..->pomyśle<- i 3/4 i 10/11 stycznia mam szkole- ale to nic:) trzeba byc twardym,,,, takze mi pasi :crossy: Edytowane 30 Grudnia 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dorzucę 3 grosze : opcja 3 styczeń odpada bo będę pijany po dzisiejszym dniu, a 10 stycznia jadę do Poznania. Tak więc dla mnie kicha :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ja też się pisze na spotkanie... jeśli będzie... a jeśli o kulig to nie wiem kto śnieg przyniesie.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dorzucę 3 grosze : opcja 3 styczeń odpada bo będę pijany po dzisiejszym dniu, a 10 stycznia jadę do Poznania. Tak więc dla mnie kicha :bigrazz: No to małe edit: 3 jadę do PO, a 10 wolny jestem. Po*****o mi się :smile: I już teraz wszystkim życzę Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No to małe edit: 3 jadę do PO, a 10 wolny jestem. Po*****o mi się :smile: I już teraz wszystkim życzę Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU !!! qurw- a juz sie cieszyłem ze Ciebie nie bedzie a tu taka przykra niespodzianka na koniec roku..... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku http://www.toast.1k.pl/?od=Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich bikerów i bikerek. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 najlepszego w nowym roku....... :flesje: a co do kregli to oczywiscie jak bedzie pasowalo to chetnie i moge po drodze kogos z CCH zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi