Tomek xj550 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Maro to Wielki Biały Ninja :-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Siemanko Tomasz. Pierwsze wycieczki jednośladem już za Tobą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 700km..jednego dnia ja też o tym myślałem.. w zeszłym sezonie zrobiłem 940km jednego dnia i dupa nie odpadła..więc Częstochowa jak naj bardziej .o ile pogoda dopisze... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 :) Będę na 100%, w sobotę lecę na śląsk puszeczką, a w niedzielę rano z ekipą z Katowic na Częstochowę jako plecaczek...Bartas ty się nie migaj....!!!!!! Do zobaczenia być może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 hu*a tamnigdzie nie jade i Wy też nie pojedziecie bo bedzie padał deszcz ;) jak dla mnie to wole polatac sobie w okolicy(np: Bory/ Morze) mylion razy niż "tłuc" sie prostą droga do Częstochowy na jeden dzień- jak dlamnie-lypa. Ja i tak z Wami niemógł bym jechać- bo nie lubie czekać na innych w trasie :notworthy: Ps. Eliza masz nowy "motur"??? i sie nie chwalisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hej... jeśli o mnie chodzi,utknąłem w Poznaniu,gdzie również podjąłem pracę, w domu na weekendy tylko jestem,i jeśli czas tylko pozwoli będę łapał się kierownicy oraz wąchał spaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 hu*a tamnigdzie nie jade i Wy też nie pojedziecie bo bedzie padał deszcz ;) jak dla mnie to wole polatac sobie w okolicy(np: Bory/ Morze) mylion razy niż "tłuc" sie prostą droga do Częstochowy na jeden dzień- jak dlamnie-lypa. Ja i tak z Wami niemógł bym jechać- bo nie lubie czekać na innych w trasie :lalag: Ps. Eliza masz nowy "motur"??? i sie nie chwalisz.... Z tym deszczem to może być prawda.Ty byś na mnie czekał w trasie ?? No chyba jakbyś w sobotę z rana wyjechał :) Tak przed Czerniewicami byś był mój ty emerycie!! Jeździj sobie wokół stogu jak lubisz :biggrin: Oficjalna prezentacja Elizowej SV odbyła się chyba ze 2 tygodnie temu na Nowym Rynku w Toruniu. Ale pewnie po jakimś wietrzyku nie miałeś prądu z tydzień no i mogłeś nie wiedzieć :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Z tym deszczem to może być prawda.Ty byś na mnie czekał w trasie ?? No chyba jakbyś w sobotę z rana wyjechał :biggrin: Tak przed Czerniewicami byś był mój ty emerycie!! Jeździj sobie wokół stogu jak lubisz :icon_mrgreen: Oficjalna prezentacja Elizowej SV odbyła się chyba ze 2 tygodnie temu na Nowym Rynku w Toruniu. Ale pewnie po jakimś wietrzyku nie miałeś prądu z tydzień no i mogłeś nie wiedzieć ;) :icon_razz: o Ty........ dalej lejem sie- po lejbach w niedziele za kościołem!!! :( dla Twojej informacji to forum niechodziło chyba ze 3 tyg- a więc jak miałem wiedzieć. A że Ty jeździsz na rynek sie lansować to Twoja sprawa, ale rozumiem Cie ze dalej nie jeźdzsz , bo hąda nie sprawdzona, a pozatym nie dostałeś do niej kompletu kluczy(co wyklucza dalszą jazde- najdalej do najbliższego przystanku pks tudziesz pkp- żeby było jak wrócić do domu). Ja jeźdze jak facet po terenie, a nie jak piczka po trasie E75(zwana "jedynką")do zjazdu na Chełmże i nazad. ps dojebałem Ci jak mały kaziu :clap: :biggrin: :bigrazz: ;) hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja pitole Kaziu. Jutro wypije Wasze zdrowie chłopaki na weselichu. A Wy jutro razem postawcie stóg na rynku i zróbcie sobie kilka rundek wkoło na zgodę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Dziś expresowe piwko godz. 18.00 na Starym Rynku w Bydgoszczy,następnie gdzieś gdzie dobry browar podają.Może jeszcze ktos z okolicy sie dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No właśnie moja sv to nie jest szczyt moich marzeń(cbr 600 rr to coś) ale na drugi sezon jest ok. Na pewno zobaczymy się na jakimś wspólnym latanku. Na razie śmigam sobie nią tu i tam. Ostatnio miałam z chłopakami przygodę z Policją na trasie Ciechocinek Toruń- kupa śmiechu. Tak na przyszłość nie radzę palić gumy przy zamkniętym szlabanie kolejowym. Ci co nie mają prawa jazdy kat. A radzę jak najszybciej zrobić wiadomo z jakich powodów. A zapomniałam jedna parkingówka też już jest. Lekka żenada ale co tam ja zawsze zaczynam sezon od jakiś lekkich wypadków. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam mam pytanko do was!! jechal ktos moze jakos niedawno do Gdańska ale nie nasza piekna krajowa 1 tylko po drugiej stronie wisły czyli toruń - grudziądz - kwidzyn - sztum - Malbork itd ???bo musze w piatek szybko dojechac do gdanska a wiem ze "1" jest remontowana czesto i gesto i standardowo za tczewem sa kilometrowe korki, tymbardziej ze startuje z torunia o 16 czyli załapie sie na popudniowe powroty.bylbym wdzieczny za wszelkie info o tej alternatywnej trasie dziurawa czy nie szybka czy nie no i czy bedzioe szybciej na jechac niz 1 ?? dla scislosci dodam ze nie gdans mnei interesuje ale wyspa sobieszewska !! pozdro Ruleś Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam mam pytanko do was!! jechal ktos moze jakos niedawno do Gdańska ale nie nasza piekna krajowa 1 tylko po drugiej stronie wisły czyli toruń - grudziądz - kwidzyn - sztum - Malbork itd ???bo musze w piatek szybko dojechac do gdanska a wiem ze "1" jest remontowana czesto i gesto i standardowo za tczewem sa kilometrowe korki, tymbardziej ze startuje z torunia o 16 czyli załapie sie na popudniowe powroty.bylbym wdzieczny za wszelkie info o tej alternatywnej trasie dziurawa czy nie szybka czy nie no i czy bedzioe szybciej na jechac niz 1 ?? dla scislosci dodam ze nie gdans mnei interesuje ale wyspa sobieszewska !! pozdro Ruleś Domyślam się że lecisz moto,na pewnych odcinkach dupka będzie podskakiwać,ale generalnie jest tam pusto i 130 można dawać. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Domyślam się że lecisz moto,na pewnych odcinkach dupka będzie podskakiwać,ale generalnie jest tam pusto i 130 można dawać. :notworthy: tak tak na moto jade z plecaczkiem tak wiec tylek bedzie nie mi podskakiwał :biggrin: ale wlasnie taka pradekosc na wiekszosci trasy by mnie bardzo zadawalaładzieki Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ile, qrna, tych wątków o rozpoczęciu sezonu w Bydzi?! p.s. życzenia wszystkim udanego i pogodnego długiego weekendu :crossy: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi