Phantom_Trn Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja zawsze wolałem czyste :wink: Jesteś jakiś inny :P :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ale ta innosc sie przejawia w czyms innym ;P czyli mojej fajnosciowosci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Nakręciłem dzisiaj około 70 kilosów wkoło komina i powiem wam że kondycja słaba.Skurcze w łapkę od wduszania sprzęgła. :icon_razz: Trzeba potrenować :biggrin: Kto jutro się pisze i o której jeśli nie będzie padać? :bigrazz: :clap: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja dzisiaj pierwszy raz w pracy na 2o w tym roku - jesli jest ktos chetny aby sie spotkac wieczorem ok 20 na trasie do Bydgoszczy to ja zawsze. Jutro jak bedzie pogoda to chetnie sie przejade o 6 rano do Bydgoszczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja dzisiaj pierwszy raz w pracy na 2o w tym roku - jesli jest ktos chetny aby sie spotkac wieczorem ok 20 na trasie do Bydgoszczy to ja zawsze. Jutro jak bedzie pogoda to chetnie sie przejade o 6 rano do Bydgoszczy ! Godziny nie dla mnie :P o 20 pije a o 6 jeszcze śpie :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Godziny nie dla mnie :) o 20 pije a o 6 jeszcze śpie :) :buttrock: popieram z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 popieram z całego serca Coś proponujesz :) :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Coś proponujesz :buttrock: :clap: :cool: nie słuchaj go- on tylko tak gada, a jak przyjdzie co do czego to nawet na piwo nie wyjdzie :D :eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Kaczmarowi zamiast 2oo wyszło 2o, bo jednej literki mu się nie docisneło, a tu się już towarzystwo mało nie umawiana na 8 po połuniu :) pozdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 hehe jak bartek podrośnie za jakiś miesiąc to wtedy na dłużej. Na razie to z bartezem w koło komina się kręceAle Yanointruder spokojnie jeszcze trochu dni minie i posmigamyi tak musze do Toronto Wirosia odwiedzić bo trza z nim troche bazyliszków wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 hehe jak bartek podrośnie za jakiś miesiąc to wtedy na dłużej. Na razie to z bartezem w koło komina się kręceAle Yanointruder spokojnie jeszcze trochu dni minie i posmigamyi tak musze do Toronto Wirosia odwiedzić bo trza z nim troche bazyliszków wypić Jakby co to natychmiast dzwonić :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jakby co to natychmiast dzwonić :biggrin: :wink: No rzecz jasna, że dam znać Sygnały będą głosne :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a pogoda dzisiaj...do bani :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 weekend wcale nie ma byc lepszy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 do bani to była teraz jest pięknie. We wtorek śmigałem z Darkiem, w Toruniu kawka, zmiana filterka w serwisie. Wczoraj z Andim, obejrzeliśmy jakąś czerwoną żyrafę, w Łabiszynie 10 minut kluczenia między remontowanymi mostami, oblukaliśmy ładnego Drag Stara i po powrocie mały grill w Cielaku. Ps. Może założyć osobny temat takich szybkich wyjazdów małych grupek z traską i punktami na pojenie maszyn i kierowców, gdzie inni ew. mogliby dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a pogoda dzisiaj...do bani :) ;) a u mnie rano padało ale teraz już słońce świeci, a że w weekend będzie pogoda do bani to normalne w końcu mam być w Toruniu i mam mieć czas ;) , może się chociaż napijemy na otarcie łez :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi