Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 hehe nie bój sie takich rzeczy sie nie zapomina ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzisiaj wyszedłem rano do pracy i .... zdziwienie. Temperatura +1 stopień. Co jest :lalag: Miało być już cieplej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzisiaj wyszedłem rano do pracy i .... zdziwienie. Temperatura +1 stopień. Co jest :lalag: Miało być już cieplej ... Spoko,rób sprzęta i śmigamy :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzisiaj wyszedłem rano do pracy i .... zdziwienie. Temperatura +1 stopień. Co jest :lalag: Miało być już cieplej ...zalezy o której godzinie to było :) bo ja w sumie nie narzekalem z rana na pogode... mi tam w sumie to było cieplutko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja jak większośc wie wstaje teraz o różnych godz w nocy( zalezy czy bartek chce pić czy trza mu pampera wymienić) no i dziś był mały przymrozek. Ale w południe to było całkiem całkiem, nawet komara umyłempozdro a wrony kraczą że ma śnieg spaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 a wrony kraczą że ma śnieg spaść a tam krakac sobie moga ale nic nie wskuraja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A ja właśnie wróciłam do domu :biggrin:z Kamilem jeździliśmy na Suzie, trasa Bydzia,herbatka w zajeździe i troche po Toruniu się latało, pogoda w miare, ale przez droge powrotną zmarzły paluchy. Pierwsze palene gumy zaliczone ;)Yano odebrałam płyte -dziekuję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja też polatałem wieczorkiem z Darkiem i Tomkiem. Tylko nasze latanie to robi się trochę nieteges, bo fotoradary tylko mrugają jak szalone. No a wczoraj momentami to był niezły bałagan na obrotomierzu :) a co za tym idzie - wirowanie w baku. Aleraz na ruski rok wskazane !! Weekend raczej spędze w garażu na czyszczeniu czystego, ale cóż robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Marek trza było zadzwonic to bysmy pojeździli razem. Ja was nie widziałam w Toronto, ale cóż, szybsi od wiatru to i od mojej suzy :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No spalanie zaczyna oscylować koło 10 literków ;-).Tak to jest jak trzech pojebusów wpada do Toronto. Ludzie uciekaja a mylycja zdezorientowana nie wie co robić. Jak tak dalej będzie to zapełnimy album z fotami w komendzie wojewódzkiej :bigrazz: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No spalanie zaczyna oscylować koło 10 literków ;-).Tak to jest jak trzech pojebusów wpada do Toronto. Ludzie uciekaja a mylycja zdezorientowana nie wie co robić. Jak tak dalej będzie to zapełnimy album z fotami w komendzie wojewódzkiej :)a ja Was podpierdole i skończy sie zapierdalanie :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No spalanie zaczyna oscylować koło 10 literków ;-).Tak to jest jak trzech pojebusów wpada do Toronto. Ludzie uciekaja a mylycja zdezorientowana nie wie co robić. Jak tak dalej będzie to zapełnimy album z fotami w komendzie wojewódzkiej :biggrin: I tak masz dobrze,moje moto jak rozrabiam to pali tak że 20 litrów nie wystarcza na 160 km po mieście :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 I tak masz dobrze,moje moto jak rozrabiam to pali tak że 20 litrów nie wystarcza na 160 km po mieście :cool: :crossy:Dopiero się rozkręcamy z chłopakami więc o "rozrabianiu nie ma mowy". :biggrin: a ja Was podpierdole i skończy sie zapierdalanie :biggrin: :biggrin: :biggrin: I kto to mówi , największy świniodzik w okolicy :biggrin: Pięknie wyszedłeś na focie którą masz w avatarze :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam. i Ja wczoraj latałem na moto po Toronto... bo napęd wymieniony :buttrock: pozdrówki dla eki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) a w jakich okolicach Toronto najczęściej jeździcie?wiem, że miasto małe, ale chyba macie jakieś ulubone krótkie trasy... Edytowane 1 Marca 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi