alterego Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Pod nosem macie Festiwal Bluesa w Kole i co???? Ja w soboty i niedziele na ogol pracuje a w najblizsze to nawet ciezko :D ( w czwartek tez...) Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A mnie w sobote i niedziele czeka przeprowadzka.W czwartek dobrze byloby sie umowic bo potrzebuje pomocy przy moto.Po tym jak mi linka od gazu pekla nie moge dojsc do ladu z obrotami.A Suza zaczela pic paliwko jak litrowy sport. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja w soboty i niedziele na ogol pracuje a w najblizsze to nawet ciezko :icon_mrgreen: ( w czwartek tez...) No właśnie!!!Alterego, wydaje mi się, że widziałem Cię w Choceniu, ale tylko krótko po paradzie.Piffffka się nie napilim, ale myślę, że trafi się jeszcze okazja.Życzę Ci trochę więcej wolnego czasu. :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Alterego, wydaje mi się, że widziałem Cię w Choceniu, To nie bylem ja. Na pewno dam znac przed jakims wyjazdem. Piwko (kawka?) czeka, ale sie doczeka :D P.S. Na moj motocykl (i moja gebe) mozna rzucic okiem w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Spotkania czwartkowe w Fordonie juz ruszyly - spotkamy sie dzisiaj po wakacyjnej tulaczce, oby sie nie rozpadalo...Fajnie ze coraz blizej imprezy u Tomka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Mnie w Fordonie nie bedzie bo pakuje swoj dobytek bo w sobote mam przeprowadzke.Impra mam nadzieje wkrótce jak tylko sie urzadzimy.Dam znac. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam, mam kolesia z Torunia z którym się razem wychowywaliśmy , ma teraz chyba Honde CBR1100XX, Piotrk K. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 to odwiedz go i nas przy okazji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Nie ma sprawy, dzięki za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Alterego, wydaje mi się, że widziałem Cię w Choceniu, ale tylko krótko po paradzie.Piffffka się nie napilim, ale myślę, że trafi się jeszcze okazja.Życzę Ci trochę więcej wolnego czasu. :) :) GUMIS!!!!!!Wiem, ze juz mi nie odpowiesz, juz nie trafi sie okazja by sie poznac i napic tego piwka. Zapamietam sobie jedno; by nie odkladac na pozniej okazji do poznania fajnych ludzi, bo - niestety - "zaczynaja juz brac z naszej polki..." Tak chcialem Cie poznac osobiscie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Zapamietam sobie jedno; by nie odkladac na pozniej okazji do poznania fajnych ludzi, bo - niestety - "zaczynaja juz brac z naszej polki..." Wiele osob odklada spoty... a pozniej jest za pozno... Edytowane 4 Września 2006 przez Bartas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Slyszalem ze 16 wrzesnia jest zakonczenie sezonu motocyklowego w Bydzi. To bedzie kolejna okazja aby poznac forumowiczow na zywo - zobaczymy czy zakonczy sie tak samo nieudanym rezultatem jak poprzednie. Kto planuje sie wybrac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Ja na 300% bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Slyszalem ze 16 wrzesnia jest zakonczenie sezonu motocyklowego w Bydzi. Ja do niedzieli jestem w Lublinie. Do zobaczenia po 18-tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Znacie jakies szczegoly nt. tego zakonczenia? Gdzie, o ktorej, jakie atrakcje itp... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi