Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 phantom tylko uważaj -forum uzależnia i to do bólu :crossy: własnie to zauwazyłem :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 W końcu usiadłam, poczytałam i ... o cholera! :buttrock: Co następuje:WIELKIE OGROMNE podziękowania dla wszystkich za życzenia i pamięć :biggrin: Świetne spotkanie - miło było zobaczyć Was wszystkich, i tych, co szybko pouciekali (szkooooda) i tych, co wytrwali do końca;) Kinga - gratulacje za zebranie ludzi do kupy i inicjatywę spotkaniową :clap: Goya - jesteś wielka za ten spontan szampański :notworthy: Nawet przez łeb mi nie przeleciało, wybierając się spotkanie, że będę robić za wiekową jubilatkę...Yano i mój szanowny małżonek przeszli samych siebie z "kwiatuszkiem", ochroniarz nie miał juz nic do gadania ... Jesteście niemożliwi :flesje: Fajnie było poznać nowych zakręconych (Phantom, Ty to masz gadane :) )Lukkasia - dziękuję ślicznie za porannego smska :smile: Generalnie - sobotni wieczór był ożesz qrw...mać :buttrock: Trza replay zrobic kiedyś :biggrin: A urodziny też ma dzisiaj jeszcze ktos, kto nas tu odwiedza - Patryk - tak więc również najlepszego, nie tylko motocyklowo :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) a co tam :biggrin: musze teraz po nadraiac małe co nieco :) no wkońcu ze tak sie wyraze nie codzien obchodzi sie takie urodzinki ^^ niach niach myślałem ze jestem w innym dziale i myslałem ze poscika od Madzi skasowało :buttrock: buu :notworthy: żem się zawinął :buttrock: Edytowane 17 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A urodziny też ma dzisiaj jeszcze ktos, kto nas tu odwiedza - Patryk - tak więc również najlepszego, nie tylko motocyklowo :biggrin: Ożesz się napisałaś :) i pewnie spociłaś :flesje: Hmmmmm nie wiemy kto to Patryk :buttrock: w każdym razie jemu też 1000 lat, a niech się męczy :notworthy: i od Gosiaczka też :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kolega Patryk jest przedstawicielem Grudziądza na naszym forum także dla niego ode mnie również NAJLEPSZEGO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kolega Patryk jest przedstawicielem Grudziądza na naszym forum także dla niego ode mnie również NAJLEPSZEGO :buttrock: w sumie ze ja od dzisiaj i nie znam wszystkich jeszcze :) ale w kazdym badz razie oczywiscie sie dołaczam do zyczen w strone Patryka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Najlepszego Patryk i wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Sto lat sto lat !!!!!!! Dla Magdy i dla Patryka!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Ajj jak dobrze maja z nami solenizantowe duo :flesje: Edytowane 18 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzięki Wszystkim za życzonka!!! Jestem bardzo mile zaskoczony :icon_question: Witam Phantoma :wink: Właśnie wróciłem z garażu kończę przygotowania do sezonu! Miałem ostatnio okazje się przejechać i na wysokich obrotach moja R6 się dusi. Myślę że chyba muszę wyregulować gaźniki? http://www.instantgallery.pl/galerie/1557/...onu+2008/0.html -nasze przygotowanie do sezonu (Rafał Yamaha R6 2005, Remek Kawasaki ZX6R 1997 i mój Skarb R6 2000) Jeszcze raz dziękuję za życzonka!!!! Do zobaczenia niedługo na trasie. Mam nadzieję że niedługo wybierzemy się na jakąś przejażdżkę!!! Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzięki Wszystkim za życzonka!!! Jestem bardzo mile zaskoczony :icon_question: Witam Phantoma :wink: Właśnie wróciłem z garażu kończę przygotowania do sezonu! Miałem ostatnio okazje się przejechać i na wysokich obrotach moja R6 się dusi. Myślę że chyba muszę wyregulować gaźniki? http://www.instantgallery.pl/galerie/1557/...onu+2008/0.html -nasze przygotowanie do sezonu (Rafał Yamaha R6 2005, Remek Kawasaki ZX6R 1997 i mój Skarb R6 2000) Jeszcze raz dziękuję za życzonka!!!! Do zobaczenia niedługo na trasie. Mam nadzieję że niedługo wybierzemy się na jakąś przejażdżkę!!! Pozdrawiam :) no to przygotowywać tam rumaki ;) a na trasie napewno sie spotkamy i to nie raz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 WOW! Allle mam zaległości... :banghead: Grassowa, spóźnione życzonka urrrrrodzinowe :flesje: Phantom, miło powitać, choć na forum jestem bardzo rzadko, to mam nadzieje, że po ulicach Torunia często się razem pokręcimy. Duca, najlepsze życzonka urodzinowe :flesje: Już zapomniałem jak to się razem z Tobą jeździ :icon_razz: Więc, mój wierny kompanie, szykuj się, szykuj :icon_biggrin: Ja chwilowo mam rozłożoną maszynke ale wiesz, że jak coś, to nawet bez koła i tłumika pojadę. :crossy: Zawsze jestem gotów :) :icon_razz: :eek: aaaaaa,PIKPOK, też bardzo spóźnione życzonka urodzinowe :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 a no widzisz Lookas tak bywa :buttrock: czas goni Nas :buttrock: :cool: a wiec co niektórzy w tyle zostaja :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 aaaaaa,PIKPOK, też bardzo spóźnione życzonka urodzinowe :icon_mrgreen: dziekować dziękować!!!!!! :crossy: ale musisz jeszcze dodć gratulacje dla marekbuli, bo coś mu sie wczoraj wykluło :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 cie krece, Buli gratki wielkie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi