MariuszJ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a ja tez mam 1100to moge nalezec do klubu litrowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Buli dawaj tu szybko i pochwal się sam !! U mnie prawie "liter", no niecały, ale nie jest źle. Dajemy sobie jakoś radę. Tomek pożyczy marę cm3 i po kłopocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Buli milczy bo nie może dojść do siebie po tym wszystkim....Ale ja nic nie wiem.... :icon_mrgreen: http://img86.imageshack.us/img86/3025/bulium6.jpg http://img86.imageshack.us/img86/2947/buliuz9.jpg :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 no w morde lokomotywa B12 gratki wielkie :icon_mrgreen: :clap: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 no w morde lokomotywa B12 gratki wielkie :icon_mrgreen: :wink: :icon_mrgreen: a ja wam powiem ze sie muli- 1,6 ltra miałem w polonezie i szłu nie robił , a wiec w b 12 tym bardziej :buttrock: nie przejechałem sie bo gołoledź była, ale dziś moze moze ......... ale i tak to jest wszysko h*j wobec tenerki!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Widze ze wszyscy na litry przeskakuja... :icon_mrgreen: Gratulacje Buli !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) a ja tez mam 1100to moge nalezec do klubu litrowekmożesz :icon_mrgreen: jak to mawiają starożytni czechosłowacy:z motocyklem jest jak z wódką - - poniżej litra nie opłaca się kupować :icon_razz: A no prawie bym zapomniał, Buli gratulacje!!!!!!kupiłeś motocykl na który ciężko chorowałem swego czasu, szerokości :) Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 o prosze jacy wszyscy figo fago :icon_razz: Litrowcy sie znaleźli!!! :) kto jaka pojemność to w takiej samej ilość wóde stawia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Bartez się nie pultaś bo masz w sumie 1350 ccma tak swoją drogą, to znając Tenerka na oryginalnych zębatkch zostawi na starciepowszechnie chwalone za przyspieszenia lokomoto b12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Z litrem nie ma żartów ;-). Ja czuję ogromny respekt a o tym że nie mogę postawić zygzaka na centrala to już nie wspomne. To kiedy pierwsza wyprawa? Kurde połowa forumowiczów zmieniła moto to trzeba zrobić jakieś spotkanie na obczajenie nowych nabytków. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 dzis pogoda w miare mozna by strzelic pere km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Z moich wstepnych wyliczeń tej zimy i jesieni zeszłeg roku zmienilo (bądź dokupiło) moto ok 10 osob forum Trn :lalag: Edytowane 13 Stycznia 2008 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Gratki dla Buliego! Moja Mz'a wczoraj odpaliła a Suza nie! porazka ,a śmigłabym chociaż zatankować Gratki dla Buliego! Moja Mz'a wczoraj odpaliła a Suza nie! porazka ,a śmigłabym chociaż zatankowaćwkońcu sie udało.Szczęśliwa po krótkiej przejażdżce :clap: Edytowane 13 Stycznia 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Kilka spraw, kolejność przypadkowa, caps celowy: GRATULACJE za banditora :lalag: GOY@ - NAJLEPSZEGO!!!!!!!! :flesje: Pozdrowienia dla spotkanych w Łodzi :) . I 4all. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a dla niespotkanych :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi