lukimaster Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 osobiscie polecam zakłady lotnicze nr 2 w bydgoszczy bardzo solidna firma no robią bardzo dokładnie. W CCH to jeszcze Ursus a dokładnie na terenie ursusa jest dobra galwanizernia no w toruniu to gamet Oj w Toruniu Gamet raczej nie. Z tego co wiem to Rumian rozkręca tam produkcje - galwanizerie.. ale nic im tam nie wychodzi :cool: wszystko pierdo** na mozliwe sposoby...W sobote dowiem sie jak to jest z FAM' em ze sprawdzonego żródła.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 super zawsze blizej do CCH niz do CB :wink: , dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 KingRider no to najlepszegoszczesciara prezent dzisi prezent jutro pod choinke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Kinga wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin spełnienia marzeń i dużo radości z jazdy na 200.:-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja tez Ci życze wszystkiego najlepszego, zipki pod korek , ciasnych winkli , radości z jazdy no i udanego sezonu motocyklowego w nadchodzacym 2008 roku, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) super zawsze blizej do CCH niz do CB :D , dzieki :notworthy: Witam. Gadałem z moją znajomą co tam pracuje i powiedziała że chromują na zlecenie. Ale nic konkretnego tzn. cena, jakość ( to też zalezy co to ma być chromowane, z czego zrobione, jak przygotowane.. i jak sie uda :biggrin: ) bo nie wiem co to ma byc poddane tej obróbce .Ale jak co mozliwość jest tu masz stronke, telefon jak co mozesz dowiedzieć się więcej dzwoniąc do nich osobiście:http://www.fam.com.pl/Pozdr.Ps. ZDROWYCH WESOŁYCH SWIĄT WSZYSTKIM "LOKALNYM" FORUMOWICZOM ŻYCZĘ.A solenizantce 100 lat :) Edytowane 23 Grudnia 2007 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ok dzieki wielkie :notworthy: WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) dziekuje kochani za życzenia te na ogólnym i pw :crossy: niestety przypadłość mojego swieta nie jest w najlepszym terminie do imprezowania :biggrin: ale prezenty rzeczywiscie podwójne :) :D Edytowane 23 Grudnia 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Chciałbym życzyć Wam wszystkim zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i niech spełnią Wam się wszystkie plany i marzenia w nadchodzącym roku :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Marzen o ktore warto walczyc,Radości ktorymi warto sie dzielic,PRZYJAIÓŁ z którymi warto byc i Nadziei bez której nie da sie zyc..... wszystkiego tego orazMAGICZNYCH Swiąt Niezapomianej NocySylwestrowej i Lepszego nadchodzącego2008r. Zyczy Patryk wszsytkim Motocyklistom :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No to wszystkiego najlepszego na te swieta i na nowy roczek !!! milej rodzinnej atmosfery w swieta duo prezentow i odpoczynku a na nowy rok duzo powodow do usmiechu i spelnienia marzen !!! pozdrawiam Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zawsze, ale to zawsze mam problem ze składaniem świątecznych życzeń - bo niby najlepszego, ale to nie urodziny....niby spełnienia marzeń, ale to na Nowy Rok też......Cóż, chyba każdy wie najlepiej jak przeżyć te święta - jedni wolą wesołych, inni wybitnie spokojnych i chwili oddechu wreszcie - każdemu więc takich świąt, jakich chciałby najbardziej, prezentów oczywiście też :icon_mrgreen: pozdrawiam serdecznie! :icon_exclaim: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 życze wsztstkim tego.. aby to o czym marza się spęłniło..szerokich ścieżek w nowym sezonie.. bez awaryjnego moto...dużo palwa w zbiorniku....prostych bez policji..itp.....a przede wszystkim bezpiecznej jazdy.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witojcie w Święta obrzartuchy :icon_mrgreen: 12 stycznia jest w Łodzi bajzel, wstępnie jestem umówiony z Bartzem i Tomkiem XJ, pisać mi tu szybciutko kto by się jeszcze pisał spędzić motocyklwo styczniową sobotę :icon_mrgreen: , czyli na razie mam w fiaciorze 2 miejsca wolne, ale myślę że jak się zgramy to napewno więcej miejsc by było więcej Pozdr Ho Ho Ho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja bede na pewno jak mi praca nie wyskoczyjade puszka z zona i starszym synem,moze jeszcze ktos ode mnie ze mna pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi