KingRider Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja jak zwykle mam dlugi ogon i dopiero bylam ok 13 ,ale chociaz kilka osob zdarzyło sie złapac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dzisiaj obskoczyliśmy otwarcie BMW w bydgoszczy :biggrin: http://images23.fotosik.pl/115/993d8ccaa841e88bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Fakt, targi bez szału, ale plus, że coś w tym kierunku w Toruniu, bo tu plaża taka motoryzacyjna :icon_razz: Przynajmniej MT 01 miałam okazję zobaczyć na żywca, bo przyznam - oprócz fot i netu - nie widziałam, choć to nie jego debiut ( i mniej mnie nieco rozczarował niż szumnie zapowiadany B-King, aczkolwiek obu bydlakom do nakedów blissko, więc podobają się :) ) No i przede wszystkim dzięki za możliwość spotkania z Wami chociaż na chwilę, koleżanko i koledzy :banghead: (do Metropolis się spóźniliśmy odrobinę, bo jeszcze coś tam po drodze, więc się minęliśmy...) pozdrawiam :buttrock: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (do Metropolis się spóźniliśmy odrobinę...)pozdrawiam ;)odrobinę :buttrock: :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja bylem w sobote - rzeczywiscie lipa ale co zrobic - wazne ze nie jechalem daleko. Przyznaje ze niczego lepszego sie nie spodziewalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) hahaa pochwale sie... Tenerka gada teraz jak rasowa ........ :bigrazz: Po otrzymaniu "nowego" wydechu marki leo bartezjaci- only racing :flesje: :D :D :smile: :D Edytowane 22 Listopada 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam. Od razu WIELKIE SORY za OffTopic ale jak napisałem posta tam gdzie trzeba to nikt się nie zgłosił :lalag: Znalazłem moto na allegro z Torunia i przymierzam się zakupu ale mam do torunia ponad 350km w jedną stronę i boję się że dojadę tam i okaże się że to jest "mina" i daremna droga i co się z tym wiąże daremne koszta :/ To jest ten motorek >> http://moto.allegro.pl/item267796745_suzuk...ak_okazja_.html Jesteście z Torunia więc może ktoś zna właściciela i ten motocykl i możecie mi coś powiedzieć czy warto jest zapierniczać przez pół Polski po tą GSXRke... Pleaseeeeeee pomóżcie mi.... Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 w piatek wieczorem jestem w toruniujak czas pozwoli to obejrze stprzeta i dam znacchociaz moze lepiej niech ktos go zobaczy co na sportach jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Byłbym mega wdzięczny za oblukanie sprzętu. Słyszałem że podobno te olejaki są trudne do zajechania a on ma "podobno" 43 tys więc nie powinno być chyba z nim kłopotów ale tak czy inaczej w ciemno troche dygam jechać tyle kilosów a potem się wracać z pustymi "rencami" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Byłbym mega wdzięczny za oblukanie sprzętu. Słyszałem że podobno te olejaki są trudne do zajechania a on ma "podobno" 43 tys więc nie powinno być chyba z nim kłopotów ale tak czy inaczej w ciemno troche dygam jechać tyle kilosów a potem się wracać z pustymi "rencami" :)Tu jest dobry sprzęcior,chodzi jak burza o wiele mlodszy od tego co wyzej no i podstawa od zaufanej osoby,nie jechałbys w ciemno polecam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M593156 :) Edytowane 23 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Tu jest dobry sprzęcior http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M593156 :)a tak tak tez go polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Nom tak ale jak wiecie nie tylko liczy się stan ale również wygląd motocykla no a niestety gsxf`y mi się w ogóle nie podobają :) A ten właściciel tej GSXRy pracuje w Serwisie Suzuki w Toruniu więc go może znacie a nawet nie wiecie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Znam. I właściciela. I salon. I sprzęt. Parę razy widziałam. Nie znam od strony technicznej. I jeżeli... - nie podobają Ci się gsxf-y (na przyszłość - lepiej napisać, że opcją jest kupno gixera tylko i wyłącznie, a inne nie wchodzą w rachubę, a nie że "nie podobają się" ,dyplomacja :) )- dysponujesz taką kwotą i upatrzyłeś sobie właśnie gixera, a nie chcesz przeczekać sezonu na innym sprzęcie i nazbierać trochę pieniążków i trafiać potem w nowsze egzemplarze - masz świadomość, że jeżdżące plastiki z tych roczników to ewenement na polskim rynku moto ...to przejedź te 350 km i kup. Pojeździsz nim, to na pewno, nie będziesz siedział i grzebał w nim zbyt wiele, nie rozleci Ci się, z jazdy przyjemnośc będziesz miał, w końcu nie jest powiedziane, że prawie 18-letni sprzęt musi być gorszy od kilkulatka. Tylko że to pewnie nie bedzie sprzęt na wiele sezonów, a przejściówka :) pozdrawiam (p.s. najchętniej bym napisała - na cholerę sie uparłeś? :icon_evil: ale to Twój wybór ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Po ostatnim zdaniu można by wywnioskować "lepiej go nie kupuj" :P A narazie się jeszcze nie uparłem :) Tylko po prostu sprzedałem swoje moto i zacząłem szukać innych i na razie mało które podbiły moje serce :) A jeden podbił i pojechałem go zobaczyć i była totalna lipa, na zdjęciach pięknie, ładnie a w realu katastrofa :( I dlatego też pytam Was bo może znacie sprzęt :) A czy możesz mi powiedzieć jak ta osoba jeździ tym sprzętem? Tzn. raczej spokojnie czy ostro daje w dupsko giexie ?? :) Szukanie odpowiedniego motocykla to jak szukanie życiowego partnera poprzez ogłoszenia matrymonialne... trudna sprawa :) No a moto jeszcze nie chcę na długo... Myślę że to będzie "przelotna miłość" bo na sezon lub góra dwa a potem dalej szukanie czegoś innego bo przecież świat nie kończy się na jednym motocyklu :) Edytowane 23 Listopada 2007 przez eLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Info poszło na p.w. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi