Tomek xj550 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Macie racje chłopaki. Jeśli będzie taka możliwość to zmienię opis modelu. Jak narazie cisza. Nikt nie dzwoni. Wrzuciłem ogłoszenie jeszcze do Anonsów Dizmara i Giełdy Motocyklowej oraz na trzy fora motocyklowe. Może coś się ruszy jak wyjdą gazetki. Tylko żeby mi ktoś zygzaka nie sprzątnął sprzed nosa bo się wkurze. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 To dopiero polowa jesieni - ja mam nadzieje ze jeszcze w listopadzie ociepli sie chociaz na troche. Wczesna pora na sen zimowy, ale... przeciez mamy sporo planow na zime nie zwiazanych z lataniem - bedziemy klub szykowac - mam nadzieje, moze z Infanti kulig zorganizujemy no i planowane spotkanie na pierogach na moscie paulinskim ! A poza tym mam nadzieje ze imprez nie zabraknie !!Ja tez mam nadzieje ze bedzie wiele okazji zeby sie spotkac...i niestety nawet jak olśni pogode to i tak nic z tego bo Suzi bedzie u mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Macie racje chłopaki. Jeśli będzie taka możliwość to zmienię opis modelu. Jak narazie cisza. Nikt nie dzwoni. Wrzuciłem ogłoszenie jeszcze do Anonsów Dizmara i Giełdy Motocyklowej oraz na trzy fora motocyklowe. Może coś się ruszy jak wyjdą gazetki. Tylko żeby mi ktoś zygzaka nie sprzątnął sprzed nosa bo się wkurze. Spokojnie Tomek. Każy motocykl ma swojego klienta...To tylko kwestia ceny, czasu... i szczescia ! :buttrock: Powodzenia.ps. a byłeś już oglądać tego ZZR'a ? a może chcesz mnejszego Zygzaka od Bartezza, w idealnym stanie uzywana turystycznie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie byłem oglądać bo poco się nakręcać na zapas. Najpierw suzę trzeba sprzedać. Albo zzr 1100 albo nic ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tomek postaraj sie postarajja wlasnie wstawilem do garazu nowy nabytekteraz zmarzniety, przemoczony i w ogole po 300 kmpoprostu ide spac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie byłem oglądać bo poco się nakręcać na zapas. Najpierw suzę trzeba sprzedać. Albo zzr 1100 albo nic ;-).Hej Tomcio życzę szybkiej sprzedaży kawka faktycznie ładna mi :) pozostanie wąchać dymy bo moje viadro ma jenoj 95kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tomek postaraj sie postarajja wlasnie wstawilem do garazu nowy nabytekteraz zmarzniety, przemoczony i w ogole po 300 kmpoprostu ide spacpozdr Pogratulowac koledze nowego nabytku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 poprostu ide spacA mogłeś spać? Ja jak kupiłem b6 to chciałem spać w garażu a w łóżku jakoś mi nie szło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 oj spalem jak dziecko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 oj spalem jak dziecko :buttrock: Gratulacje i szerokości :biggrin: :clap: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 oj spalem jak dzieckoNo to tylko gratulować:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 No to też do gratulacji się przyłączam, tym bardziej, że to był wymarzony prezent urodzinowy :wink: Fotki nowej armatury wskazane! :wink: (temat odległego i mglisstego wypadu na Mazury wywalony? :) ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No i mój (jak i chwilę później Tomkowy) post o majówce poszedł na grzyby:) Może dlatego mazurowego tematu też nie ma (rollback forum był)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Prędzej zdarzały się już takie znikające posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 tak zdarzaly siepo problemach z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi