KingRider Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Widze ze naprawde bede musiala zalatwic wózek boczny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Spoko Tomuś droczę się!!!!!!! :cool:ale co ty też chcesz być w niedzielę plecaczkiem Tomka? :crossy: :biggrin: w życiu toż to wariat i brawurant :icon_biggrin: - miał juz 2 wypadki w tym jeden poważny- chociaż w sumie można by było sie piwka napić ;) nie no tak na serio ja też jade- także mnie tez dołączcie do wyjazdu, chyba ze mnie nie chcecie i mnie nie lubicie :flesje: ja tam jade obojętnie jaka pogoda... Edytowane 18 Października 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Bartez nie znasz wszystkich szczegółów bo zaliczyłem 4 gleby ale jako ninja wyszedłem z tego bez szwanku.;-) A może wezmę Was wszystkich zapakuje w kufry. Atrakcją wyjazdu będzie testowanie nowego Fireblade'a Marka hehe. No to do niedzieli. Módlcie się o piękną pogodę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie chce was martwic ale z soboty na niedziele ma byc przymrozeki padac snieg podobno bedzieco prawda ma byc slonecznie, ale zimno pamietajcie o cieplych gaciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 tak zaraz nie umrze zawsze znajdzie się coś do obgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Rozbilismy sie na inne watki, tu zabraklo tematu, ale mysle ze nasz moderator wkrotce to uporzadkuje. Pawel ktory zalozyl temat i zorganizowal spotkanie juz nie pojawia sie tu ani na miescie a my z Tomkiem zostalismy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Grass dzięki za pamięć w związku z tym że nie mam moto niestety zaplanowałem sobie już wcześniej weekend i jade do mojego plecaczka do Olsztyna, tak że szerokości :P i pogody przedewszystkim.Ale pamiętajcie: nie ma złej pogody - są tylko źle ubrani motocykliści :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Oczekujemy na relację z wycieczki:) Mój motor stoi u babci w garażu. Trochę szkoda że nie mam go przy dupie w Łodzi bo miniony weekend baaaardzo się nadawał na spędzenie czasu z moją Suzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Brrr - z tym ze pogoda ma byc to tak do konca nie wiadomo - moga byc przelotne opady deszczu i sniegu z deszczem - czy na pewno warto obrac tak daleki wypad ?Ale nie zrazajcie sie - motocyklista musi byc twardzielem, inaczej bedzie tylko na letnich paradach i posezonowych imprezach motocyklowyc...Ja jeszcze nie wiem czy dam rade sie wyrobic - skontaktuje sie jeszcze.A tak na marginesie - nie wiem czy powinienem to pisac na glos - czy jest to odciaganie obywateli od urn wyborczych ? Jesli tak to lepiej ustalic godzine wyjazdu na wczesniejsza bo do 11 to moze jeszcze ktos cichaczem zdazyc... ile do tej Bydzi można latać, prawie z zamkniętymi oczami :icon_biggrin: prawie robi wielka roznice ale chyba mnie jeszcze nikt nie przebil w ilosci wyjazdow do Bydzi ? Szczerze to mnie sie ta trasa wcale nie znudzila i uwazam ze jest super jak na nasze warunki drogowe. Edytowane 19 Października 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No właśnie tu powinniśmy obgadywać wypady i inne sprawy a nie np. w temacie o lataniu po Toruniu gadamy o wyjazdach tak jak teraz do Malborka albo w Imprezie o jeżdżeniu po lesie na enduro. A z resztą niedługo szanowny Moderator mnie zbanuje za spamowanie z przynudzaniem. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Gdzie Ci Kinga konkretów brakuje, hę? Czytaj, dziewczę, czytaj :banghead: (i kombinuj ten bak szybciutko! :eek: )Jest napisane Malbork niedziela, godzina do wyboru też opisana (mi wsio rawno), Tomek podał 11.00, więc 11.00. Miejsce - skoro na "jedynkę", to np. stacja Shell na Grudziądzkiej. Ile jest chętnych? - Ty, Darek, Tomek (z fajnym plecaczkiem ;) ), ja. Pewnie też nie będę sama. Z tego co wiem - Michał ma troszkę pracy w weekend, ale może się zdecyduje (sam zresztą pewnie napisze), Ruleś nie może, Eliza ma w opisie gg, że Szczecin, więc pewnie jej nie będzie...Wirosiowi 2oo trzeba skombinować ;) W czym więc problem? Ale jeżeli ktoś wybiera trasę z motobydzią - ok:) (tylko - wybaczcie mi i niech nikt sie nie obraża - ile do tej Bydzi można latać, prawie z zamkniętymi oczami ;) No, chyba ,że o ludzi chodzi, to rozumiem ;) ) pozdrawiamNo masz racje jest jeden konkret na niedziele,a co z sobota :D ?? A Co do niedzzieli to jestesmy ustawieni--> 11 na Shellu najprawdopodobniej bede z moim plecaczkiem,mam nazieje ze dam rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Tomek calkowicie sie z Toba zgadzampo czesci umawiamy sie tu, troche na polataniu po Toruniu a wiec niech sie stanie :) tu bedziemy sie umawiac na wypady, zloty itpna imprezy w temacie impreza temat pokrecenia sie po toronto niech zostanie jeszcze do jutrabo tam sie umowiliscie na niedzielny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dzięki panie Moderatorze :icon_razz: Mam nadzieję że wszyscy to zrozumieja i nikt nie będzie miał żalu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dzięki panie Moderatorze :) Mam nadzieję że wszyscy to zrozumieja i nikt nie będzie miał żalu. Nasz 06derat6r 1est na13e-szy :D :) :flesje: Nasz 06derat6r 1est na13e-szy :) :) :icon_razz: To szyfr. Nasz moderator jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Tomek calkowicie sie z Toba zgadzampo czesci umawiamy sie tu, troche na polataniu po Toruniu a wiec niech sie stanie :flesje: tu bedziemy sie umawiac na wypady, zloty itpna imprezy w temacie impreza temat pokrecenia sie po toronto niech zostanie jeszcze do jutrabo tam sie umowiliscie na niedzielny wypad a Ty z nami nie śmigasz?? moto odebrane z serwisu?? dawaj do Malborka i może nad Morze.......(biore kąpielówki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi