igner Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam!kurde jak ja bym chciał z wami pojechać :icon_mrgreen:wczoraj kupiłem sakwy na moto i w portfelu mam aż złotówke :icon_twisted: a w baku już powoli też nic nie słychać :icon_mrgreen: w wakacje ide gdzieś do roboty i wtedy może w końcu poszalejemya co do Inowrocławia to na bank tam jestem- pieniądze z ziemi wykopie a będęPzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Dokladnie - Janusz prowadzi grupe z Bydgoszczy a ja z Torunia - masz mozliwosc wyboru a przy tym podpadniecia jednemuz nas...Czyli co spotykamy sie w Inie czy jedziemy osobno aż do Gniezna w dwóch grupach? a co do Inowrocławia to na bank tam jestem- pieniądze z ziemi wykopie a będęPzdr.I tak trzymaj. :icon_twisted: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Czyli co spotykamy sie w Inie czy jedziemy osobno aż do Gniezna w dwóch grupach? Z Bydgoszczy do Gniezna nie jedzie sie przez Inowroclaw tylko Żnin, spotkamy sie w Gnieznie bo itak tam dlolczy grupa z Pily, moze z innych jeszcze stron. Od Gniezna jest jeszcze ladny kawalek drogi wiec w grupie takze sobie pojezdzimy - poroznej nawierzchni...Do zobaczenia - dzisiaj na Fordonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Z Bydgoszczy do Gniezna nie jedzie sie przez Inowroclaw tylko Żnin, spotkamy sie w Gnieznie bo itak tam dlolczy grupa z Pily, moze z innych jeszcze stron. Od Gniezna jest jeszcze ladny kawalek drogi wiec w grupie takze sobie pojezdzimy - poroznej nawierzchni...Do zobaczenia - dzisiaj na FordonieOk Mistrzu.Pogadamy wieczorkiem u Janusza. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Chłopaki co nic nie piszecie ostatnio w tym temacie? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 WYbiera sie ktos z was na V2 do Wenecji? Wstyd nie pojechac, wszak to bliziutko jest :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 WYbiera sie ktos z was na V2 do Wenecji? Wstyd nie pojechac, wszak to bliziutko jest :banghead:Jedziemy ale w sobotę na jeden dzień.Wyjazd z Bydgoszczy.Godzina wyjazdu jeszcze nieznana.Jak będę wiedział coś więcej to napiszę.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jedziemy ale w sobotę na jeden dzień.Wyjazd z Bydgoszczy.Godzina wyjazdu jeszcze nieznana.Jak będę wiedział coś więcej to napiszę.Pozdrawiam.No i zmiana planów - chyba nie będzie mnie na V2 w Wenecji. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Hmm, to moze ktos jeszcze sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Odstraszyla nas ta cena za wjazd 80 zl... Troche drogo jak na 1 dzien. Przyjedz lepiej do Torunia do fortu, tam bedzie wiecej znajomych z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 W BMW była super impra.O 11 był rajd po oklicy jakieś 130 km w którym brało udział kilkadziesiat maszyn.Trochę padało ale w sumie udany wypad.Potem obiadek w forcie i browarki.A o 21 rejs statkiem po Wiśle w świetnej atmosferze w towarzystwie najlepszym z najlepszych.Potem powrót około 1 rano do obozowiska i zabawa do rana.Na V2 nigdy bym się tak świetnie nie bawił. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Widzę że już nikt sie nie odzywa w tym temacie.Pewnie wszyscy śmigaja po zlotach i nikt nie ma czasu na forum.Przypominam że 30.06. zlot W Inowrocławiu.Będzie wielu znajomych.Do zobaczenia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 a walsnie ze zagaldaja niektorzy :) zloty jak zloty hehe, ja narazie walcze z sesja, 30 czerwca ost exam i chyba do Ina wskocze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 a walsnie ze zagaldaja niektorzy ;) zloty jak zloty hehe, ja narazie walcze z sesja, 30 czerwca ost exam i chyba do Ina wskocze :flesje: No witam witam! ja już po sesji :) udało się :) zapraszam zapraszam do Ino!tak jak Tomek mówił będzie wielu znajomych :D ja już namiocik,śpiworki kupiłem i nie moge się doczekać tego zlotuoj będzie się działo :biggrin: Tomek a jednak niektórzy zagladają :biggrin: Pzdr. i dozobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 sesja to sesja, a moto to moto, trzeba jezdzic :) musze oblookac plan impr w Inie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi