lukimaster Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z pewnych źródeł wiem że trafimy na okładkę najnowszego kalendarza Pirelli :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 mam płytkę z mikołajów w bydzi i nie zawaham się jej użyć... jak kto chętny to niech zakupi płytkę DVD do nagrania i niech wpada do Cielaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 no to ja małą dygresję wcisnę... co na temat prezetów gwiazdkowo-nowo rocznych czy wracający w nocy ze mną z Toronto pamiętają tę rozmowe?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 no to ja małą dygresję wcisnę... co na temat prezetów gwiazdkowo-nowo rocznych czy wracający w nocy ze mną z Toronto pamiętają tę rozmowe?? :icon_razz: wiedzialem ze cos mnie ominie:) Żebym wiedzial siedzialbym w autobusie do końca:) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 "o ku*wa diabeł" chyba Ty w sobotę :) zdjęć nie widziałem ale live to dużo Ci nie brakowało ;) a co do mocy bandita to niech koledzy się odwalą prawda Marku?:> ps. a podeślijcie ktoś te fotki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autobus? Ja jechałam tramwajem...Co prawda zawracałam tyłek motorniczemu i współpasażerom, wysiadłam na właściwym przystanku "pod same drzwi", ale nie rejestrowałam dyskusji :icon_rolleyes: to znaczy nie ZArejestrowałam takiej :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 na szczęście ja nic nie piłem i wszystko pamiętam :bigrazz: od początku do samego końca..... autobusy, tramwaje, wszystkie przystanki dyskusje o prezentach, orgiach i striptiz jeszcze mial byc aaa i wypad do wawy w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) na szczęście ja nic nie piłem i wszystko pamiętam :bigrazz: od początku do samego końca..... autobusy, tramwaje, wszystkie przystanki dyskusje o prezentach, orgiach i striptiz jeszcze mial byc aaa i wypad do wawy w styczniu tak, tak pamietam- tak było na bank(ufam Tobie Mariusz, że tak było) heheheheheh i a pamietam ze zamulałes strasznie wracając- 200 nie było to lipa, spac sie chciało :icon_razz: ps. Grg- bo ze mnie to taki Rokita jest :) Edytowane 22 Grudnia 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tak Grzesiu - koledzy niech się odwalą :biggrin: Ale tak serio b12 z owiewkami to dupa nie motur ! Golasy nie zamulają jak te z metrową szybą. Nie ma co rozpaczać tylko odkręcić te zbędne 20 kg i już będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tak Grzesiu - koledzy niech się odwalą :biggrin: Ale tak serio b12 z owiewkami to dupa nie motur ! Golasy nie zamulają jak te z metrową szybą. Nie ma co rozpaczać tylko odkręcić te zbędne 20 kg i już będzie ok. A co powiedzieć dajmy na to przykład Golas B 12 i nie wiem... ymm akcesoryjny tłumik - dajmy na to (się powtórzę) ymm IXIL . Pytanie jest moje takie: ile punktów wtedy przybywa na dzielni ? :bigrazz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 rzucilem temat na forum a wyscie tak szybko zareagowali ze sprawdzajac czy juz ktos chetny sie odezwal widze ze spotkanie juz sie odbylo - gratuluje, jestem z Was dumny za organizacje - moze nastepnym razem ktos mi pusci sms ? Napiszcie cos wiecej o tym wyjezdzie do warszawy w styczniu - chcialbym zobaczyc ajrisz i gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 ekhm, moze troche sie zagalopowałem pisząc o tym na 4um ale ten styczniowy wyjazd to chyba prywatny jakiś miał byc a z resztą nic nie pamiętam bo za dużo wypiłem :biggrin: Michał następnym razem na pewno dostaniesz sms jak masz jeszcze ten sam nr tel. co kilka lat temu No i w ogóle to u mnie zamiast śniegu pada deszcz a zamiast mrozu jest +2, może zamiast na łyżwy lepiej :flesje: albo dobra, już się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 No dobra to teraz idziemy na rolki:)nie łyżwy :bigrazz: a jak jeszcze o 5 stopni pójdzie w góre to trzeba sie na smiganie ustawic:) Może juz wiosna idzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi