Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 hehe nie bój sie takich rzeczy sie nie zapomina ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzisiaj wyszedłem rano do pracy i .... zdziwienie. Temperatura +1 stopień. Co jest :lalag: Miało być już cieplej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 powell napisał: Dzisiaj wyszedłem rano do pracy i .... zdziwienie. Temperatura +1 stopień. Co jest :lalag: Miało być już cieplej ... Spoko,rób sprzęta i śmigamy :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 powell napisał: Dzisiaj wyszedłem rano do pracy i .... zdziwienie. Temperatura +1 stopień. Co jest :lalag: Miało być już cieplej ...zalezy o której godzinie to było :) bo ja w sumie nie narzekalem z rana na pogode... mi tam w sumie to było cieplutko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja jak większośc wie wstaje teraz o różnych godz w nocy( zalezy czy bartek chce pić czy trza mu pampera wymienić) no i dziś był mały przymrozek. Ale w południe to było całkiem całkiem, nawet komara umyłempozdro a wrony kraczą że ma śnieg spaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 marekbuli napisał: a wrony kraczą że ma śnieg spaść a tam krakac sobie moga ale nic nie wskuraja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A ja właśnie wróciłam do domu :biggrin:z Kamilem jeździliśmy na Suzie, trasa Bydzia,herbatka w zajeździe i troche po Toruniu się latało, pogoda w miare, ale przez droge powrotną zmarzły paluchy. Pierwsze palene gumy zaliczone ;)Yano odebrałam płyte -dziekuję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja też polatałem wieczorkiem z Darkiem i Tomkiem. Tylko nasze latanie to robi się trochę nieteges, bo fotoradary tylko mrugają jak szalone. No a wczoraj momentami to był niezły bałagan na obrotomierzu :) a co za tym idzie - wirowanie w baku. Aleraz na ruski rok wskazane !! Weekend raczej spędze w garażu na czyszczeniu czystego, ale cóż robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Marek trza było zadzwonic to bysmy pojeździli razem. Ja was nie widziałam w Toronto, ale cóż, szybsi od wiatru to i od mojej suzy :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No spalanie zaczyna oscylować koło 10 literków ;-).Tak to jest jak trzech pojebusów wpada do Toronto. Ludzie uciekaja a mylycja zdezorientowana nie wie co robić. Jak tak dalej będzie to zapełnimy album z fotami w komendzie wojewódzkiej :bigrazz: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tomek xj550 napisał: No spalanie zaczyna oscylować koło 10 literków ;-).Tak to jest jak trzech pojebusów wpada do Toronto. Ludzie uciekaja a mylycja zdezorientowana nie wie co robić. Jak tak dalej będzie to zapełnimy album z fotami w komendzie wojewódzkiej :)a ja Was podpierdole i skończy sie zapierdalanie :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tomek xj550 napisał: No spalanie zaczyna oscylować koło 10 literków ;-).Tak to jest jak trzech pojebusów wpada do Toronto. Ludzie uciekaja a mylycja zdezorientowana nie wie co robić. Jak tak dalej będzie to zapełnimy album z fotami w komendzie wojewódzkiej :biggrin: I tak masz dobrze,moje moto jak rozrabiam to pali tak że 20 litrów nie wystarcza na 160 km po mieście :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 yanointruder napisał: I tak masz dobrze,moje moto jak rozrabiam to pali tak że 20 litrów nie wystarcza na 160 km po mieście :cool: :crossy:Dopiero się rozkręcamy z chłopakami więc o "rozrabianiu nie ma mowy". :biggrin: bartez napisał: a ja Was podpierdole i skończy sie zapierdalanie :biggrin: :biggrin: :biggrin: I kto to mówi , największy świniodzik w okolicy :biggrin: Pięknie wyszedłeś na focie którą masz w avatarze :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam. i Ja wczoraj latałem na moto po Toronto... bo napęd wymieniony :buttrock: pozdrówki dla eki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) a w jakich okolicach Toronto najczęściej jeździcie?wiem, że miasto małe, ale chyba macie jakieś ulubone krótkie trasy... Edytowane 1 Marca 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi