trajka66 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 legut7 NSRki czy CBRki 125? Bo z tego co wiem to teraz NSR nie jest już produkowana, chyba, że jestem w błędzie :? To jest test uzywanej nsr. A fakt ze juz nsr nie produkuja od 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jeśli chodzi o wyglad to bardziej podoba mi sie Rska, ale nie aż tak o wiele bardziej od NSRki żeby ja kupować ze wzgledu na wyglad :mrgreen: Tylko szkoda' date=' że dopiero na wiosne chcesz kupowac sprzet, bo teraz są one tansze. Szukałes pewnie na allegro to zauwazyles nizsze ceny Smile Powodzenia w kupnie i miłego smigania![/quote']Może uda się wczesniej, zależy od tego jak szybko sprzetam strój na crossa i od tego kiedy tata bedzie miał czas na wyjazd po motor ;) Dzieki! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi