marciolis Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam, do mojej cebry xx mam tylko jeden komplet kluczyków (z immobiliserem), w razie kradzięzy lub zguby jestem skazany na wymianę stacyjki i systemu, co jest związane z duża kasą. Powiedzcie, gdzie w okolicach Wrocławia mogą dorobić mi drugi komplet i ile to może kosztować?Ps. Nie mam kodu kluczyków pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 jesli masz pin kod to pwinni zrobic ci kluczyki w dobrych serwisach zamkowych-samochodowych...'honda sprzedaje kluczyki do kodowania... jesli trzeba sciagac kody z komputera motocykla to znam tylko jedno miejsce Warszawa ul. Pańska 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 witam,w każdym serwisie autoryzowanym dostaniesz PIN do kodowania lub też zaprogramują ci nowy kluczyk, niestety ale wydaje mi się że tylko w autoryzowanym serwisie lub u klienta który posiada komputer do Hondy. Tak przynajmniej jest z kluczykami do samochodów marki Chrysler i pochodne, programowanie tylko w serwisie, nie podają nawet PINów. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi