Nitro Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam mam pytanie o ktm-a gs rocznik 92 .Interesuje mnie wszystko o tym motorku,spalanie,osiagi i ceny ile za ten rocznik warto dac i cos sie psuje czesto i jak tam z czesciam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 z częsciami będzie lipa, chodź KTM daje 10 lat na częsci ale 92r już dawno się nie łapie, Cena jest zależna od stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 jesli to Cie interesi nie pchaj sie w KTM kup dr albo cos w tym stylu-to nie scigacz. najwazniejszy parametr to zawieszenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Ja mam (do sprzedania) KTM GS 125 i uważam ze jest to swietny motor :-) coprawda ten którego ujeżdżałem to 93r ale silniki były takie same. Motor sie ostro kręci i co do silnika nie mozna miec naprawde zadnych zarzutów. Lekki, mocny. Cześci sa oczywiscie tylko trzeba na nie czekac. Np. tłok oryginalny jest okrutnie drogi ale wystarczyło zmierzyc srednicówka cylinder i okazało sie ze pasuje tłok i korba PROX od SX z 98r :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Np. tłok oryginalny jest okrutnie drogi ale wystarczyło zmierzyc srednicówka cylinder i okazało sie ze pasuje tłok i korba PROX od SX z 98r SmileMusze Cię zmartwić, ale tłok ma jeszcze kilka innych istotnych wymiarów prócz średnicy :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 kiedy ja juz zmieniłem 2 takie tłoki i sa poprostu identyczne :-) wysokośc i denko też są takie same. Poprostu to ten sam tłok i korba :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi