Sosna 83 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=86254832 zastanawiam sie nad zakupem, gosc mi nie odpowiada na pytania o montaz, wie ktos z was jak to sie robi bo ja nie mam pojecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Wpinasz sie w obrotek i predkosciomierz i czujnik przelicza stosunek predkosci do obrotow. Naprzyklad 70km/h masz przy 5 tys. tylko na 1 biegu itp....Z tego co wiem to taki uklad dostaje lekkich wariacji jak wcisniesz sprzeglo i zrobisz przygazowke :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 tylko po jakiego grzyba taki bajer za 400zł?? jak znasz maszynę to nie potrzebne ci żadne czujniki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi