Karol-Derbi Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Siema.Mam pyatnie: gdzie wkelić lub wpisać podane przez was wpólrzędne aby pokazało się to miejsce. Wklejałem to w okienko w lewym górnym rogu i wyskakiwało mi tylko:"Your search returned no results".Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzeniu Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Hej!Współrzędne do wklejenia muszą być podane w odpowiednim formacie, nie może być w nim staczków stopni i chyba przecinków też nie. jak wkleisz w takiej postaci:52 07 26N 20 48 25Eto powinno zadziałać. Generalnie pierwsza liczba to stopnie, druga minuty i trzecia sekundy. Musi też byc podane N i E lub inne litery odpowiadające szerokościom geograficznym ;-)Ja w pierwszym swoim poscie pomieszałem literki i na automacie nie działało, trzeba bylo szukac na piechote. Potem chlopaki podawali juz poprawnie i program szuka sam.To moje poprawione wspolrzedne:52 04 24N 20 41 28E - okolice Grodziska Maz.Miejscówka kilka kilometrów od Tarczyna: 51 56 59N 20 41 44EDawna jednostka WP: 52 06 19N 20 46 24ESprawdzilem, u mnie wszystkie działaja.Powodzenia, podziel sie jak cos fajnego znajdziesz ;-)pozdroStrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Albo ja jestem głupi,albo nie wiem..Starsznie chciałem zobaczyć tą róże wiatrów i ja jej tam nie widze :)Może jakoś dokładniej możecie mi określic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Dzieki już jest wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Sprawdźcie w Google Earth zdjęcia miast w USA i Japonii. Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 szkoda, ze polska nie jest tak dokladna jak stanyno slabo Polska jest, ale Warszawa to niczego sobie widoczna jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A jak znaleźć Pustynie Błędowską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A jak znaleźć Pustynie Błędowską?to gdzieś w okolicachObszaru Miasta Dąbrowa Górnicza:19 09'16,6" i 19 29'17,0" E50 17'25,7" i 50 26'52,9" NZ próbuj w takiej formie zapisu, wpisać do wyszukiwarki19 09 16 E 50 17 25 Npozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi