stanley Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witajcie !Tak sobie myśle ze mozna sprawdzic czy już wiosna nie nadchodzi; w sobote sprawdzę czy w okolicach stolicy już nie ma wiosny, zapraszam jesli aura będzie sprzyjaćpozdr Stanley & spółka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 w 3miescie jescze nie ma wiosny:( sam sprawdzilem w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Zdaje mi się, że aura niestety nie będzie sprzyjała :buttrock: Ale jeśli to ja bym mógł w niedzielę co ty na to? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Cześć Stanley :mrgreen: i Ciebie tu przywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Hmmm przywialo choc ja lubie jezdzic nie gadac, juz za pare dni nie bede wiecej czekal jezdze wszak 10 stycznia odstawilem maszynke pod plandeke...pozdrawiam:) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Cholera! Prąd wyłączyli. Nie mogę pracować. Słoneczko na dworze, ani jednej chmurki, temperatura +3... Wrruuummm.......... i pojechałem, a co tam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 No ja tez sobie wczoraj polatałem - fajnie sobie przypomnieć to uczucie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 coś tej wiosny nie widać ... :roll: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi