lewyp600 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam!Który model polecacie bardziej Agv GP1 czy Lazer Bullet?? Ewentualnie zaproponujcie jakis inny model w podobnej cenie. Chciałbym również kupić rękawice alpinestars SP-2 co o nich powiecie moze jakis inny model w podobnej cenie byłby lepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dołączam sie do pytania. Moje ewentualne garnki to: Nitro N311-V bądź AGV GP1 bądź Lazer lx6. Czy ktoś miał do czynienia z którymś z nich i może pomóc dokonac wyboru? Pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie miałam do czynienia z żadnym z tych produktów, ale myśle że firma AGV i Alpinestars to przodujące firmy i nie ma się co zastanawiac :) Mysle ze lepiej kupic sprzet super firmy z niższej półki niż najdrozszy produkt firmy ktora nie jest tak dobra...Jak dla mnie to firmy AGV, Alpinestars i Sidi są najlepsze na rynku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Testowalem ostatnio AGV VR46. Ogolnie kask bardzo fajny, choc niczym szczegolnym nie powala. Na plus na pewno solidne, typowo wloskie wykonczenie wnetrza (szwy idealnie proste,zadnych sterczacych nitek, a poduszki spasowane jak w szwajcarskim zegarku). Druga sprawa to rewelacyjny wizjer. Obraz jest idealnie ostry,zadnego rozmazywania i calkowicie klarowny (brak sciemniania troche przeszkadza przy jezdzie pod slonce, za to przy gorszej widocznosci rewelacja!). Z reszta poczytaj sobie wiecej moich spostrzezen: http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.asp?id=118 PS> gdyby ktos byl chetny to jestem sklonny sprzedac ten kask za bardzo przyzwoite pieniadze (okolice 500zl). Kask uzywany przez tydzien na potrzeby testu. Karton, instrukcja, a nawet naklejka na szybe oczywiscie jest. ROZMIAR "L" Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 mam kask LAZER VERTIGO i ..... kicha ,co prawda jest cichy ale po 1 sezone wyściółka wew zaczeła sie sypac i pękł plastykowa śrubka przy szybie,drugi raz bym go nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja lazera lz6 tez srednio polecam - kask jeden sezon a plastiki zaczely sie sypac - mimo ze nigdy nie upadl :/ Chyba drugi raz tez bym nie kupil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 lukasz-aprilia Widzialem na twojej stronce krotka notke o kasu Airoh TR1. Czy planujecie jakies testy tego kasku w najblizszej przyszlosci? Chetnie bym sie czegos wiecej o nim dowiedzial, bo planuje jego zakup. Wyglada kozacko, ale wyglad to nie wszystko. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Zapewne wiosna bedzie szerszy opis tego kasku. Z Airohem o tyle mamy wygodnie, ze nie ma zadnych problemow, aby dostac konkretny kask do testow. Wizualnie kask tez mi wpadl w oko wiec poczynimy starania, aby dostac go w pierwszej kolejnosci. Testy akcesorii, skuterow i motocykli rusza od poczatku kwietnia - no chyba, ze wiosna przyjdzie nadzwyczaj szybko. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ok, dzieki za odpowiedz, bede czekal z niecierpliwoscia :buttrock: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Na jesieni kupilem LAZERA - Devill - czyli LZ6 w malowaniu.A potem go sprzedalem - bo w Inter-Motors kupilem za 386 AGV K2.LZ6 niestety ma niewyjmowalna wysciolke, dosc glosny - ale wedlug mnie ponizej 300 zlotych ciezko kupic cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 .Jak dla mnie to firmy AGV, Alpinestars i Sidi są najlepsze na rynkuPrzepraszam, ale będę uszczypliwa. Jeśli nie miałaś do czynienia z tymi firmami, to czemu uważasz, że dane firmy są najlepsze? Jakiś argument? mam kask LAZER VERTIGO i ..... kicha ,co prawda jest cichy ale po 1 sezone wyściółka wew zaczeła sie sypac i pękł plastykowa śrubka przy szybie,drugi raz bym go nie kupiłTo co Ty z nim robiłeś? 8O Ja już swój będę użytkować 3 sezon i jest nadal.....idealny! Co prawda ma już trochę rysek, ale stan ogólny kasku jest bardzo dobry, nic mu nie dolega, wciąż spełnia swoje zadanie i jestem bardzo zadowolona. Aż mnie zaszokowałeś swoją wypowiedzią! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 mam kask LAZER VERTIGO i ..... kicha ,co prawda jest cichy ale po 1 sezone wyściółka wew zaczeła sie sypac i pękł plastykowa śrubka przy szybie,drugi raz bym go nie kupiłTo co Ty z nim robiłeś? 8O Ja już swój będę użytkować 3 sezon i jest nadal.....idealny! Co prawda ma już trochę rysek, ale stan ogólny kasku jest bardzo dobry, nic mu nie dolega, wciąż spełnia swoje zadanie i jestem bardzo zadowolona. Aż mnie zaszokowałeś swoją wypowiedzią! 8O ja też mam VERTIGO od 3 sezonów i też mi pękła śrubka od mocowania szybki (ale kask spadł z krzesła z otwartą szybką) ale podstawową wadą tego kasu jest to, że cholernie paruje :!: (jak się nie ma podwójnej szybki- a można taką dokupić i problem znika). według mnie Lazer jest mocno niedocenianą firmą na polskim rynku a jeżeli chodzi o wzory malowań według mnie ma jedne z ładniejszych. Ja np. nie wykluczam, że następny kask kupie właśnie Lazer-a bo najwyższy model na 2006r. " FiberPro " mający wszystkie bajery kosztuje coś około 900-1000 zł. A osobiście uważam, że płacenie za kask po 1500zł i więcej jest lekką przesadą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Fiber Pro Thunder kosztuje 870 PLN, a Fiber Pro Bulldog kosztuje 899. Ceny są oczywiście do negocjowania.Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Fiber Pro Thunder kosztuje 870 PLN, a Fiber Pro Bulldog kosztuje 899. Ceny są oczywiście do negocjowania.Pozdrawiam ;) a właśnie zapomniałem o najważniejszym :!: a mianowicie o przemiłej obsłudze w osobie jak się domyślam Pani Agnieszki 8) (bo imienia nie było mi dane niestety poznać mimo licznych odwiedzin... :P ) a tak przy okazji mam pytanko czy ma Pani może obecnie u siebie na miejscu jakąs XS-kę " Fiber Pro " w niebiskim malowaniu np. z: Thunder , Flames lub Blaster-a bo szukam/-y czegoś dla dziewczyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 .Jak dla mnie to firmy AGV' date=' Alpinestars i Sidi są najlepsze na rynku[/quote']Przepraszam, ale będę uszczypliwa. Jeśli nie miałaś do czynienia z tymi firmami, to czemu uważasz, że dane firmy są najlepsze? Jakiś argument? Rozumiem, że wszystkich tutaj denerwuje pisanie czegos jak sie nie mialo z tym czyms do czynienia, mnie to tez czasem wkurza. ;) Ale akurat w moim wypadku jest tak, bo planuje kupic dobry sprzet, a te marki ktore wymienilam są używane w sportach motocyklowych, poza tym wiele osób na tym forum poleca te marki i mysle ze to dobry wybor. Chodzilo mi najbardziej o porownanie cen. Jakosc kasków firm Lazer i AGV w podobnych cenach. Ale nie ma chyba sensu sie rozpisywac, bo chodzilo Ci tylko o to czy mam argument do potwierdzenia mojego wyboru w markach :P Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi