chlopekrostropek Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Co do kurtek TSCHUL to sam niedawno takową zakupiłem (nie konkretnie ten model). Z ręką na sercu moge powiedziec, ze bardzo ciepla, bardzo wygodna, idealnie uklada sie na ciele, ale niestety nie wodoszczelna tak jak piszą. Już to ze na całej szerokości przepuściła wode to mogę wybaczyć, ale kieszen z dokumentami która miała być 100% nie przemakalna także przemokla. Mimo to polecam, tylko kapok na wierzch:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryha25 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Też mam kurtkę Tschula 904. Wykonana jest super. Ochraniacze są z pianki. Calosc jest świetnie wykonana. Polecam tą firmę bo ciuchy są naprawdę ok. Tylko rozmiarówka nie jest taka sama. L elce nie równa :crossy: Jak będziesz kupywał na allegro podaj dokladne wymiary. Polecam goscia z Gdanska ma naprawde spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kupiłem kiedyś rękawice motocyklowe TSCHULA - bardzo je chwaliłem - jeździłem w nich rok i wszystko było ok - nic się nie przecierało , nic nie odpadało , nic się nie pruło :cool: Niestety rękawice były za ciepłe i kupiłem inny model rękawic - oczywiście TSCHULA są naprawdę fajne - solidnie wykonane :wink: polecam firmę :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam :icon_mrgreen: Pytanie moje dotyczy kurtek Tschula. Szczególnie chodzi mi o te skórzane, a konkretnie o modele 800, 817, 821. Jak się sprawują, jak wyglądają na żywo, bo okazje oglądania ich miałem jedynie na necie? Bardzo mile widziane opinie użytkowników :D A może polecilibyście coś inengo. Niekoniecznie skórzanego. Rozpatrze każdą opcje (do 500pln) :buttrock: Z góry wielkie dzięki... pozdro Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billu Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Miałem okazję zobaczyć kurtki u tego Pana: http://moto-akces.pl/Wyglądają na solidnie wykonane. Na protekcję nie ma co narzekać. Rozmiarówka Tschula różni się trochę od pozostałych producentów, więc warto osobiście mierzyć.Kurtki nie nabyłem ze względu na zbyt dużą liczbę naszywek. Za to spodnie skórzane Tschula polecam - jestem z nich w 100% zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christiano_ Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja mam co prawda model 820 ale opinia jak najbardziej pozytywna. Solidnie wykonana. Sprawdzona przy szlifie, lekko sie przytarla ale spelnila swoje zadanie. Wsrod moich znajomych kilka osob posiada kurtke tschula lub kombi i nikt nie nazeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Słuchajcie, a jeśli chodzi o przymierzenie, zobaczenie kurteczek w okolicach Wrocka?Nie wiecie czy będzie je można zobaczyć na bajzlu za tydzień? Dzięki, pozdro Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 A nie wiecie gdzie mozna by zobaczyc to na zywo w Lublinie ?? Bo mam zamiar zamówić kurtke ale wczesniej pasowało by przymierzyć chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Szczerze polecam, ojciec ostatnio zakupil model 800 iles tam i jest zadowolony - ale radze uwazac na rozmiarowke, bardzo zanizona (przynajmniej takie odnioslem wrazenie). Osobiscie tez mam skore Tschula i jestem zadowolony,a nabilem w niej sporo km i przy spotkaniu z ziemia spelnila swoja role. Pozdro :icon_exclaim: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Czyli ze wrazie co to zamawiać rozmiar wieksze czy rozmier mniejsze niz rzeczywisty rozmiar ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam. Tak jak w temacie. Czy to kombi warte tych pieniedzy??? Co mozecie powiedziec o tej marce? http://moto-akces.pl/product_info.php?cPat...products_id=110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Siadaj do wyszukiwarki leniu jeden! KOSZ!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Bardziej warte tej ceny http://www.allegro.pl/item522758773_kombin...7_z_garbem.html Sama jakość niczego sobie kilku kumpli jeżdzi i nic sie nie dzieje dobre solidne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Szukalem ale o tym konkretnym modelu nic nie znalazlem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Szukalem ale o tym konkretnym modelu nic nie znalazlem:/ a to na co liczysz , ze ktoś ci napisze czy w kroku nie ciśnie?? Ten model jest podobny do wszystkich . Tshul ogolnie ma dobry stosunek ceny do jakości, a opisywanie kazdego modelu było by dosyć głupie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi