Kaśka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Szkoda Dziewczyny, że nie możecie jechać :bigrazz: , mam nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na drodze :( Stary Sierżancie więc będziemy w sobotę ok. 15-16 jeszcze nie wiemy ile osób ale to dam Ci znać :icon_mrgreen: . Jeśli jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć to proszę bardzo :icon_mrgreen: , w tej chwili potwierdzone mamy :- Mario- Mishel- Greg- kolega Grega- Prot- ja-Kaśkanie wiem co z Browarnym i Marianem, Prot miał się z Nimi skontaktować ale jeszcze nic nie wiadomo :) Konik, odezwij się nie mam Twojego numeru, jedziesz z nami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) :bigrazz: :( :icon_mrgreen: Zaraz sie rozbecze!!!!!I jeszcze ten smalec-wymiekam :) Prot a moze troszke wczesniej sie wybierzecie i przez wyspy?????Zabierzcie mnie tez!!!!!!!!!!!Pozdrawiam :icon_mrgreen:A cio to?? Na Wyspach nie ma smalcu???? Ja wiem, że Angole kwaśne mleko (mniammmmmm) uważają za zepsute, ale żeby porządnego smalcu nie mieć?? Jezdem w szoku Uśmiechaj się do Sierżanata. Nechaj wysmaży Ci taki z półtwrdymi skwareczkami, z dodtakiem jabłuszka i cebuki. Pozdrówka P.s. POstaram się tam dokatamaranić. Na moto jeszcze za cienki jestem, żeby pchać się w trasę. O której obora w sklepie?? Edytowane 29 Marca 2006 przez drogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Do piatku ma dać znać Konik i Drogowiec czy jadą, ale bedzie się działo ............. :bigrazz: O której obora w sklepie??Obora w sklepie wg ustaleń telefonicznych ok. 14.30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zochna Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 A cio to?? Na Wyspach nie ma smalcu???? Ja wiem, że Angole kwaśne mleko (mniammmmmm) uważają za zepsute, ale żeby porządnego smalcu nie mieć?? Jezdem w szoku Uśmiechaj się do Sierżanata. Nechaj wysmaży Ci taki z półtwrdymi skwareczkami, z dodtakiem jabłuszka i cebuki. Te baranki tutaj nie wiedza co dobre :( Nawet sloninki nie maja w sklepach,zeby zrobic smalczyk!!! :icon_evil: Bede szczyzyc swoje kielki do Sierzanta moze zostawi mi troszke na czerwiec :bigrazz: Ps.Kasiulka w czerwcu na bank lecimy razem,a teraz szlifuj jazde!!!Pozdrawiam Was wszystkich i bawcie sie w sobote odlotowo :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Jeśli jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć to proszę bardzo :bigrazz: , w tej chwili potwierdzone mamy :- Mario- Mishel- Greg- kolega Grega- Prot- ja-KaśkaWidzę, że ładna ekipa się wam krystalizuje... Szkoda, że ja dopiero w niedziele, albo poniedziałek będę we Wrocku na moto, ale mam nadzieję, że Stary Sierżant zaprosi nas jeszcze jak nie zrobicie burdy :icon_mrgreen: zbyt wielkiej :) Miłego spotkania życzę :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Widzę, że ładna ekipa się wam krystalizuje... Szkoda, że ja dopiero w niedziele, albo poniedziałek będę we Wrocku na moto, ale mam nadzieję, że Stary Sierżant zaprosi nas jeszcze jak nie zrobicie burdy :flesje: zbyt wielkiej :banghead: No... jak nie ma Burka i Astarte to pewnie i chlewu nie będzie :flesje: MarianKa się wysypał więc nie dociągnie pewnie. A szkoda ... Może jeszcze ktoś ze Śląska dojedzie ...Z Browarnym rozmawiałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Jak na razie Marian i Zbyho nie dają znaku życia ciekawe co ich tak absorbuje hmm... Mam nadzieję że mariankowy sprzęt już zreanimowany. W razie czego Śląsk reprezentowany będzie jednoosobowo hehe. Wrócę do tematu jak wezmę do ręki mapę :icon_razz: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 No... jak nie ma Burka i Astarte to pewnie i chlewu nie będzie :banghead: Tylko trzymajcie tam poziom i nam renomy nie burzcie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Wybaczcie... mam strasznie powazny problem do rozwiazania w ten weekend i odeszla mi wszelka ochota do zalatwiania czegokolwiek wiec... niestety nie pojade.Bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 chętnie pojechałbym ale wymieniam kask i wskazuje na to że będzie po weekendzie udanej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 No więc tak: Tu lecimy w sobotę -> Powiększę mapkę i zrobię ksero to Wam się na Wasze cuda poprzykleja, na wszelki wypadek, gdybyście się pragnęli zgubić. Ja z Kasią to pewnie ok.10.00 będę chciał jechać, ale szczegóły z Kaśką na gg lub telefonicznie. Na miejscu zaklepany jest skromny, ale szczery poczęstunek. Prośba od gospodarza o to, aby po pierwsze: Cytuję:" Stary ,Zgrzybiały i Perwersyjny Procie !!! Jeśli jest to możliwe,to w Pokoju wpadnijcie całą ekipą do tzw.Marketu ( Liedl o ile się nie mylę ) i z właściwą sobie nonszalancją i wrodzonym wdziękiem osobistym poczyńcie stosowne zakupy.Wskazuję powyższy sklep,ponieważ obsługa w histeryczny sposób reaguje na motocyklistów.Kiedy robię tam zakupy , pilnują mnie conajmniej 2 pracownice.Kiedy pytałem czemu tak za mną łażą,odpowiedziały,że to na polecenie kierowniczki,bo podejrzanie wyglądam.Jak wejdziecie wszyscy , to dostaną chyba oci**enia i będą musiały się klonować." Obiecałem, że da się załatwić :icon_razz: :banghead: i po drugie żeby nie strzelać z tłumików po przyjeździe na powitanie, gdyż właśnie na koniach mogą uczyć się jeździć dzieci. chodzi o to aby konie dzieciom krzywdy nie zrobiły. Śniegu nie ma na drogach, nie tak jak ostatnio w Sobótce :flesje: i ponoć jest sucho. W Lidlu można zrobić zakupy na grilla może być fajnie :flesje: No to wszycho. Ja pakuję dupsko i pędzę do Was Pomyleńcy. :flesje: Acha - i jak kto ma zabrać aparaty fotograficzne. Acha - i jak kto ma zabrać aparaty fotograficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) P.S. Pieprzone 4um !!!!!!! Tzn. chciałem powiedzieć, że muł tępy jestem i nie umiem obsługiwać !!! Edytowane 31 Marca 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Wszyscy odwiedzający Jego Upierdliwość Starczą Starego Sierżanta: ZBIÓRKA POD LIDLEM WE WSI POKÓJ JUTRO (sobota 01 kwietnia 2006) o godzinie 14:30 Takk DEMOKRATYCZNIE uzgodniłem z Kaśką Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zochna Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Wszyscy odwiedzający Jego Upierdliwość Starczą Starego Sierżanta: ZBIÓRKA POD LIDLEM WE WSI POKÓJ JUTRO (sobota 01 kwietnia 2006) o godzinie 14:30 Takk DEMOKRATYCZNIE uzgodniłem z Kaśką PozdrówkaHmmmmmm :flesje: :flesje: :flesje: tylko Wam pozazdroscic!! :banghead: Bawcie sie dobrze jutro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ech... o 14.30 to już chyba będę wracał. Ale nic to, grunt to zobaczyć Szacowne Starcze Grono a przynajmniej większość Zarządu :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi