Dyzio Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Oczywiście , że spokój najważniejszy. Jak mi Junak nie chciał odpalać (a byłem przekonany , że wszystko jest OK) - to sobie spokojnie siadałem, pogłaskałem bak, popiesciłem cylinderek, chwila zadumy i kopaaaaaaaaaaaaa :?: :?: - CHODZI 8O 8O PozdroDyzio 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 wlasnie moze sie uparł a moze dac mu marchewki co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 panowie mialem troche czasu i sprawdzilem.Paliwo dochodzi do cylindra spoko ,podwyzszylem poziom paliwa w gazniku i nadal hu**ia.Swieca mokra , a palic nie chce.Wyglada na to ze cos z instalacja elektryczna nie tak.Iskre daje.Sprawdzalem.Powiedzcie mi.Moze ta iskra za skromniutka.Nie wyglada na taka wypasionąjaka moze byc przyczyna takiej mikrej iskry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Medyna Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Wyglada na to ze cos z instalacja elektryczna nie tak.Iskre daje.Sprawdzalem.Powiedzcie mi.Moze ta iskra za skromniutka.Nie wyglada na taka wypasionąjaka moze byc przyczyna takiej mikrej iskry? *** Swieca, fajka, przewod, cewka a wzwiazku z tym ze masz mechaniczny uklad zaplonowy to przede wszystkim kondensator. No ale przeciez o tym wszystkim dobrze wiesz...az boje sie pisac o takich podstawowych rzeczach.:wink:))Warto rowniez sprawdzic stan stykow i jezeli sa podpalone to rowniez wskazanie bedzie na kondensator, no i ustawienie zaplonu czujnikiem bardzo pomaga w odpaleniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi