rozek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) sorka, pewnie w tym poscie pokazalem ze jestem dzieckiem, ale wrzuty na motor, na który ciezko pracowalem i odkladalem pieniadze blisko 3 lata , no sorka ale nie wytrzymalem To zwazaj ze innym latwiej nie bylo i sprzety same w garazu sie nie znalazly wiec zluzuj Edytowane 2 Lipca 2006 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 No tylko ze ja nie obrazalem nikogo sprzetu, tak jak pan V12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Pewnie dostane ostrzezenie ale - ZAMKNIJ MORDE. Twoje RG nie dorasta do pięt naszym Derbi, jak mialbys choc troche kultury to bys nie pisal takich glupich komentarzy... a tak w twoim stylu - RG wyglada jakby owiewke zalozyli od motoru 1000 cc , opone z tylu ma jak w rowerze i ogolnie n/c. Moderator - sorka, pewnie w tym poscie pokazalem ze jestem dzieckiem, ale wrzuty na motor, na który ciezko pracowalem i odkladalem pieniadze blisko 3 lata , no sorka ale nie wytrzymalem Ja się nie będe z nikim kłucił ale widać że mamy 2 różnorodne pojęcia:Ty należysz do takich którzy patrzą na rocznik wygląd cene i wychodzą z założenia że czy m droższe tym lepsze Ja odwrotnie ja patrze na marke niezawodność opinie użytkowników i cene do jakosci. To tak jak ktoś kupuje samochód woli kupić nowgo fiata z salonu po tej samej cenie niż używanego mercedesa a dlaczego???????ano dlatego żę jest nowy z salonu ale już za kilka lat bedzie tego żałował bo cały czas bedzie siedział w serwisie .A dlaczego???? No bo to jest fiat.Jeśli chcesz w przyszłości zostać motocyklistą to musisz trzymać emocje na wodzy bo inaczej zabijesz siebie i może innych!!!!A co do odkładania kasy to nie sztuka kupić motor za pieniądze tatusia sztuka zarobić samemu przynajmiej te 3 tyś i kupić RGJeśli mój komentarz tak cię bardzo zabolał to sory :icon_biggrin: :cool: :banghead: Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wk***iają mnie tacy ludzie jak ty! W życiu pewnie nie widziałeś takiego moto i pierdzielisz głupoty!Co myślisz ze twoje rg jest lepsze?... rolleyes.gif Hahaha :icon_biggrin: :banghead: Pewnie dostane ostrzezenie ale - ZAMKNIJ MORDE. Twoje RG nie dorasta do pięt naszym Derbi,hahaha :clap: No jezeli chodzi o zywotnosc silnika to derbi moze zrobic palke po same jajca ;) To sie grubo mylisz GPR ma mój kupel i wiem co to jest brak elastczności w dolnych obrotach Hmm twoj kolega musi miec albo duuze przelzoenia albo dojechany silnik.Bo moj kolega :cool: (zysio) mial senda i lecaila mu 110km\h i elgancko ciągnela od dolu(mial kit malossi 80 cm nic wiecej) Posluchajcie rady Taty :clap: Jezeli chcecie sie pospinac po miescie zajechac do sklepu stanąc przy chodniku i zobaczyc jak laski sie robią wilgotne w kroczu to kupcie Gpr.Jezeli chcesz jezdzic dluugo miec dostep do tanich czesci baa nawet stuntowac i to zajebiscie jezeli sie nauczysz kup Rg :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A pojedziesz swoim RG nad morze 450 km w jedna strone ?? Chyba nie, a ja jade w srode z kumplem, on na apirlli RS 2003r . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Majak wez ty wyluzuj i szczel sobie baranka o ściane.Robisz z Suzuki zloma :banghead: Chyba cie suty pieką jak sądzisz ze RG by niedojechalo.Ja niemam rg ale obstaje za japońskimi Moto a ty robisz z nich zlomy dlaczego niby ty masz dojechac Derbi ktore na rynku nie jest nawet polowe czasu co suzki a suzuki ma nied jechac??Zawialo chlodem przyjemnym chlodem :icon_biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dajcie juz spokój koleś nie ma pojęcia pradziwych markach motocykli pewnie nigdy nie jechał na motorze o poj większej niż 50 i co dajmy juz temu spokój jettakie przysłowie:"Każda sroka swój ogon chwali" Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 hehe i tu Cie zdziwie, bo codziennie jezdza ojca Banidtem 1200cc , ale nie mam zamiaru ani sie chwalic, ani sie klucic z Toba... Ty pierwszy najechales na Derbi, ja odpowiedzialem tym samym i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ludzie ja jezdze na derbi gpr50r silnik ma rotaxa nie jakies minareli.maszyna jest godna polecenia przejechalem nim 23tys km i tylko opony wymienilem i olej no i klocki z przodu.gaznik jeszcze wyregulowalem i sadze dallej.rok 99.plastiki fakt moze slabe sa ale mechanika na najwyzszym poziomie.po sezonie mam tylko wymienic zebatki i lancuch. v max 105-110. trzeba tylko powyciagac bebechy z dyfuzora i zmienic koncowke .kopa dostaje powyzej 6tys rpm .POLECAM.wyglad nie jest najwazniejszy..mi i tak sie podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi