Psh Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 wziolem dzis od koleszki opone michelin pilot road f(120/70/17).jest z 2004 roku.bieznik po bokach ledwo tkniety, ale na srodku opona ma lekko bardziej wytarty pasek szerokosci 3cm.wyglada to tak jakby ktos jezdzil moto tylko na wprost. ee? podobnie wygladaja pilot roady na allegro np: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=86456610. czy to jest ich wada? nada sie to na przod do cebry 600? nie bedzie mi to shimmieć?pozzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 moze ktos jezdzil na nie odpowiednim cisnieniu w kołach. Pozatym opony zjechane srodkiem szybko ci zleca na drogach bo az tak pieknych zakretów co chwile nie spotkasz. Na torze tak ale to nie opona na tor bo to turyst.Raczej wole opony lekko starte po bokach bo je na trasie równomiernie dokoncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 no ja na tor na bank nie bede sie pchal. koles ma jeszcze pilor power w podobnym stanie, ale rownomiernie zuzyta.z tym ze ja po miescie zazwyczaj jezdze czasem jakas trasa.wyda taki power np w deszcz? najbardziej sie obawiam ze bede na shimmy skazany przy takim kwadratowym profilu srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jeżdżę na Pilot Road, wcześniej Pilot Sport.Obydwie polecam, Sport zużyłem prawie całkowicie i skłonności do shimmy jakiś szczególnych nie miała.Odbiegając od wszystkiego proponuję na oponki się wykosztować, a nie na przymus oszczędzać bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ABG możesz napisać coś więcej o tych oponkach bo planuję zakup nowych i zastanawiam się między Pirelli Diablo a Pilotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ABG ............. 8O 8O doszukuje się w tym " zgubnego " wpływu PGR-a na współ4umowiczów 8) :lol: a nie lepiej może FBI ,CIA, KGB... 8) zastanawiam się między Pirelli Diablo a Pilotami. bierz Diablo tył w litrowych sprzętach wytrzymuje 12-13 tyś :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ABG ............. 8O 8O doszukuje się w tym " zgubnego " wpływu PGR-a na współ4umowiczów 8) :lol: a nie lepiej może FBI ,CIA, KGB... 8) Hehehe, no co Ty TUREK, nie podoba Ci się moje nowe oblicze??? Wpływu PGR-a nie ma żadnego....mam przynajmniej nadzieję, że mi podświadomość aż tak nie pracuje :D Wydumałem, że w przyszłości nie mam ochoty odpowiadać na pytania w związku z nickiem na koszulce forumowej :" Skąd Ty chłopie wziąłeś abgluszek" :D , wystarczy, że na czacie się tłumaczyć musiałem ;) Co do opon Tommi to za dużo Ci nie podpowiem bo jeździłem tylko na Pilot Raceach i Roadach. Z Pirelli nie miałem styczności, ale słuchałbym się TURKA bo chłopak nie głupi musi być skoro studiuje na SGGW 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 według mnie roady nadają się ale do typowo turystycznej jazdy raczej bez wygłupów.. to dość twarda guma , miałem taką na przodzie (jeszcze mam) i w zimniejsze dni uślizgi przedniego koła przy ostrzejszym heblowaniu to normalka a stoppie trza se wybić z głowy :? o powerach słyszałęm tylko dość dużo pozytywów.. są jeszcze pilot sporty ale .. :roll: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=35089 dodawać spostrzerzenia na temat opon , bedzie w jednym miejscu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi