Oleśka Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 w sobotę i niedzielę w godz. 10.00- 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 planuję dotrzeć dzisiaj na 12 więc może kogoś się spotka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ja się wybieram może jutro ale prosze o info po powrocie jak było i czy warto jechać?? no i jakiś adres tych targów :D pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ul. Łazienkowska 6A , jak będziesz leciał Katowicką to od Janek Al. Krakowskimi, skręcasz w prawo w Wawelską, lecisz prosto aż do Łazienkowskiej która odchodzi w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Tommi dzieki za info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 PROŚBA Jak bedziecie miec jakies fajne fotki scigów to wrzuccie na forum bo w tym roku nie moge jechac na targi :cry: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Właśnie wróciłem z Moto Show. Dosyć dużo ludzi, choć spodziewałem się więcej (o 11:30 nie było tłoku przed 3 kasami). Stoisko Kawasaki rzeczywiście nie za duże. Za to Suzuki i Yamaha miały naprawdę dużo motocykli (przynajmniej po 10 każdy) i pozwalali nawet robić zdjęcia 'siedzące' motocykli. Osprzętu było trochę mało, szukałem kasku i kurtki, ale nic ciekawego nie znalazłem (ale to raczej nie ta impreza, trzeba poczekać na Mototarg na Służewcu). Zrobiłem kilka zdjęc więc może w wolnej chwili wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 koło 1 kasy byłu puste ale w srodku straszny tłok... :D i to smieszne stoisko yamachy gdzie motocykle kreca sie w miejscu :) na styk z innymi motocyklami... i przepychaja ludzi :mrgreen: :mrgreen: ps. upał straszny w sali :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No to czekam na fotorelacje :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 prosze o opinie...warto jechać czy nie?? bo jak mam jechać na wystawe 130 km i zobzczyć trzy bajki na krzyż to nie opyla się 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erynio Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Wczoraj akurat opuściłem stolicę, żałując, że się na SZOŁ nie załapię :D Z tego co czytam nie mam czego żałować (post komalo), ale może się mylę...Tak więc proszę( myślę, że nie tylko ja) brać Warszawską o dalsze relacje i wrażenia. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Byłem i troche sie rozczarowałem,w tamtym roku jednak było lepiej a na pewno było wiecej miejsca.Triumpha nie było kawasaki widziałem tylko dwa motocykle nie wiem,może gdzieś sie ukryli,poza tym honda i suzuki dały rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Tegoroczne Motor Show przejdzie do historii jako najgorsze z dotychczasowych.Szkoda czasu i pieniędzy.Stanowczo odradzam.Byłem na ubiegłorocznej imprezie.......inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No to mi ulżyło. Miałem dzisiaj być w Warszawie, ale wybrałem przejażdżkę motorem (116 km - sezon rozpoczęty)Fotorelacja w temacie WIOSNA, WIOSNA ("ZLOTY") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 to i ja chyba sobie odpuszcze jesli tak ma być...dzieeki wielkie za relacje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi