Louis3 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 jak to widza psy: http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&...light=fotoradar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 robi 2 zdiecia, jedno z przodu , druge z tylu ( chyba ) no wiesz.. są radary robiące zdjęcię z obu stron, jednak w Polsce widziałem tylko takie robiące od przodu.. więc niemożliwe jest rozpoznanie motocykla:) chyba że one są obrotowe i obracają się o 180 stopni żeby zrobić fotkę od tyłu :DDD hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 "apropos - jest dozwolone samochodem jezdzic w kasku? " lol mam nadzieje ze żartujesz bo inaczej jesteś łoś' date='... jechałem na motocyklu[/quote'] nie zartuje i nie uwazam sie za losia. nie chodzilo mi konkretnie o Twoja sytuacje. zastanawiam sie czy mozna jezdzic samochodem w kasku skoropodobno policja odrzuca zdjęcia, na których nie widać twarzy kierowcy... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja dwa razy przekroczylem dozwolona predkosc i niby zostalem namierzony przez foto radar, kawal czasu minał a mandatu ani widu ani słychu. Ponoć połowa fotoradarów w polsce nie działa tak jak trzeba, ale mnie to w ogóle nie martwi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 większość to puste obudowy do których co jakiś czas pałkarze wsadzają automacik do pstrykania fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi