Skocz do zawartości

[Poznań] co nowego na torze Poznań

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

"W związku z planowanym remontem nawierzchni toru - o dokładnej dacie rozpoczęcia Treningów sekcji motocyklowej poinformujemy na stronie www.aw.poznan.pl

Ze względu na dużą liczbę imprez odbywających się na torze, jak i na duże zainteresowanie zajęciami sekcji – wprowadzono podział na treningi dla amatorów i zawodników i tak:

Treningi dla Amatorów będą się odbywać w Poniedziałki od 16:00-18:00Treningi dla Zawodników i Skuterów we Wtorki od 16:00-18:00

Treningi NIE ODBĘDĄ SIĘ w dniach:

1 maja (poniedziałek) 3-4 lipiec (poniedziałek-wtorek) 15 sierpień (wtorek)"

tyle cytat z http://www.aw.poznan.pl/status/motocykle/index.htm

No i bardzo dobrze.

Raz, że nie będą psuć zabawy pierdopędy.

Dwa, że nie trzeba będzie rozjeżdżać się przed zawodowcami.

Trzy, że nie będą zamykać toru dla amatorów, gdy pojawią się zawodnicy.

Summa summarum - wyjdzie nam na lepsze . 2 bite godziny jeżdżenia, a nie 15 minut jeżdżenia, 30 przerwy. Obiecuję początkującym, że po 2 godzinach na Torze Poznań będą mieli dość na jakiś czas :P

Jestem za tymi zmianami.

pzdr

Obiecuję początkującym, że po 2 godzinach na Torze Poznań będą mieli dość na jakiś czas :icon_razz:

Jestem za tymi zmianami.

pzdr

Dominik ja nie wiem jak to tam wygląda bo w tym sezonie po raz pierwszy się chce wybrać ale moge sobie to tylko wyobrazić jak przyjedzie na trening dla amatorów z 50 -70 sportów naraz to się pozabijamy a juz o jakim kolwiek uczeniu się pewnie nię będzie mowy ... może z 15 na kolanie w zakręcie a reszta kwadratowo i ani lepsiejsi nie pośmigaja ani żółtodzioby tez nie... :banghead:

dla mnie to porażka 1000 km tam i spowrotem i taka lipa... wierze, że po 2 godzinach można siebie i sprzeta zajechać ale przy całym dniu można by sobie to jakoś rozłożyć i faktycznie się czegos nauczyć, pozatym jak pogoda niestyknie w tych 2 godzinach to lipa na całego a przy całym dniu bybłaby szansa, że pogoda się zmieni :cool:

dla mnie porażka... chyba jednak bedzie lepiej sie dowiedzieć coś o Brnie :P

Edytowane przez lolek

zgadzam się z Dominikiem

po za tym jeszcze nie wiedziałem 50 sprzętów na treningu

i tak jak Dominik mówi i z mojego doświadczenia nie jest się w stanie wytrzymać tyle czasu latać w kółko

pozatym ja z tymi sportowcami to mam tylko nie miłe wspomnienia

... nie widziałeś bo się to rozkałdało na cały dzień... a teraz bedzie kumulacja :P

jaki cały dzień treningi były we wtorki od 15 do 18

bywały dni że było dużo ludzi ale żeby jednocześnie jeździło ża 50 osoób to chyba nie

ja wlatywałem zazwyczaj koło 16 i wpisyawłem się koło 30-40 miejsca

mi by tam 2 godziny wystarczyly byle pogoda sie nie zmienila :lalag: godzina na upicie chlopaka młodej,godzina na jazde :biggrin:

LAMASSU Do mnie ten cytacik :icon_razz: Ha ha Nie dasz rady :P Mnie trudno, upic, a co dopiero jego hehe :P :banghead: :wink: :cool: :cool:

Młoda :biggrin:

• Administrator

40 zł to dużo? Było 35.. za jazdę przeplataną ze skuterowcami.

Już tak kurde nie narzekajcie, bo niektórzy jeżdżą po 1000 km żeby sobie pojeździć po miernym Torze Poznań. A zachodnie tory kosztują też 40, ale euro i za godzinę.

40 zł - a w tym AW musi zagwarantować karetki, wirażowych, wpuszczających na tor, osbługę przy wjeździe itd.

pzdr