Tommi Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firmhttp://www.mototarg.pl/No właśnie się przymierzam!Do tego wyjazdu of kurs... :P lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :? Lolek miał za mało w biuście i się kombi źle układało, pomarszczyło i farba zeszła :PZawsze mogę wypchac sobie cyckonosz!!! :twisted: :P :D :D to Wy macie ten sam rozmiar ? :roll: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :? tzn jak pomolestowałem sprzedawce w salonie to mi powiedział że podobno była partia złej skóry i że podobno się zdarzało to , ale tak jak mówie jak kupisz w dobrym sklepie to tylko możes wygrać :P , pojeździsz sezon jak bedzie ok to se wymienisz na identyczny jak nie to na inny , ja dostałem "lepszy" model i znowu mam nowe kombi :P po za tą farbą to kombi jest rewelacyjne , tylko ciężkie jak ... :roll: ale niestety tutaj jest scisła zależność między ochroną , jak dobrze chroni to zazwyczaj musi swoje ważyć :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :? tzn jak pomolestowałem sprzedawce w salonie to mi powiedział że podobno była partia złej skóry i że podobno się zdarzało to , ale tak jak mówie jak kupisz w dobrym sklepie to tylko możes wygrać :P , pojeździsz sezon jak bedzie ok to se wymienisz na identyczny jak nie to na inny , ja dostałem "lepszy" model i znowu mam nowe kombi :P po za tą farbą to kombi jest rewelacyjne , tylko ciężkie jak ... :roll: ale niestety tutaj jest scisła zależność między ochroną , jak dobrze chroni to zazwyczaj musi swoje ważyć :|A gdzie kupowałeś swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A gdzie kupowałeś swoje? w Kraku w RIDER na ul. Kamieńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja swoje będe odbierac w Moto-Rexie w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 czyli juz wybralas? To co wyzej zdjecie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 czyli juz wybralas? To co wyzej zdjecie jest?Ano!Chyba pomogliście mi Panowie podjąc ostateczną decyzję! :mrgreen: Wybór na 99% padnie na kombinezon,który Wam pokazałam.Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... :P :P Buziaki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 dobra chlopaki nie bajerujcie juz twiggy, tylko powiedzcie mi cos na temat kombinezonow firmy PADANA :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 czyli juz wybralas? To co wyzej zdjecie jest?....Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... :D :P Buziaki 8) jak kupisz to pocagnij bezbarwnym i na pewnio nie zejdzie :P a tak serio ta jka kupujesz nowy to sie nie martw, zachowaj rachunek i najwyzej na przyszly sezon bedziesz miala nowy kombi :P pozdrowionka i udanych zakupow no i jak juz kupisz to dawaj zdjatka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firm http://www.mototarg.pl/ Taa, na targu wystawiają się najznakomitsi producenci kombinezonów. Szczerze jakoś nie widziałem tam nigdy fajnych kombi, dobrych znanych producentów , a poza tym jak sobie wyobrażasz pannę rozebraną do rosołu, wciskającą się w kombi na oczach setki gapiów :banghead:. To jest chyba najgorsze miejsce do tego typu zakupu. Lepiej przejechać się do dobrze wyposażonego sklepu w Warszawie , gdzie ceny są takie same jak na bazarze, gdzie sprzedawca udzieli Ci indywidualnej pomocy , a nie będzie obsługiwał 10 osób jednocześnie. Dla mnie ostatnio, targ to wyrzucone 10 zł w błoto. Czasami trafi się jakiś "grat" do motocykla, ale przeważnie części do sportów są w opłakanym stanie, niewiadomego pochodzenia. Kaski też bez rewelacji. Dla mnie nie ma tam nic ciekawego, oprócz napotykanych znajomych :banghead: . W ogóle przypomina mi to trochę stadion 10-lecia, stragany rodem z największego targu Europy :banghead: - tylko jeszcze brakuje czarnych i azjatów. Jeśli komuś mogę polecić to miejsce, to tylko pasjonatom weteranów. Ano!Chyba pomogliście mi Panowie podjąc ostateczną decyzję! Wybór na 99% padnie na kombinezon,który Wam pokazałam.Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... Buziaki Noo, mam nadzieje, że niedługo zobaczę Ciebie w tym kombinezonie ( a potem bez :evil: ) , na jakieś pięknej i piekielnej 6-ce.A poza tym kombinezon - SUPER!! ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Szczerze jakoś nie widziałem tam nigdy fajnych kombi, dobrych znanych producentów rozmawiałem z gościem, który sprzedaje kombi m.in. firm Dainese i Alpinestars i będzie miał dobrze wyposażone stoisko na bazarzemam nadzieję, że coś się upatrzy jak sobie wyobrażasz pannę rozebraną do rosołu, wciskającą się w kombi na oczach setki gapiów ja mogę parawan trzymać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ano!Chyba pomogliście mi Panowie podjąc ostateczną decyzję! :mrgreen: Wybór na 99% padnie na kombinezon,który Wam pokazałam.Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... :banghead: :banghead: Buziaki 8)kombi Suomy są niezłe,powinnaś byc zadowolona.w ostatnie wakacje kolega kupil sobie (tylko ze takie z kangura) i jak narazie nie narzeka,a co do damskich/meskich, to jest duza roznica.tak samo, jak z cala reszta ubran - sa meskie i damskie i wcale nie chodzi tu o przewage rozowego koloru w materiale ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 zapewnie dla płci słabej są słabe kombinezony ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Taa, na targu wystawiają się najznakomitsi producenci kombinezonów. Szczerze jakoś nie widziałem tam nigdy fajnych kombi, dobrych znanych producentów ani ja !!!! zrobiłem 800 kilosów w dwie strony i nic nie kupiłem bo sama tandeta [ Dopisane: 22-03-2006, 11:45 ]w łodzi na bazarze chciałem kask kupic ale tam królowały Nitro itp. ;) byla jedna sztuka AGVa w nie moim rozmiarze i kolorze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 w warszawie to samo, chcialem kupic rekawice alpiny albo buty i znalazlem ale ani koloru ani rozmiaru, jak ktos ma czopera i szuka sakwy albo szuka czesci do WSKi tudziez plastikow do naprawy moto to jak na szrocie - powinien cos znalezc. Bylem 1 i ostatni raz, szkoda 10PLN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi