Skocz do zawartości

jaki komninezon ??

Rekomendowane odpowiedzi

twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firmhttp://www.mototarg.pl/

No właśnie się przymierzam!

Do tego wyjazdu of kurs... :P

lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :?

Lolek miał za mało w biuście i się kombi źle układało, pomarszczyło i farba zeszła :P

Zawsze mogę wypchac sobie cyckonosz!!! :twisted: :P :D :D

to Wy macie ten sam rozmiar ? :roll: :D

lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll:  :?

tzn jak pomolestowałem sprzedawce w salonie to mi powiedział że podobno była partia złej skóry i że podobno się zdarzało to , ale tak jak mówie jak kupisz w dobrym sklepie to tylko możes wygrać :P , pojeździsz sezon jak bedzie ok to se wymienisz na identyczny jak nie to na inny , ja dostałem "lepszy" model i znowu mam nowe kombi :P

po za tą farbą to kombi jest rewelacyjne , tylko ciężkie jak ... :roll: ale niestety tutaj jest scisła zależność między ochroną , jak dobrze chroni to zazwyczaj musi swoje ważyć :|

lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll:  :?

tzn jak pomolestowałem sprzedawce w salonie to mi powiedział że podobno była partia złej skóry i że podobno się zdarzało to , ale tak jak mówie jak kupisz w dobrym sklepie to tylko możes wygrać :P , pojeździsz sezon jak bedzie ok to se wymienisz na identyczny jak nie to na inny , ja dostałem "lepszy" model i znowu mam nowe kombi :P

po za tą farbą to kombi jest rewelacyjne , tylko ciężkie jak ... :roll: ale niestety tutaj jest scisła zależność między ochroną , jak dobrze chroni to zazwyczaj musi swoje ważyć :|

A gdzie kupowałeś swoje?

czyli juz wybralas? To co wyzej zdjecie jest?

Ano!Chyba pomogliście mi Panowie podjąc ostateczną decyzję! :mrgreen:

Wybór na 99% padnie na kombinezon,który Wam pokazałam.Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... :P :P

Buziaki 8)

czyli juz wybralas? To co wyzej zdjecie jest?

....Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... :D :P

Buziaki 8)

jak kupisz to pocagnij bezbarwnym i na pewnio nie zejdzie :P

a tak serio ta jka kupujesz nowy to sie nie martw, zachowaj rachunek i najwyzej na przyszly sezon bedziesz miala nowy kombi :P

pozdrowionka i udanych zakupow no i jak juz kupisz to dawaj zdjatka :mrgreen:

twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firm  http://www.mototarg.pl/

Taa, na targu wystawiają się najznakomitsi producenci kombinezonów. Szczerze jakoś nie widziałem tam nigdy fajnych kombi, dobrych znanych producentów , a poza tym jak sobie wyobrażasz pannę rozebraną do rosołu, wciskającą się w kombi na oczach setki gapiów :banghead:. To jest chyba najgorsze miejsce do tego typu zakupu. Lepiej przejechać się do dobrze wyposażonego sklepu w Warszawie , gdzie ceny są takie same jak na bazarze, gdzie sprzedawca udzieli Ci indywidualnej pomocy , a nie będzie obsługiwał 10 osób jednocześnie. Dla mnie ostatnio, targ to wyrzucone 10 zł w błoto. Czasami trafi się jakiś "grat" do motocykla, ale przeważnie części do sportów są w opłakanym stanie, niewiadomego pochodzenia. Kaski też bez rewelacji. Dla mnie nie ma tam nic ciekawego, oprócz napotykanych znajomych :banghead: . W ogóle przypomina mi to trochę stadion 10-lecia, stragany rodem z największego targu Europy :banghead: - tylko jeszcze brakuje czarnych i azjatów. Jeśli komuś mogę polecić to miejsce, to tylko pasjonatom weteranów.

Ano!Chyba pomogliście mi Panowie podjąc ostateczną decyzję!  

Wybór na 99% padnie na kombinezon,który Wam pokazałam.Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie...    

Buziaki

Noo, mam nadzieje, że niedługo zobaczę Ciebie w tym kombinezonie ( a potem bez :evil: ) , na jakieś pięknej i piekielnej 6-ce.

A poza tym kombinezon - SUPER!! ;)

pozdrawiam

Szczerze jakoś nie widziałem tam nigdy fajnych kombi, dobrych znanych producentów

rozmawiałem z gościem, który sprzedaje kombi m.in. firm Dainese i Alpinestars i będzie miał dobrze wyposażone stoisko na bazarze

mam nadzieję, że coś się upatrzy

jak sobie wyobrażasz pannę rozebraną do rosołu, wciskającą się w kombi na oczach setki gapiów

ja mogę parawan trzymać ;)

Ano!Chyba pomogliście mi Panowie podjąc ostateczną decyzję! :mrgreen:  

Wybór na 99% padnie na kombinezon,który Wam pokazałam.Mam tylko cichą nadzieję,że ta farba mi sie nie zeskrobie... :banghead:  :banghead:  

Buziaki  8)

kombi Suomy są niezłe,

powinnaś byc zadowolona.

w ostatnie wakacje kolega kupil sobie (tylko ze takie z kangura) i jak narazie nie narzeka,

a co do damskich/meskich, to jest duza roznica.

tak samo, jak z cala reszta ubran - sa meskie i damskie i wcale nie chodzi tu o przewage rozowego koloru w materiale ;).

Taa, na targu wystawiają się najznakomitsi producenci kombinezonów. Szczerze jakoś nie widziałem tam nigdy fajnych kombi, dobrych znanych producentów
ani ja !!!! zrobiłem 800 kilosów w dwie strony i nic nie kupiłem bo sama tandeta

[ Dopisane: 22-03-2006, 11:45 ]

w łodzi na bazarze chciałem kask kupic ale tam królowały Nitro itp. ;) byla jedna sztuka AGVa w nie moim rozmiarze i kolorze :lol:

w warszawie to samo, chcialem kupic rekawice alpiny albo buty i znalazlem ale ani koloru ani rozmiaru, jak ktos ma czopera i szuka sakwy albo szuka czesci do WSKi tudziez plastikow do naprawy moto to jak na szrocie - powinien cos znalezc. Bylem 1 i ostatni raz, szkoda 10PLN....