Carlos_ Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 bede potrzebował na sezon kombinezon2 czesciowka chciałbym sie zamknac w kwocie 1500max2000pln co wybrac , jaka firme i gdzie kupic??bede wdzieczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Szczerze polecam ARLENA NESSA,kupiłem w zeszłym roku i jest rewelacyjny,w upalne dni przydają się wywietrzniki zaś w chłodniejsze też daje rade,poza tym jes tam kompl.ochraniaczy i protektorów,dzienne przebiegi w granicach 500-600km nie męczą a wiem co mówię bo wcześniej miężyłem kilka kombików i w niektórych nie dało się chodzić.Pozdrawiam Adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Na allegro masz duzy wybor w cenie do 2 tys.Poszukaj sobie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a co myslicie o vanucci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a co myslicie o vanucci??mnie nie zachwyciły,w louisie mają tego w trzy dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 http://www.amx.net.pl/home.html na tej stronce sa fajne kombinezony firmy AMX w cenie do 1380zł. Co o nich myslicie? Dodam jeszcze to, ze posiadaja praktycznie wszedzie ochraniacze , protektory, posiada rowniez lolwia, wentylatory i slizgi na kolana. Pytam sioe daltego, gdyz sam szukam jakiegos kombinezou w miare rozsadnej cenie. MOze wy mi cos doradzicie, najlepiej kolo warszawy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 posiada rowniez lolwia hmmmm... :roll: Odnośnie tematu przymiarzełem jesienią kombi Vanucci i nie zrobił na mnie jakiegoś super wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Też niedawno kupowałem kombinezon. Z tego co znalazłem w internecie kombinezony AMX są strasznie kiepskiej jakośći (większość opinii brzmi mniej wiecej tak: "po roku używania wygląda jak worek na kartofle, jak był nowy to też wyglądał jak worek na kartofle, tyle, że nowy" tu jest pare info http://forum.motocykle.slask.pl/), jak byłem na motobazarze to żeby kombinezony te wyglądały dobrze to musiały wisieć na jakiś stelarzach podczas gdy innym wystarczył zwykły wieszak. Kupiłem Arlen Ness jeszcze nie miałem okazji jeździć (dałem 1500 pln) po dokładnych oglądzinach wygląda na to ze kombinezon jest dobrze uszyty. ma też wszystkie protektory itd... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Redline pomylska w pisownie- posiada rowniez żółwia na pleca:banghead: [ Dopisane: 15-02-2006, 23:05 ]Florek a gdzie kupowaleś tego Arlen Ness , ze dales za niego 1500zł? Masz moze zdjecia jego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 http://www.amx.net.pl/home.html na tej stronce sa fajne kombinezony firmy AMX w cenie do 1380zł. Co o nich myslicie? Dodam jeszcze to' date=' ze posiadaja praktycznie wszedzie ochraniacze , protektory, posiada rowniez lolwia, wentylatory i slizgi na kolana. [/quote']te "od 1380pln", to taki chwyt. nie widziałem u nich takiego modelu - a większosc maja w cenach 1500-1800pln. za duzo.co do ochraniczy, to sa tak twarde, jakbys sobie deske wsadzil pod ubranie,co do wentylatorow, to chodzi ci o te szmaciane wstawki?a co do sliderow, to sa z chinskiego plastiku - jak butelka po jakiejs chu**wej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Sql bylem dzisiaj w tym sklepie z kombinezami AMX i najdrozszy jest wlasnie w tej cenie co podalem (1380zł). Moze masz racje co do produkcji, faktycznie jak go przymierzylem to czulem sie jakbym mial wbita deche na plech, ale myslalem ze tak musi byc, gdyz jeszcze w kombinezonie ze skory nie jezdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Moze masz racje co do produkcji' date=' faktycznie jak go przymierzylem to czulem sie jakbym mial wbita deche na plech, ale myslalem ze tak musi byc, gdyz jeszcze w kombinezonie ze skory nie jezdzilem.[/quote']tak musi byc :).walcz o swoje!!przymierzałeś te kombi? to teraz dla odmiany wyskocz do hądaplaza i poprzeymierzaj Arlena, albo Suomy, albo Dainese :banghead:.zobaczysz że wcale byc tak nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 http://www.amx.net.pl/home.html na tej stronce sa fajne kombinezony firmy AMX w cenie do 1380zł. na skuter lub deskorolke :banghead: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Na zdrowiu sie nieoszczedza.jak niemasz zaduzo kasy to wyrwij jakias firmowke uzywana w dobrym stanie anizeli jakies AMX.No chzba ze cchesz inwestowac 2 razy w kombik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja także rozglądam się za kombinezonem. 2-częściowy, najlepiej do 2000zł. W związku z tym pytanie: Czy opłaca się jechac po coś takiego poza granice naszego kraju? Jeśli tak to gdzie najlepiej się udac? bo podejzewam ze np. w Niemczech, jezeli nawet nie kupi się taniej, to napewno coś lepszego niż u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi