Skocz do zawartości

jaki komninezon ??

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze polecam ARLENA NESSA,kupiłem w zeszłym roku i jest rewelacyjny,w upalne dni przydają się wywietrzniki zaś w chłodniejsze też daje rade,poza tym jes tam kompl.ochraniaczy i protektorów,dzienne przebiegi w granicach 500-600km nie męczą a wiem co mówię bo wcześniej miężyłem kilka kombików i w niektórych nie dało się chodzić.

Pozdrawiam Adi

http://www.amx.net.pl/home.html na tej stronce sa fajne kombinezony firmy AMX w cenie do 1380zł. Co o nich myslicie? Dodam jeszcze to, ze posiadaja praktycznie wszedzie ochraniacze , protektory, posiada rowniez lolwia, wentylatory i slizgi na kolana.

Pytam sioe daltego, gdyz sam szukam jakiegos kombinezou w miare rozsadnej cenie. MOze wy mi cos doradzicie, najlepiej kolo warszawy.

pozdrawiam

Też niedawno kupowałem kombinezon. Z tego co znalazłem w internecie kombinezony AMX są strasznie kiepskiej jakośći (większość opinii brzmi mniej wiecej tak: "po roku używania wygląda jak worek na kartofle, jak był nowy to też wyglądał jak worek na kartofle, tyle, że nowy" tu jest pare info http://forum.motocykle.slask.pl/), jak byłem na motobazarze to żeby kombinezony te wyglądały dobrze to musiały wisieć na jakiś stelarzach podczas gdy innym wystarczył zwykły wieszak. Kupiłem Arlen Ness jeszcze nie miałem okazji jeździć (dałem 1500 pln) po dokładnych oglądzinach wygląda na to ze kombinezon jest dobrze uszyty. ma też wszystkie protektory itd...

pozdrawiam

Redline pomylska w pisownie- posiada rowniez żółwia na pleca

:banghead:

[ Dopisane: 15-02-2006, 23:05 ]

Florek a gdzie kupowaleś tego Arlen Ness , ze dales za niego 1500zł? Masz moze zdjecia jego?

http://www.amx.net.pl/home.html na tej stronce sa fajne kombinezony firmy AMX w cenie do 1380zł. Co o nich myslicie? Dodam jeszcze to' date=' ze posiadaja praktycznie wszedzie ochraniacze , protektory, posiada rowniez lolwia, wentylatory i slizgi na kolana. [/quote']

te "od 1380pln", to taki chwyt. nie widziałem u nich takiego modelu - a większosc maja w cenach 1500-1800pln. za duzo.

co do ochraniczy, to sa tak twarde, jakbys sobie deske wsadzil pod ubranie,

co do wentylatorow, to chodzi ci o te szmaciane wstawki?

a co do sliderow, to sa z chinskiego plastiku - jak butelka po jakiejs chu**wej wodzie.

Sql bylem dzisiaj w tym sklepie z kombinezami AMX i najdrozszy jest wlasnie w tej cenie co podalem (1380zł). Moze masz racje co do produkcji, faktycznie jak go przymierzylem to czulem sie jakbym mial wbita deche na plech, ale myslalem ze tak musi byc, gdyz jeszcze w kombinezonie ze skory nie jezdzilem.

Moze masz racje co do produkcji' date=' faktycznie jak go przymierzylem to czulem sie jakbym mial wbita deche na plech, ale myslalem ze tak musi byc, gdyz jeszcze w kombinezonie ze skory nie jezdzilem.[/quote']

tak musi byc :).

walcz o swoje!!

przymierzałeś te kombi? to teraz dla odmiany wyskocz do hądaplaza i poprzeymierzaj Arlena, albo Suomy, albo Dainese :banghead:.

zobaczysz że wcale byc tak nie musi.

Ja także rozglądam się za kombinezonem. 2-częściowy, najlepiej do 2000zł.

W związku z tym pytanie: Czy opłaca się jechac po coś takiego poza granice naszego kraju? Jeśli tak to gdzie najlepiej się udac?

bo podejzewam ze np. w Niemczech, jezeli nawet nie kupi się taniej, to napewno coś lepszego niż u nas...