Filip Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam,musze zanabyć przednią oponę do mojego gsx 400 i zastanawiam się jaki typ bieżnika wybrać. Obecnie mam założonego Bridgestona L303 - bieżnik raczej turystyczny. Co byście proponowali w rozmiarach 3.00/18 lub 3.25/18?? pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Z niższej półki cenowej, a całkiem niezłe są Heidenau. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Chodziło mi raczej o konkretny typ bieżnika. Co zakładacie do 400-etek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi