sovietek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 trafiliście kiedyś na jakieś dostępne w sprzedaży pismo o zabytkowych motocyklach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 tak "motocykl moje hobby" - Besy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 I w kazdym numerze ''Automobilisty'' jest opis przynajmniej jednego zabytkowego motocykla. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 tak "motocykl moje hobby" - Besy Mogłbyś cos napisac o tym czasopismie?Widze ze ich strona nie jest aktualizowana: http://www.prm.riders.pl/php/index2.phpWysylaja jeszcze ten biuletyn w ramach prenumeraty i czy jest warte tych 80zł na rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 nie widziałem wielu numerów, alezauwazyłem ,że przedkładają treść nad formą .wiele ciekawych materiałów - bardzo fajne relacje. bedąc na bazarze w łodzi zawsze odwiedzam Piotra bo to legenda polskiej motoryzacji - wielki człowiek.opowieść jego podróży do szwecji była pierwszą ,która czytałem - pamiętam ją do dzisiaj.mają wszystkie wydania arhiwalne więc można znalezć dla siebie coś ciekawego.jest bardzo duzo orginalnych zdjęć - niestety jakośc druku jest słaba więc zdjęcia nie są tak efektowne jak w inych pismach , ale jest to broszura z serca a nie z komercji.zapraszam wszystkich do stoiska Besy na bazarze łódzkim.przeczytajcie sami i ocencie bo nie wiem czego oczekujecie i czego szukacie .ale to jest jedyne wydanie pisma tylko dla motocyklistów.ludzie szybko odchodzą więc nie czekajcie na poznanie tego niezwykłego człowieka w nieskończoność. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 o "motocykl - moje hobby" kiedyś o tym słyszałem, byłem na stronce PRM, wysłałem @ pod podany adres ze chciałbym zaprenumerować, ale niestety - nie dostałem żadnej odpowiedzi :D A w łodzi Piotra mozna spotkać jako "turyste", czy jako wystawcę?jeśli to 2 to w ktorym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 jest w głównej alejce dwadziescia pare metrów od jej początku - po prawej stronie. zwykły stolik z dokumentami.kogokolwiek zapytasz o Bese to Ci wskażą , kazdy go chyba zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ok :Dja rowniez sporo slyszalem i czytalem na Jego temat :DNiestety - jeszcze nie miałem okazji Go poznać osobiście..ale jeszcze nic straconego ;-) w MMH było dużo artykulow o ruskach, lub ogolnie o motocyklach z koszem?ma ktos na sprzedaz (mozliwosc załatwienia..) gazetek z tymi właśnie artykulami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 kupisz u nich na miejscu - mają wszystkie stare wydania.ja kupiłem ten z historią i danymi m-72.pojechałem wiedząc co che , bo znalazłem w tytułach artykułów na ich stronie internetowej.od razu dostałem zaproszenie na zlot śladami Hubala , pogadałem , poznałem kobiete , której mama widniała na zdjęciu z okładki . zdjęcie z czasów II wojny światowej a w tle motocykle. bardzo interesujące spotkanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 obcojezyczne sa dobre : The Classic MotorcycleCLassic Bike Guide czasami Classic Motorrad polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 kupisz u nich na miejscu - mają wszystkie stare wydania.ja kupiłem ten z historią i danymi m-72. możesz mi podpoiwedzieć który to numer :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 uzbrój się w cierpliwość - mam w garażu. teraaz nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 nie śpieszy mi sie , łódz dopiero w majuale nie zapomnij o mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 andrew: a kojarzysz jakieś numery gdzie jest coś o zaprzęgach? :) mi róównież się nie spieszy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 3-4/2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi