yezoo Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Dziwne ze masz kombik z alpine a sliderynaprzyklad ze dainesa.Prezentacja wzorowa :)no tak, moja wina...nie pomyślałem, że na wizeruk pod kolumną to może rzutowac. czepiasz sie, dobra to daj mi znac gdzie kupie tansze niz oryginalne alpiny za 104PLN i jak drastyczna jest to roznica ktora przemawia za tym zeby kupowac nie pod kolor kombi?? Moze mnie przekonasz i kupie "no name" next time. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 czepiasz sie, dobra to daj mi znac gdzie kupie tansze niz oryginalne alpiny za 104PLN i jak drastyczna jest to roznica ktora przemawia za tym zeby kupowac nie pod kolor kombi?? Moze mnie przekonasz i kupie "no name" next time.ojej, to tylko żarty przecież.calm down.a co do koloru, to jak mówiłem - zależy jaką funkcję mają te slidery spełniac.jak na tor - to bez różnicy - i tak będą starte i czarne. jak pod kolumne, to a i owszem - od kompletu będą się najlepiej prezetowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 ja cie doskonale rozumiem ze sie ze mna droczysz, luzik, tylko daj jakas alternatywe dla przykladu zeby podtrzymac swoja teze ze nie ma sensu przeplacac za alpiny. To jest moj 1 sezon na moto wiec raczej sliderow nie zjade i beda jakis czas wygladaly normalnie , na tor chce jechac na szkolke ale tez nie wiem czy bede na tyle dobry zeby je zjezdzic - poczekamy zobaczymy. Jak mam do wybru alpiny za 104 i suomy totalnie nie pasujace bo za male i kolor nie ten za 150 to chyba normalne ze wole poczekac kilka dni na alpine w kolorze i do tego jeszcze tansza.... sa gdzies slidery ponizej 100?? jak to wyglada? Jaka firma? Przyda sie jak juz bede je faktycznie zuzywal. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 ja cie doskonale rozumiem ze sie ze mna droczysz, luzik, tylko daj jakas alternatywe dla przykladu zeby podtrzymac swoja teze ze nie ma sensu przeplacac za alpiny.mówisz, że to moja teza?czym byś to podparł?droczę się tylko, bo skoro nie są ci one do niczego potrzebne, to po co je kupowac?nie chce cie urazic, ale kojarzy mi sie to z duzym spojlerem we fiacie 126p :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 sa gdzies slidery ponizej 100?? jak to wyglada? Jaka firma? Przyda sie jak juz bede je faktycznie zuzywal Tu są. Ale cena za Alpiny wydaje mi się całkiem niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 droczę się tylko, bo skoro nie są ci one do niczego potrzebne, to po co je kupowac?nie chce cie urazic, ale kojarzy mi sie to z duzym spojlerem we fiacie 126p :). rozumiem ze od swoich pierwszych krokow wykorzystujesz na maxa wszystko co kupujesz i nigdy nie kupiles nic na wyrost.... to tak z zazdrosci czy z natury u ciebie? - nie wiem, mi sie poprostu nie podobaja te "nagie" kolana na kombinezonie z miejscem na slidery. To tak jak bys do samochodu nie zalozyl listew ozdobnych tylko zostawil w drzwiach dzuiury bo przeciez nie sa one ci potrzebne.... qrrde nie rozumiem cie. A spojler do malucha to mogl bys mi przypiac jak bym sobie fioletowe neony na moto strzelil.... a nie slizgi.... EOT bo ta dyskusja prowadzi do nikad. POZDRO dal wszystkich to czytajacych, odyscie sie usmiali :P PS. moze owiewki sobie tez zdejme bo przeciez ponad 200 nie bede na poczatku smigal wiec nie sa potrzebne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 rozumiem ze od swoich pierwszych krokow wykorzystujesz na maxa wszystko co kupujesz i nigdy nie kupiles nic na wyrost....wiesz... jest różnica między kupieniem czegoś na wyrost, a bez celu :).w tym przypadku to ewidentnie dla efektu - bo slidery na kolanach wyglądają bardziej zawodowo. chcesz, to dam ci swoje - takie pościerane - te to dopiero będą robic pod kolumną zadymę :P. to tak z zazdrosci czy z natury u ciebie?z natury. a tak na marginesie - z zazdrości czego? nie wiem, mi sie poprostu nie podobaja te "nagie" kolana na kombinezonie z miejscem na slidery.a mi się nie podobają slidery na kombinezonie, które błyszczą się jak psu obroża (od nieużywania :( ) To tak jak bys do samochodu nie zalozyl listew ozdobnych tylko zostawil w drzwiach dzuiury bo przeciez nie sa one ci potrzebne....w życiu bym żadnych listew nie założył. dla mnie to to samo, co naklejka pioneer, "dyfuzory" itp :P. qrrde nie rozumiem cie.co począc? mieszkasz blisko, jak się ociepli to wpadnij - może mnie coś z tym zrobimy :) A spojler do malucha to mogl bys mi przypiac jak bym sobie fioletowe neony na moto strzelil.... a nie slizgi....cicho, bo zaraz Turkowi podpadniesz! PS. moze owiewki sobie tez zdejme bo przeciez ponad 200 nie bede na poczatku smigal wiec nie sa potrzebne.....kiepska analogia. ja bym raczej powiedzial: "a co, turbiny tez mam nie montowac, bo narazie nie będę latał ponad 4 paczki??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 :) ale ubaw, wrzuccie to so Humoru :P dzienks, poprawiles mi humor na maxa hehe miedzy turbo a slizgaczami jest taka roznica ze jak kupujesz kombi ze sklepu to tworzy komplet, sa tam specjalne miejsca na to przwidziane a turbo i spojler to tuning a nie przywrocenie oryginalu.... czytaj wygladu jaki przewidzial producent a z tymi listwami to doczytaj bo cos nie zrozumiales... mylisz pojecia i przekrecasz jak ci wygodniej na poscierane slidery jestem za cienki lansser - jeszcze :( ale poczekamy , zobaczymy moze tez takie bede nosil dobra ja pasuje bo juz mi sie nie chce stukac na ten temat pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Chlopaki przestancie robic OT i pogadajcie sobie na GG lub na chacie... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 nie wiem, mi sie poprostu nie podobaja te "nagie" kolana na kombinezonie z miejscem na slidery.a mi się nie podobają slidery na kombinezonie, które błyszczą się jak psu obroża (od nieużywania :) ) wysoki sądzie oto dowód numero uno :twisted: rok 2003 - zapomniał wół, kiedy cielęciem był.... :oops: 8) pees. a tak w ogóle to po co się tak napinacie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 wysoki sądzie oto dowód numero uno :twisted: rok 2003 - zapomniał wół' date=' kiedy cielęciem był.... :oops: 8) [img']http://img116.imageshack.us/img116/4066/slideryyyyyyyyyyyyyyy3iz.jpg[/img] pees. a tak w ogóle to po co się tak napinacie :!:a w życiu (nie zapomniałem),ale po pierwsze primo - one były od razu, a nie dokupowałem pod kolor :),po drugie primo kiedyś było kiedyś - człowiekowi z wiekiem bardziej otwierają się oczy :P.ale też jestem zdania, że nie ma co się napinac :(.lepiej pograc w motogp3 - zajebista gierka - tam można bez obaw przeszlifowac slidery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 .lepiej pograc w motogp3 - zajebista gierka - tam można bez obaw przeszlifowac slidery. to juz totalny OT ale moim zdanie gierka to dno straszne... chyba tylko po to zeby szlifowac bez obaw to faktycznie daje rade czyli jak bys wtedy nie mial to bys nie kupil? albo jak by byly rozowe tansze to bys wziol rozowe bo i tak sie zedra?? nie no sory ale bredzisz kolego :) mnie stac na to zeby miec firmowe i pod kolor i bede jezdzil na firmowych nawet wtedy jak bede zdzieral w ciagu jednego dnia na torze to astepnego dnia i tak sobie kupie pod kolor, a co mi tem :P a jak tobie nie zalezy na wygladzie to juz twoja sprawa, ja tam lubie sie dobrze czuc w ciuchach a nie wygladac jak zle ubrana choinka wydaje mi sie ze poprostu walnoles cos bez namyslu a teraz nie wierz jak z tego wyjsc .... pozdro NO OFFENCE sql - moze sie poprostu kiedys na piwie spotkamy i dokonczymy :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 to juz totalny OT ale moim zdanie gierka to dno straszne... chyba tylko po to zeby szlifowac bez obaw to faktycznie daje radenieno' date=' ale bredzisz teraz. właśnie jest zajebista. tory są prawie takie jak normalnie (na przykladzie Brna), zachowanie motocykli calkiem wporzo. malowania z '04, wiec calkiem aktualne :D. roznice w moto sa, w dzwiekach tez. co takiego dennego? (poza haslem z pudelka "nie badz dawca... pociskaj na kompie") czyli jak bys wtedy nie mial to bys nie kupil?nie :). albo jak by byly rozowe tansze to bys wziol rozowe bo i tak sie zedra?? nie no sory ale bredzisz kolego :P mnie stac na to zeby miec firmowe i pod kolor i bede jezdzil na firmowych nawet wtedy jak bede zdzieral w ciagu jednego dnia na torze to astepnego dnia i tak sobie kupie pod kolor' date=' a co mi tem :P[/quote']no rozumiem. tylko czy o to chodzi w jeździe na torze? :P a jak tobie nie zalezy na wygladzie to juz twoja sprawa' date=' ja tam lubie sie dobrze czuc w ciuchach a nie wygladac jak zle ubrana choinka[/quote']widzisz. nikt mi wtedy nie powiedział, że głupio wyglądam, to i tak chodziłem - bo wszyscy chodzili :(. ale teraz jestem illuminati i wiem :P. z resztą... sam zobaczysz po czasie :). wydaje mi sie ze poprostu walnoles cos bez namyslu a teraz nie wierz jak z tego wyjsc .... następna bzdura - i to nawet nie wiem' date=' czy nie gorsza o tej o motogp3 :D sql - moze sie poprostu kiedys na piwie spotkamy i dokonczymy :lapagora:albo u mnie w garażu - jak będziemy zimny olej zlewac do wymiany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 W sumie SQL to teraz uprawiasz sztukę dla sztuki, wprawdzie też nie lubie pozerstwa, ale zaczekamy do sezonu i popatrzymy jak się Yezoo zaprezentuje w nowych ślizgaczach ( oczywiście chodzi o technikę jazdy ) :). ps. zresztą jeśli AS są w takiej cenie to nie ma co się zastanawiać, mam nadzieje że mi się takie w przyszłym roku przydadzą, oby :banghead:.pzdr. ps. przynajmniej teraz będe wiedział gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi